Darul la nunta-cat dati?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

la nunta la care am fost aseara am dat numai 4 mil si vroiam sa dam 5 dar nu ne-am simtit bine deloc si am plecat pe la 2 asa ca ne-am gandit sa dam mai putini bani...oricum cand am plecat noi mireasa nu era de gasit ...dar nu a fost aproape toata noaptea de gasit adik nu prea a stat in sala sa danseze sa stea cu invitatii..

nunta
noi doi
http://daisyPath.com/days/050924/1/1/+10/0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Nushulica, greseala mea la initierea topicului: cat dati la o nunta la care va simtiti bine? Sunt total de acord cu tine sa nu dai mult la o nunta de la care pleci la 2 noaptea, la care nu vezi mireasa decat la sosire si la care nu te simti bine. Dar, sper si fac tot posibilul ca la nunta mea sa nu se intample asa ceva.
Si noi am fost recent la o nunta la care miresa a disparut o perioada destul de lunga de timp...era obosita...o cred...dar am jurat ca si daca simt ca mor la nunta nu-mi las invitatii singuri si eu plec sa ma relaxez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

La nunta noastra, prietenii si colegii de serviciu au dat intre 3.500.000 si 6.000.000 de pereche. Rudele au dat mai mult.

http://photos.yahoo.com/micumonica

Mergi la inceput

nushulica, mi se pare corecta reactia ta. urat din partea acelei mirese.
eu cand am fost mireasa m-am straduit sa trec pe la fiecare masa sa-i intreb pe invitati cum se simt. un invitat mi-a spus ca e foarte frumos acest gest, ca nu am procedat ca alti miri care vin numai sa ciocneasca paharele.
asa ca dragi miresici, va sfatuiesc ca in pauzele de dans sa treceti pe la invitati, chiar daca stati doar doua minute la o masa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura10 spune:

Este o totala lipsa de respect ca mireasa sa nu stea cu invitatii. dar iata ce se mai intampla. Eu ma duc la o nunta la intercontinental in curand, cam cat credeti ca ar trebui sa ofer dar mirilor?

Mergi la inceput

un prieten a fost la o nunta la Hilton, la salonul Diplomatilor, iar meniul a fost de 100 USD de persoana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

quote:
Originally posted by Laura10

Este o totala lipsa de respect ca mireasa sa nu stea cu invitatii. dar iata ce se mai intampla. Eu ma duc la o nunta la intercontinental in curand, cam cat credeti ca ar trebui sa ofer dar mirilor?

Cand am fost asta iarna la Inter sa intrebam de meniu, cel mai ieftin de acolo impreuna cu cel mai ieftin pachet de bauturi erau 50 euro respectiv 8 euro, acum depinde si ce au ales mirii, caci se poate sa nu le fi ales chiar pe cele mai ieftine.

Pisu_Miau
Mai am 1 saptamana si 6 zile pana la nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Am fost la mai multe nunti, unde am vazut diferite categorii de "oameni", la unii nici nu le poti spune asa:

- unele perechi au dat 100 de euro, fara a se mai gandi ca anul asta 100 de euro nu mai inseamna ce a fost anul trecut

- altii au dat 4 milioane, pe considerentul ca atat a fost si anul trecut

- si au mai fost oameni, care s-au gandit ca anul asta trebuite dat mai mult si au dat intre 5 si 6 milioane.

La toate nuntile la care am fost am dat 5-6.000.000, cu o singura precizare....eu de obicei nu merg la nuntile unde sunt invitata doar asa ... sa se mareasca numarul de invitati. Am primit invitatii la nunta de exemplu de la colegi de serviciu cu care nu am avut multe in comun si parca dintr-o data devenisem parca prieteni....ei eu la nuntile astea nu particip! Iar la nuntile la care merg cu drag, adica la prieteni, chiar nu ma uit la bani si dau intotdeauna mai mult!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

eu la ultimele nunti la care am fost anul asta am dat cate 200 de euro, ca era 100 numai mancare pt amandoi si + bauturile, si sa le mai ramana si lor ceva.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana-Cristina spune:

Am auzit de la soacra mea ca se dau intre 5000.000 shi 6000.000 de lei vechi.

Ioana-Cristina *** "Simt ca traiesc , deci exist !"

Mergi la inceput