Miresele anului 2006 (17)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BlueEyes spune:

Fetele...m-ati pus pe ganduri....habar nu aveam de toate superstitiile astea cu luna mai... Ai mei au avut-o in mai...si le merge bine...Socrii la fel...si tot bine e.... Eu chiar vroaim mult de tot sa fie in mai...anul asta chiar au fost zile frumoase....shi mai calduroase ca in iunie de exemplu....acuma depinde cu vremea....cum ti-e norocu' Nush....o sa ne mai gandim daca ramane asha data....

Nunta noastra
Logo
Poze

Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...

Mergi la inceput

Nu pot sa dorm Ma tot gandesc la data nuntii... Acuma cand parca eram scapata parca de grija asta si de grija restaurantului... Nush daca-i numai din cauza superstitiei... Daca facem nunta pe 27 mai....eu oricum numai dupa 15 iunie sunt libera ...shi iubi numai din 20 iune are concediu...so...in sapta-luna de miere tot dupa 20 iunie mergem...

Am fost azi cu mami shi cu socrii....sa prajim vinete... Shi evident ca am mai discutat shi despre nunta...printre altele... Parca nici restaurantul nu mai e sigur... O zis viitorul socru ca trebuia sa ma nasc cu 10 ani mai tarziu....

Nu cred ca am fost coerenta...ca nici eu nu stiu exact ce-i in capu meu....nici cu iubi nu prea am reusit sa vorbesc... Am o nemultumire in suflet...shi nu stiu exact care-i cauza... Sunt trista Abia astept sa pove cu iubi

Nunta noastra
Logo
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

BlueEyes, stai linistita, toate trecem printr-o criza inerenta cand ne apucam de pregatiri. Presupun ca urmeaza apoi criza de la mijlocul pregatirilor si apoi criza de pe ultima suta de metri. Si uite asa din criza in criza trece anu'!! Speram ca la capatul acestor crize(pe care cel mai acut le resimt viitorii nostri soti) sa avem o zi perfecta si sa mai avem si mire(asta presupune sa nu fuga in lume pe parcursul anului din cauza crizelor mentionate mai sus!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura10 spune:

quote:
Originally posted by ralnied1

quote:
Originally posted by BlueEyes

Laura si Lucica bine ati venit la Printzesite de 2006

Fetele...vad ca toata lumea vrea nunta in iunie...iulie...august.... Numa mie mi s-o pus pata pe mai? O fi ceva sarbatoare oare....sau de ce se fereste lumea? Eu am vrut neaparat mai... chiar daca era ocupat... Dupa ce am plans bine pt mai....s-o eliberat....acuma ma gandesc daca nu ar fi mai bine in iunie.... Nici eu nu stiu ce vreau.... Imi place mai....dar n-ash vrea sa fie rece

Intr-adevar, este superstitia aia referitoare la luna mai... Tocmai de asta si noi am zis sa fie 3 iunie (adica prima sambata din iunie), numai sa nu facem in mai... In timp, insa, si mai ales vazand cat de greu e sa gasim sala pt iunie (nu mai zic de iulie-august!!!), ne-am gandit (ca rezerva) ca e posibil sa ajungem sa facem in mai... numai sa gasim o sala... Deci... am renuntat la superstitii si gata... Oricum, fericirea nu ti-o face nici o superstitie, ci tot noi... Si parintii mei s-au casatorit pe 21 mai acum 26 de ani si, slava Domnului, sunt tot impreuna si se impaca de minune...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

vrei sa-mi spui ca deja nu mai gasesti liber in luna iunie 2006? nu pot sa cred asa ceva!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Laura, scumpa, eu zic de Iasi... unde intr-adevar, e f greu sa mai gasesti o sala libera pt iunie 2006, ca sa nu mai zic ca de iulie si august nici nu are sens sa mai intreb, ca sigur sunt ocupate... Majoritatea salilor sunt libere abia din a doua parte a lui septembrie 2006... Dar din cate am inteles de la fete, se pare va nici prin Bucuresti nu e chiar roz situatia...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dyadya

BlueEyes, stai linistita, toate trecem printr-o criza inerenta cand ne apucam de pregatiri. Presupun ca urmeaza apoi criza de la mijlocul pregatirilor si apoi criza de pe ultima suta de metri. Si uite asa din criza in criza trece anu'!! Speram ca la capatul acestor crize(pe care cel mai acut le resimt viitorii nostri soti) sa avem o zi perfecta si sa mai avem si mire(asta presupune sa nu fuga in lume pe parcursul anului din cauza crizelor mentionate mai sus!!!)

Sunt convinsa ca pana la urma o sa fie bine.... Acuma numa sa fiu sigura pe data shi pe restaurant....shi ma linistesc...din nou Mi-o promis socru meu iubit ca vine cu noi sa vedem shi restaurantul pe care nu l-am vazut....chiar daca stiu ca nu o sa-mi placa mai mult decat asta pe care l-am ales...ca am vazut poze....dar vreau sa fiu linistita... O zis ca merge cu noi sa vedem si unde am retinut, daca nu mai au liber si in iunie....shi daca au....atunci ne mai gandim daca facem in mai sau in iunie....Daca nu este liber, o sa ne consolam cu ideea ca-i bine cum am ales.... Sper ca pe marti cel tarziu sa stiu SIGUR data si locul

Nunta noastra
Logo
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana-Cristina spune:

Saluuuuut !!!!!! M-am intooooors ! Shi ce dor imi era de vooooi !
Gata shi cu logodna.
Shi acum vestea surpriza !
Data nuntii.....26 august 2006 Tirgu Ocna jud Bacau , restaurant Magura!
Chiar de ziua lu' puiul meu. De Sf Adrian. Shi pe 27 e ziua lui de nastere...Maaai ce faaazaaa!!!!
Shi chiar o data cu Krelia shi Magdala !
Krelia, unde esti sa notezi in listutza ?
Voi ce mai facetzi , fetelor ? e noutatzi mai avetzi ? Ca io terminai cu "inspectia de grad" !

Ioana-Cristina *** "Simt ca traiesc , deci exist !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Neata!

Bine ai venit Laura !

Ioana Cristina, bine ai revenit........ati ales un restaurant frumos, mie una mi-a placut Magura, am fost de veo 2 ori!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Pupici la fete frumoase!
Ioana, am modificat listutza .....incet-incet, incepem sa prindem contur!
Fetele, am un somn de pik pe birou...si de azi s-a intors sefu' din concediu...gata cu "ment rubbing" (vorba lu' ralu' ) ....back to serious work!
Am fost sambata la nunta respectiva...care a fost mai mult o receptie in aer liber....cu invitati care mai de care mai variati...de la nebuni ca noi (adica subalternii sefei care s-a maritat si cu perechile - eu eram perechea ) si pana la directori de banci, firme si creme ale societatii.....eh, da' parc'a mai contat? Cu toata spuma prezenta acolo, m-am descaltat si am dansat shakira in piciorushele goale-golute...si am dat si tonul la "descultzeala" ...alti invitati...plus mireasa ...mancare sa-ti pui si-n cap...bautura la greu...distractie...iubi meu, vioara I si atractia serii...latino cat cuprinde, drumurile noastre toate...intr-un cuvant a fost misto!!!
Asteptati pozucile!
Ah, si am rupt gura targului...oana, m-am prezentat "avec cu" palarie, ca doar d'aia mi-am luat-o, nu?
Imidiatli, imidiatli!

Krelia...viitoare printzesita

Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana-Cristina spune:

Ooana , spune-mi shi mie cum e restaurantul ! Adevarul e ca eu n-am fost niciodata acolo , dar m-am lasat pe mainile lui Adrian si a soacrei mele la faza asta...

Ioana-Cristina *** "Simt ca traiesc , deci exist !"

Mergi la inceput