Darul la nunta-cat dati?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

quote:
Originally posted by ooana

Am fost la mai multe nunti, unde am vazut diferite categorii de "oameni", la unii nici nu le poti spune asa:

- unele perechi au dat 100 de euro, fara a se mai gandi ca anul asta 100 de euro nu mai inseamna ce a fost anul trecut

- altii au dat 4 milioane, pe considerentul ca atat a fost si anul trecut

- si au mai fost oameni, care s-au gandit ca anul asta trebuite dat mai mult si au dat intre 5 si 6 milioane.

La toate nuntile la care am fost am dat 5-6.000.000, cu o singura precizare....eu de obicei nu merg la nuntile unde sunt invitata doar asa ... sa se mareasca numarul de invitati. Am primit invitatii la nunta de exemplu de la colegi de serviciu cu care nu am avut multe in comun si parca dintr-o data devenisem parca prieteni....ei eu la nuntile astea nu particip! Iar la nuntile la care merg cu drag, adica la prieteni, chiar nu ma uit la bani si dau intotdeauna mai mult!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Off topic: colegii de serviciu care te-au invitat poate ca te-au invitat din obligatie. Si mie mi s-a intimplat, si altor cunostinte, sa ma gindesc la momentul impartirii invitatiilor: colectivul este mare, dar te simti mai apropiata de unii din colegi, totusi nu m-as fi simtit bine sa fac discriminari intre ei, si asa ca am dat la toti. Poti avea surprize, sa stii, sa vina unii la care nici nu te-ai fi asteptat, iar altii pe care-i consideri prieteni sa nu vina !

Boghi

http://community.webshots.com/user/bogdanai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana-Cristina spune:

Fetelor , sa stiti ca nunta e totusi o loterie !
Nu stii cati invitati vin si nu stii pe ce mizezi.La fel nu stii nici cati bani ai putea strange.

Ioana-Cristina *** "Simt ca traiesc , deci exist !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura10 spune:

Chiar voiam sa va intreb cum ati procedat cu invitatiile la serviciu. le-ati oferit tuturor din politete sau ati facut o triere din start?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea de colt spune:

chiar despre aceasta problema vreau si eu sa discut cu voi..
cum e mai bine??? dam invitatii la toti colegii ....desi avem relatii mai apropiate cu cativa..sau facem discriminari...adica...le dau doar la cei mai apropiati...iar restu...ce sa le zic?!
e destul de ciudat momentu...cum procedam?!

[url=http://pg.photos.yahoo.com/ph/tomaanamaria2005/my_photos]POZICI[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

la noi in firma la birouri lucreaza aproximativ 35-40 oameni...va dati seama ce ar fi insemnat sa ma apuc sa le dau la toti...nuuu...am dat aproximativ 20 de invitatii la cei care sunt mai vechi avand in vedere ca si eu lucrez de 8 ani in firma si am trecut prin multe cu cei mai vechi dar si din cei mai noi am mai dat invitatii"la cerere"am niste colege care au si ele nunta la anul si au zis ca vor sa vina la mine ca sa ma duc si eu la ele...nu m-am suparat mi se pare corect in fond ideea e sa strangi la nunta cat mai mult tineret ca sa ai cu cine te distra

nunta
noi doi
http://daisyPath.com/days/050924/1/1/+10/0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana-Cristina spune:

Eu zica ca cel mai bine este sa invitati doar colegii cu care intrati in legatura directa si de care sunteti mai apropiate.

Ioana-Cristina *** "Simt ca traiesc , deci exist !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlueEyes spune:

Chiar am incercat aseara sa fac cu iubi o listutza provizorie cu invitatzii nostri....de restu' se ocupa parintzii... Noi initial am zis ca nu avem mai mult de 50 de invitatzi....dar....nu ne gandisem la foarte multi colegi de munca...Mai mult fosti colegi de faculta, de liceu...si prieteni.... Dar am ajuns la concluzia ca o sa trebuiasac sa chemam si colegi de servici... Iubi meu... a trecut pe lista 15 familii pe care trebuie "neaparat" ... O parte sefii lui....si ceilalti colegi de birou... Shi abia de 4 luni lucreaza acolo....nu vreau sa ma gandesc pana la anu' cat se mai aduna...

Eu de la 1 sept schimb locul de munca....asha ca habar n-am pe cine o sa chem de la noul loc Asha ca listutza ramane in suspans

Nunta noastra
Logo
Poze

Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca1977 spune:

Noi vom merge in septembrie la o nunta si dam 5 milioane.
In ceea ce priveste colegii, sunt de acord sa ii inviti pe cei mai apropiati...

albumul meu

Mai am...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlueEyes spune:

La noi se da mult mai putin la nunta... Adevarul este ca shi costa mai putin... Ai mei au dat ultima data 3.000.000 la un coleg de servici de-a lui tata.... Meniul ii costase 700.000 de persoana... asha a dat toata lumea... Unii au dat shi mai putin

Nunta noastra
Logo
Poze

Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

blue]Blue Eyes[[/blue], nu am stiut ca la Zalau se pune asa putin la o nunta, exista diferenta intre orasele noastre desi suntem foarte aproape! Noi am avut la nunta un prieten din Zalau si a pus 150 EUR pentru 2 persoane.

Referitor la invitatiile pentru colegi, eu le-am dat la toti. Nu-mi place sa fac discriminare intre colegi, la fel cum nu m-as simti bine nici eu la randul meu. Am stiut din start cine va veni la nunta, am dat la 30 colegi si au venit 5, cei la care m-am asteptat. Inca un lucru, toti colegii au apreciat gestul meu, a spus ca a fost frumos din partea mea, pentru ca am fost singura care le-am dat la toti. Au mai fost si alte nunti si nu impartit invitatii la toti colegii, iat comentariile au fost pe masura ... Oricum sa stiti ca nu toata lumea pe cine inviti chiar si vine la nunta.

Pupici.

Nunta noastra

Mergi la inceput