Miresele anului 2005 (23)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianiana spune:

Dragi fete,
sunt super emotionata; ma gandesc numai la nunta; pana pe 10 mai sunt cateva zile, ma tot gandesc cum o sa fie, sa iasa bine, ce mai trebuie sa fac; noaptea visez urat;
ieri am mers in amzei si am comandat buchetele si lumanarile si florile;
maine merg sa ma vopsesc; sambata merg la hotel, la degusatrea meniului; duminica merg la piata de flori sa vad care e treaba, ca am nevoie de multe flori, pentru ornatente;
trebuie sa fac listele cu melodiile preferate pentru DJ si formatie; vreau ca Dj sa puna muzica straina veche si formatia sa cante muzica lautareasca gen Radu mami, Radule;
Am si eu o mare rugaminte: MA POATE AJUTA CINEVA? CAUT O MELODIE RUSEASCA TIGANEASCA, care e cantata de un grup de femei si suna cam asa: OPAI-DIDI- OPAI-DAA, NA!NA!NA! vreau sa ii spun DJ de ea dar nu stiu cum se numeste; aveti idee?
daca nu, macar v-am facut sa radeti
va pup,

dianiana
http://community.webshots.com/user/dianiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

dianiana,

scumpa, ce frumos ne canta, draga de ea in scris...si eu sunt plina de emotie si abia astept nunta .

Pisu_Miau
Mai am 1 saptamana
si 2 zile pana la nunta

Mergi la inceput

De azi incep sa numar 10,9,8,7,6,....NUNTA!
Pisu tu ce mai ai de facut?
Pe mine ma preocupa ca fetele, prietenele mele imi organizeaza petrecerea burlacitelor si eu vreau sa le fac un cadou, insa nu stiu ce cadouri sa iau???

dianiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

quote:
Originally posted by dianiana

De azi incep sa numar 10,9,8,7,6,....NUNTA!
Pisu tu ce mai ai de facut?
Pe mine ma preocupa ca fetele, prietenele mele imi organizeaza petrecerea burlacitelor si eu vreau sa le fac un cadou, insa nu stiu ce cadouri sa iau???

dianiana

Eu le-am luat cate ceva de pus la gat pt nunta, si cate ceva de pus in par, caci am avut petrecerea doar eu cu d-rele de onoare, am mai luat si cate o felicitare pentru fiecare in care am scris ce inseamna pentru mine relatia cu fiecare dintre ele .
Eu personal nu mai am nimic de facut, decat sa ma rasfat cu tot felul de masti si creme si sa fac desfasuratoarele pentru ziua nuntii pentru fiecare in parte. Ai mei mai au de luat fructele, bolduri, banda dublu adeziva, confetti la tun .
Tu ce mai ai?

Pisu_Miau
Mai am 1 saptamana
si 2 zile pana la nunta

Mergi la inceput

A, ce buna idee; o sa fug chiar acum sa iau felicitari pentru domnisoarele de onoare si sa le scriu; sper sa iasa frumoasa petrecerea (si sa nu uit aparatul foto);
Ce bine ca ai terminat de facut tot; eu o sa ma relaxez doar in ziua aia; mi-am propus sa nu fac nimic, ci sa le dau sarcini celor din jurul meu; eu o sa fiu o printesita;

dianiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by pisu_miau
Eu personal nu mai am nimic de facut, decat sa ma rasfat cu tot felul de masti si creme si sa fac desfasuratoarele pentru ziua nuntii pentru fiecare in parte. Ai mei mai au de luat fructele, bolduri, banda dublu adeziva, confetti la tun .
Tu ce mai ai?

Pisu_Miau
Mai am 1 saptamana
si 2 zile pana la nunta

ce idee buna mi-ai dat cu desfasuratoarele astea pentru fiecare in parte eu chiar nu staim cum sa fac sa nu uite fiecare ce o sa aiba de facut si sa fiu eu stresata...asa ca o sa le fac cate o listutza la fiecare cu ora si ce au de facut si am scapat de grijieu o sa fiu o printesica rasfatata in ziua aia de mireselul meu

nunta
noi doi
http://daisyPath.com/days/050924/1/1/+10/0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna fetelor,
Cred ca ma chinui de vreo jumatate de ora sa pot accesa paginutza noastra. Merge cu viteza melcului. Probabil ca o fi traficul mare, dar noi avem nevoie.....
In alta ordine de idei, vreau sa va urez un weekend placut(eu il incep din seara asta) si spor la pregatiri pt ziua cea mare.
Miresicilor din acest sfarsit de saptamana le urez <Casa de Piatra>, fericire, ganduri frumoase si cer senin! Sa fiti fericite, "doamnelor"!
Nushulica, sa stii ca n-am uitat ce-am promis si luni sau marti le ai.

Va pup

O zi minunata...

SunSmile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

Fetelor, ce mica e lumea!!

Eu sunt miresica de 2006 , dar citind la voi am vazut ca sunt la miresici 2005 vreo 3 foste colegute de ale mele din Caragiale. Eu am teminat in 1999 la I.

poze
Iubirea este singurul lucru care poate fi impartit la infinit fara sa se micsoreze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

quote:
Originally posted by ralu_trancu

Fetelor, ce mica e lumea!!

Eu sunt miresica de 2006 , dar citind la voi am vazut ca sunt la miresici 2005 vreo 3 foste colegute de ale mele din Caragiale. Eu am teminat in 1999 la I.

poze
Iubirea este singurul lucru care poate fi impartit la infinit fara sa se micsoreze

Ralu_trancu, la ce clasa ai fost in Caragiale?Eu la F am fost cu Temesan de ex!
Scrie-mi pe adresa alinafobl@yahoo.com.
Fetelor, eu am facut cununia religioasa tot la Sf.Elefterie.A fost misto dar ne-a scurtat-o mult caci ne-au intarziat 1 ora!A costat 4.500.000 lei taxa bisericii+corul si nasul a mai dat la preoti +inca unul care iti da indicatii la intrare in biserica 3.500.000 la toti 4.Deci in total: 8.000.000 lei.
Pupici!

CASA DE PIATRA MIRESICILOR DE SAMBATA SI DUMINICA!

http://photos.yahoo.com/alinafobl

Alyna Fobl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

heheheeeeeeeee ce se mai marita fetele mele aici!!!!!!!
Frumoasele mele!!!!!! Mi-a fost dor de voi!!!! Eu nu prea mai am timp deh... sunt femeie maritata acum... dar sa stiti ca va urmaresc!
Vreau sa le urez si eu fetelor noi: BUN VENIT IN FAMILIA !!!!

CASA DE PIATRA!!!!!!!!

Sper ca la anu' sa ne adunam toata gasca de aici la... Mamici!

Va pup si va imbratisez pe toate!muahhhhhhhh

PS: Nushulica... faci treaba buna!

Incetisor, ca ma grabesc!
Roxy

Cununia civila
Biserica
Restaurant

Mergi la inceput