Mamici de martie-aprilie 2006 (7)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jane04 spune:

dananita pai cu atatia medici in familie - mai zic si eu trai bun.Ai mei ( familionu) imi dau atatea dureri de cap ca tre sa merg eu la medici multi
tcelen nu am nimic grav , sper ca lucrurile sa mearga bine.
NU VA PANICATI VA ROG dar eu am o infectie cu ureaplasma de 4 ani.La testele de gravida mi-a mai iesit si anticorpi de clamidya VECHI.
Asa ca in fiecare luna iau 4 pastilute de antibiotic pt. a nu-si face bacteriile astea de cap.Repet ca MA SIMT BINE deci nu va panicati pt. mine.De altfel si fetele care isi fac testele bacteriologice tr. sa stie ca sunt tratamente sigure pe sarcina pt:toxoplasmoza, clamidya, ureaplasma ,etc.De altfel dr. mi-a spus ca am o sarcina perfect normala si ca nu trebuie sa ma menajez, pt. ca nu e cazul.
Va pup si retineti :cazul meu este unul particular - si fara probleme notabile.
fetitele cu burtici !
PS:tcelen am stat acasa de lenesa ce sunt.Nu a fost nimic inafara de greturi.
14 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Fetelor va multumesc inca odata pentru raspunsuri!
Jane04 Elevitul este de la Roche din cate stiu este una dintre cele mai bune firme de medicamente! Dar nu stiu faza cu calciu...
Tcelen si Elevitul este 370.000:) asa ca nu e o mare diferenta dar il intreb astazi pe doctor!
Nshiro se pare ca linkul avea un punctulet la final! http://community.webshots.com/user/tina_welsh
Si am sa fac si Papanicolau asta...dar de fapt pentru ce e? Si merci de raspuns Dananita.
Laura Ioana nu credeam ca e asa de greu sa tii o sarcina! Acum 2 saptamani am fost la o clinica particulara mi s-a ;uat sange din care s-au facut 44 de analize pentru diverse chestii, am sa aflu astazi daca sunt bune sau nu! Si inca mai trebuie sa fac vad...dupa spusele voastre o gramada:((((! Dar de ce pe timpul mamei nu erau asa de multe? si am niste gazeeee, de mi-e frica sa merg pe strada sau sa ma asez intr-un loc public...ca daca le tin ma doare burtica! Of of of si sunt abia la inceput...pana la 9 luni...Dar Noi sa fim sanatosi! Va pup dulce pe toate!

Tina and Our sweet baby

Mergi la inceput

Felicitari LadyHawk! Pai si cate saptamani de sarcina ai? Ce a zis doctorul?
Jane04 tu siguri nu ne pacalesti? Eu iti urez sanatate si abia astept sa ajungem sa ne vina sororcul si sa varsam lacrimi de bucurie pe acest site spunand ce fetite sau baietei mumosi am nascut! Va pup dulce pe toate!

Tina and Our sweet baby

Mergi la inceput

LauraIoana io nu pricep : pai cum sa fii avut spina bifida ? pai ce trece asa de la sine? Sunt siguri parintii tai ca ai avut ?
Ca acum stau si eu si ma gandesc ca eu faceam noaptea in pat pana la 9 ani - dar doar noaptea.Dar m-a dus mama la nus' ce namoluri pe la mare si cand am venit inapoi nu am mai facut...
Daca chiar ai avut de ce zici ca ar fii 90% sanse de risc ?...eu una nu prea cred...pt. ca aceasta afectiune se face si de la lipsa de acid folic a mamei...asa ca nu trebuie neaparat sa fie genetic.
Oricum imi pare rau pt. tine dar eu zic sa mai intrebi pe ici pe colo , ca nu am mai auzit pe nimeni "sanatos" sa fi avut asa ceva cand era mic...
LadyHawk Sa-ti traiasca si sa creasca !
14fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria28 spune:

Tina...gazele sigur le ai de la sarcina ,si eu am ,dar foarte multe si dese pe gura ...din cauza asta mai si vomit din cand in cand ,dar nu in fiecare zi ,cam o data de doua pe saptamana .
Azi sunt bucuroasa si ma mandresc ca am mai adaugat o saptamana si aseara l-am simtit pe bebe cand a sarit de 4 ori in sus ,chiar sub buric ...sha la la la Bebe a implinit 14 saptamani ,peste doua saptamani ma duc sa vad sexu ,abia astept .
pup
14 fixxx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TweetyGeo spune:

Tinanici mie nu mi-a facut Papanicolau si citologic pe motiv ca daca am vreo infectie nu poate sa-mi dea tratament decat dupa 4 luni si o sa-mi faca atunci. Probabil ca si tie o sa-ti faca medicul atunci.

TweetyGeo

Mergi la inceput

Maria ce fericita sunt pentru tine! Cred ca e un sentiment care nu se poate compara cu nimic altceva! Iti urez sarcina usoara in continuare si bebel mumos ca mamica lui!

Tina and Our sweet baby

Mergi la inceput

Tina chiar ma simt bine. Stiu ca sunt cazuri un pic mai rarute , dar eu sunt o dovada ca se poate.Chiar nu am nimic , nici macar nu ma stresez pt. asta.Si asta nu pt. ca as fii ignoranta ci pt. ca medicul ginecolg (in care am fff mare incredere) mi-a explicat ca a avut fff multe paciente cu afectiuni mult mai grave si nu au patit nimic.Nici macar nu am sangerat vreodata DELOC - asta ar fii primul pas ca bacteria ( ureaplasma ) ar afecta placenta.
Sper sa nu vorbesc intr-un ceas rau ...dar am doar "prea fericitele" greturi si atat.Iti dai seama ca trebuie sa ma rog de ei sa-mi dea si mie concediu...nu ma incadrez in nici o categorie de risc .
O prietena a avut toxoplasmoza si ureaplasama in sarcina ....si cu tratament antibiotic ( si doar atat) are un baietel superb de 2 ani.Si tipa e fff activa ,a lucrat pana cand a plecat la maternitate (dupa 9 luni).
O sa zici " am intrebat - n-am dat cu paru!" de am scris atata.
la tine pt. grija !
14 fix

Mergi la inceput

Tweety asta ar insemna sa le fac in Scotia, lucru care ma cam deranjeaza...eu as prefera sa le fac aici sa vad daca am motive de ingrijorare si tratament sa fac in Scotia daca e cazul insa sper sa nu fie! Oricum merci de raspuns! Citologic ce mai e? ca de ala nu am auzit...Of mereu apar teste noi! Eu o iau razna! Urasc mediciiiiiiiiiiiiii!

Tina and Our sweet baby

Mergi la inceput

Maria
CE FAIN DE TINE !
Asa repede ? Ca si eu am tot 14 sapt si mi sa parut mie ca simt niste gadilaturi sub buric aseara dar nu m-am gandit ca poti sa-l simti.Ba chiar ma gandeam ca " doar n-oi fi facut viermisori acuma.."

O sa fiu mai atenta de acuma !
14 fix

Mergi la inceput