Draga comunitate
Vin catre tine cu o intrebare care imi macina mintea de vreo cateva zile. 
Sunt gravida in 11 sapatamani si de curand am fost depistata cu ureaplasma. Doctoritza care ma are in grija mi-a prescris azitromicina (Azitrox sau Sumamed). Sunt stresata de gandul ca antibioticele nu sunt o fericire in sarcina.... am mai citit pe forum despre mamici care au luat antibiotice chiar pt ureaplasma, dar nu in primul trimestru de sarcina.
Puteti sa imi spuneti daca a mai fost cineva dintre voi in asemenea situatie si ce s-a intamplat: daca a luat antibiotice (ce efecte au avut) sau daca a lasat netratata ureaplasma sau daca a tratat-o in alt mod, de ex. homeopat.
Sau site-uri pe care sa aflu mai multe informatii. As vrea sa fac alegerea in cunostinta de cauza
11+
catrinutza gravidutza
Catrinuta,
Si eu am avut ureaplasma si am tratat-o cu Azitrox. Dar nu eram insarcinata. Dr. meu mi-a dat atunci Azitrox si mi-a zis ca nu se intampla nimic daca raman insarcinata, ca Azitrox e inofensiv pentru bebe. In perioada aia incercam sa avem bebe si nu ne-am oprit din cauza de antibiotic.
Nu cred ca medicamentele homeopate pot trata infectiile de genul asta. Din cate stiu eu, ureaplasma poate fi periculoasa pentru bebe asa ca mai bine o tratezi.
Bafta!
Anda si bebe Mark 20+
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Buna dimineata graidutze! Eu am avut o colega de sercvici cu ureaplasma....care a facut ceva cu reteta de medicamente: a aruncat-o! Nu stiu daca a facut bine, DAR a nascut un baietel complet sanatos si vioi.Din ce stiu, Summamedul e prescris in sarcina si pentru mai mulete chestii: listeria, toxoplasmoza, etc.Succes! si sarcina usoara!
Draga Catrinutza, te mai pot ajuta cu un mic sfat.Iti pot da nr.de tel al dr.meu Daniel Tutunaru, care-ti va spune exact daca combinate aceste medicamente sunt nocive pt.sarcina.Ce zici?
Draga Catrinutza stai linistita. Si eu iau Azitrox ca am ureaplasma. Am luat din prima luna.
Vezi ca am scris mai detaliat la subiectul celalalt!
14 fix