Noi ne facem nunta singuri singurei si nu avem pretentia ca la nunta noastra sa vina lumea din obligatie si sa ne dea luna de pe cer!
Incercam pe cat se poate sa ne achitam totul din timp si sa nu ne facem datorii, astfel incat sa nu stam cu grija la nunta 'vaii cat mi-o da ala?o sa am bani sa dau la meniuri? etc'.
Pe la cele 10 nunti pe care le am in vara asta cred ca o sa dau cam 150 euro de fiecare!
Sa ma ajute Dumnezeu sa am de unde sa ii dau acum!!!
'Ubita si 'Ubitu'
http://community.webshots.com/user/ginutza2002
Ce nu te doboara, te intareste!
Mi se pare rezonabil sa fie peste 150, asta in conditiile in care meniul de persoana ajunge peste 30 euro de persoana.
Desi noi am avut nunta anul trecut si n-am tinut cont de cine si cit a dat, asta pentru ca achitasem aproape tot inainte.
Dar nici n-am comentat cit este meniul pt. a nu pune in imposibilitate de a veni pe cei care la mom. respectiv nu prea dispuneau de bani, i-am vrut doar linga noi.
Oricum putini sint cei care la sfirsit tragind linie sa mearga pe un cistig rezonabil, asa cum era cindva.
"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."
noi am fost duminica la o nunta si am dat 160 de euro. la masa s-a mers cam cu 5 milioane.
Ardealul va saluta!Pe la noi de la 5 milioanein sus se invarte cinstea.Meniul e in jur de 1 milion/pers la o cantina nu la restaurant.(fara bautura,prajitura)