Miresele anului 2005 (23)
Raspunsuri - Pagina 11
nushulica spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
Nushulica am si eu o mare rugaminte(am mai zis-o, dar probabil nu erai prin preajma)....te rog, poti sa ma treci si pe mine pe listutza?[ 25 septembrie, Restaurant Delta, Manastirea Celic Dere, Tulcea] Pls...Uite o floare pt ca esti o draguta
sunSmile
gata esti pe listutzaimi cer scuze dar chiar nu am vazut cand ai scris data trecuta
CASA DE PIATRA!
nunta
noi doi
http://daisyPath.com/days/050924/1/1/+10/0
SunSmile spune:
Multumesc Nushulica! Esti o draguta! Sambata seara, cand eu o sa am emotii ma voi gandi la tine cu drag! Stiu ca o sa fii o miresica superba. Pana la urma toate miresicile sunt frumoase, nu?
Te pup
Ne auzim maine fetelor. O seara frumoasa si linistita va doresc.
P.S. Eu merg acum sa-mi achit luna de miere. Apropos de asta-Nushulica iti pot da detalii despre Niko Paradise(am fost anul trecut).
O zi minunata...
SunSmile
toanca spune:
Nushulica multam mult.
SI voua va doresc sa aveti parte de toata fericirea din lume
Toanca si bebe Matei 20+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos
nushulica spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
Multumesc Nushulica! Esti o draguta! Sambata seara, cand eu o sa am emotii ma voi gandi la tine cu drag! Stiu ca o sa fii o miresica superba. Pana la urma toate miresicile sunt frumoase, nu?
Te pup
Ne auzim maine fetelor. O seara frumoasa si linistita va doresc.
P.S. Eu merg acum sa-mi achit luna de miere. Apropos de asta-Nushulica iti pot da detalii despre Niko Paradise(am fost anul trecut).
O zi minunata...
SunSmile
multumesc frumos pentru urari!chiar vreau sa-mi dai detalii de niko paradise si de insula in general daca e frumos ce sa vizitez si tot ce imi poti spune interesant ...aaaa ...si unde se mananca bine!!!
astept cu nerabdare
nunta
noi doi
dianette spune:
Buna miresici!
mai am 10 zile pana la eveniment... voi cum faceti fata stresului?
eu mai am de facut destule... am inceput marturiile, ies foarte dragutze, dar n-am facut nici jumate :(, am reusit si eu sa-mi iau pantofi si voal dar acum plec sa cautam camasi si cravate pt el.... (si el care zicea ca eu sunt prea pretentioasa ... )
Cine imi da si mie linkul de la cofetariile din Bucuresti? Ne bazam pe cineva cu tortul si prajiturile ca astazi sa ne spuna cu totul alte preturi decat stiam... Please, faceti o fapta buna ca nu dau de el!
Mult succes!
Dupa nunta vorbim mai mult si promit sa va arat poze si sa va sfatuiesc si eu, din experienta mea
DIANE
andruscuta spune:
buna fetelor,
azi nu am reusit sa ma conectez deloc la net asa ca va scriu abia acum. Nusha eu am luat 10 tunuri ca am vrut mai multe, sfatul meu e sa nu dai doar unu odata, ci macar 2 ca sa aibe cit ce cit un efect mai senzational.
Cit despre magazin in cluj nu cred ca au pentru ca prietenii mei stiu ca au luat tot din bucuresti.
va pup fetelor ca ma asteapta asta mic sa-i fac baita, dar mai vorbim
o seara frumoasa
pisu_miau spune:
vmariejeane, noua ne-au zis 4 500 000 slujba, 500 000 lei corul si ca in plus trebuie platiti cei trei preoti . Sa vedem cat le vor cere nasilor...
Am zis 4 500 000 pentru ca miresica intrebase cat se da la slujba .
Si zici ca a fost superb? :) :X abia astept :X
Mai prin iunie am fost si noi acolo la o slujba si mi s-a parut asa emotionant ca mi-au dat lacrimile...tu ai plans?
quote:
Originally posted by vmariejeane
Am postat gresit mai sus. Deci, noi am avut nunta la Elefterie. A fost super! De vis...dar nasii au platit 6.000.000 nu 4.500.000, asa mi-au zis.
Cand am facut rezervarea preotul spunea ca va costa in jur de 5 mil....dar pana la 6 mil mai e un milion.
http://community.webshots.com/user/vmariejeane
Pisu_Miau
Mai am 1 saptamana
si 3 zile pana la nunta
SunSmile spune:
Buna dimineata fete dragi,
Nushulica tot nu sunt pe listutza...sau poate nu m-am uitat cum trebuie....
Pentru ca nu stiu cum e cu PM, o sa-ti povestesc aici cate ceva pana invat si eu cum e cu tehnica asta
Niko Paradise e un hotel dragut, e tip vila. Pe patron il cheama Niko si stie destul de bine romana. Are si un baiat(care e un soi de barman) Stelio, care-i tare frumushel. Dar tot timpul ma pupa si pe iubi il "pipaia"....nu mi-am dat seama care-i orientarea exacta
Platamonas e frumos. Ai restaurante si baruri nenumarate. Iti recomand sa mananci pui si peste si fructe de mare(daca va plac). Anul trecut dadeam cam 15-20E/2 persoane. Sa beti bere de-a lor ca-i buna si ieftina.
Sa va "targuiti" cand cumparati ceva(ne-a invatat Niko) pt ca lasa la pret.
Sa vizitati neaparat Skiathosul(nush cum se scrie) ca-i senzational. Si drumul cu vaporul pana acolo e tare fain. Si la Meteore merita sa mergeti. Si la seara greceasca, pt ca ne-au dus la un restaurant imens cu mai multe grupuri si cu o formatie dementziala. Am cantat, mancat, baut si dansat pana la extenuare.
O sa aveti si excursie la Muntele Olimp si daca prindeti o zi senina e superba privelistea- munte, campie, mare.
Camerele hotelului sunt dragute, se face curat in fiecare zi. Noi am vrut sa avem vedere spre Olimp si a fost super.
Acum nu stiu ce sa-ti mai zic...a, ba da- apa e minunata. Limpede si sarata. E fain acolo si merita mers.
Daca te mai pot ajuta, cu cea mai mare placere. Dar invata-ma si pe mine cum sa trimit PM. Ca sa nu fim aici off-topic.
Scuze fetele ca am scris atat de mult, dar am vrut sa-i dau o mana de ajutor Nushulicai.
Va pup
O zi minunata...
SunSmile
SunSmile spune:
Inca ceva:
1. Scuze Nushulica, cred ca vinul de aseara mi-a luat vedereaSunt pe lista, dar deh - orbul gainilor! Multumesc!
2. Daca mergeti la Olimp sa va luati ceva mai grosut pt sus pe munte. Si pentru mersul cu vaporul e valabil pentru ca plecarea este foarte de dimineata si e racoare.
3. La Meteore(unele) sunt niste reguli. Iti dau un fel de shal sa-ti pui pe umeri si o fusta sa o pui peste pantaloni. Iar baietii n-au voie in pantaloni scurti. Aratam foarte hight-tech cu blugi si fusta colorata peste. Si mai erau si 50 de grade. Maicutze teroriste, dom'le!
Scuze din nou fetelor
O zi minunata...
SunSmile
nushulica spune:
sunsmile mercic mult pentru informatii
esti pe listutza pe prima pagina la postarea mea , PM e simplu de trimis dai click pe optiunea PM a persoanei la care vrei sa trimiti si scrii mesajul si dai trimite si gata...iar cand primesti tu PM iti apare ca ai un mesaj nou si dai click si il citestias mai vrea sa te mai intreb cam in ce perioada ai fost tu ca eu ma duc pe 30.09 si ma gandesc ca poate nu mai prind vreme de plaja si inca ceva...eu sunt bolnava dupa haine si bijuterii si vreau sa te intreb cum stau astia la capitolul asta ca sa stiu cati bani sa-mi iau in plus la mine in afara de cei pentru distractie si mese
inca o data mercic mult
nunta
noi doi