Miresele anului 2006 (17)
Raspunsuri - Pagina 9
Giova spune:
Neatza !!
Hai Krelia ca eu abia astept pozele.
Bine ca a trecut si weekendul asta si am scapat si de tura asta de musafiri.
Va dati seama, ca cu tot balamucul( musafiri, ) am uitat ca noi sambata am facut 7 ani. dar tot e bine ca mi-ai reamintit dim. si i-am dat o portie de lui Clau, care nu o mai vazuse de peste 2 luni. cred ca si lui Marco i-a placut ca pana la amiaz nu a miscat.
In rest oboseala cat cuprinde, am inceput o noua sapt. maine vin 2 sefi, si vrem sa achitam sapt. asta si restul excursiei in Grecia.
poze
gio si bb 20+
ralu_trancu spune:
Neata@@@
am vesti super bune.
Formatia pe care ne-o doream la nunta a accdeptat sa se deplaseze la Calarasi sa cante pe 1 iulie 2006. Vineri incheiem contractul si dam avansul.
poze
krelia spune:
ralu, 1 iulie??? ti-ai mutat ziua ... sau, te-ai imbatat???
Bravo, felicitari! L-ai pus pe Stef la treaba!!!
Gio, vine baiatuuuuuu!!!
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
ooana spune:
.... pai cum Ralu nu era "colega" mea de nunta in 1 iulie?!?!?! eu parca asa tineam minte!
Krelia........poze....poze....poze
... sunt sigura ca ai rupt gura targului.........doar palaria e frumoasa rauuuu! (da oaresce informatii nu-i poti da la fata, de unde, cum, cat? poate ajunge si ea la o palarie )
Gio...."La multi ani!"...daca e aniversare!
Ioana Cristina, e frumos restaurantul sau cel putin mie chiar mi-a placut........desi nu m-am uitat atunci ca la un posibil loc de nunta, si de asta nu pot sa iti dau o gramada de detalii....stiu doar ca mie chiar mi-a placut! De ce nu tragi tu o fuguta pana acolo sa vezi mai exact!?
.... si cum va povesteam am fost la o cununie sambata....o sa va arat poze...a fost chiar interesant sa merg la o nunta unde mireasa e putin mai matura ca sa zic asa la 40 de ani, cu un mire tanar la 28....o cununie interesanta la greco-catolici unde preotul te intreaba "De buna voie si nesilit de nimeni ei in casatorie"....o cununie asemanatoare cu cea pe care o fac americanii....in fond si la urma urmei un cuplu neconventional, un cuplu fericit pe care nu i-a interesat "gura lumii", diferenta de varsta ci doar dragostea lor!
...acu asteptam mireasa la servici sa ne faca cinste si sa vina cu poze!
... ca poze a facut si fata, da cum e luni si mor de somn......am uitat aparatul acasa.....da maine va arat poze!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
Ioana-Cristina spune:
Fetelor , eu vreau sa fac shi cununia civila shi cea religioasa una dupa alta , in biserica , sa nu mai stau sa ma duc la primarie si apoi sa ma trambalez...Asa o sa iau aprobare de la nea primaru' sa ne faca cununia civila in biserica shi gata ! Sper sa ne dea aprobarea...
Ioana-Cristina *** "Simt ca traiesc , deci exist !"
krelia spune:
mea culpa !!!!
M-am imbatat!!!
Mereu confund iunie cu iulie!!!!
Si, ca sa-mi repar greseala, am pus pozuci ... in dreptul iconitei - casuta din submeniul unde sunt toate cele (profil, editeaza, reply with quote)..stiti voi!
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
Ioana-Cristina spune:
Cununia civila poti s-o faci unde vrei in orasul respectiv , numai ca tre' sa-ti dea primarul aprobare pentru asta. Daca e baiat de treaba !
Ioana-Cristina *** "Simt ca traiesc , deci exist !"
ooana spune:
Ioana Cristina, eu stiu ca unu dintre miri trebuie sa aiba domiciliul in orasul respectiv........sper sa ai noroc sa reusesti! Gandeste-te daca e aglomeratie cum se deplaseaza ofiterul starii civila cand el oficiaza casatorii pe banda rulanta!
Eu am patit acelasi lucru cu preotul, mi-as fi dorit sa fac cununia afara.........dar preotul mi-a zis sa fiu fata de treaba si sa inteleg ca timpul in care el se deplaseaza la locul amenajat si inapoi ar mai cununa o pereche....si in iulie e aglomerat si.......cred ca trebuie sa-mi iau gandul! Pacat....poate mai incerc si cu alt preot sa vedem... sau as putea incerca la o bisericuta mica unde nu e inghesuiala la cununii!
Recunosc ca m-am avantat si eu la catedrala mare, ca deh....e mai cu mot!
Krelia.........unde-s pozele???????????
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day