Scorpiutzele - pe unde sunt ? (17)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

azi este sf alexandru...avem un sarbatorit in familie, ma duc la cumparaturi, tortuletz, cadou pentru alex....
la multi ani pentru toate alexandrele si alexandrii

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmensilva spune:

buna fetelor!
gaza mea nu ma lasa nici sa respir,abia am pacalit-o cu un porumb fiert,e fericita ca e putin sarat ,pe gustul ei.
cand aud de renovari mi se face rau si in fiecare an spun ca nu mai fac nimic,dar ti-ai gasit.vom darama bucataria in cel mai scurt timp pt a pune gresie si faiantza,partea proasta e ca tre s-o scoatem pe aia veche.
Yrys, asteptam cu nerabdare sa vedem rezultatul muncii tale!
Danitin,daca i-ai speriat ,inteleg de ce e armonie,eu n-am reusit,amandoi suntem orgoliosi si nu lasa nici unul nimic de la el.noroc ca nu ne certam prea des.poate or fi bune si plecarile astea,sa n-avem mult timp sa ne suparam.
si eu ma chinui cu cura de slabire,dar cam greu cu Anda,ca tre sa-i gatesc cate 3-4 feluri de mincare sa aleaga si ea unul.si daca gatesc...."pacatuiesc",ca nu se poate altfel,fara sa gust un piculetz!
de olitza Anda mea s-a speriat ,am doua si amindoua sunt mari (a picat inauntru o data),asa ca am renuntzat ca parca e electrocutata asa sare de pe ea.dar mi-ati dat o idee buna sa o las sa s
se joace cu ea poate se imprietenesc.
Ana,cam dificil sa gasesti pe cineva cum vrei,e si chestie de noroc.bafta la cautat!poti s-o trimiti si la mine pe Luana daca nu gasesti ca oricum stau acasa si tot e aproape de Elena.
Elena,drum bun sa te distrezi si pt noi!
Monica ,lasa ca timpul trece repede si tu mai ai si ocupatie cu copiii acum,vine repede ,repede inapoi!
La multi ani !lui Alex,precum si celorlalte Alexandri si Alexandre.sincera sa fiu nu stiam de ziua asta,desi am si eu in familie.

fetelor va las ca pisicutza mea Anda a insirat toata casa un ghem.nimic nu-i scapa!si tzipa de stie tot blocul daca vrea ceva,de exemplu ii e sete acum!
pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Buna scorpitze

Iarasi am ametit citindu-va...dispare omul cateva zile si voi umpleti paginile de povesti Ieri cand am vrut sa va scriu...nu mai mergea site-ul.
Si sunteti atatea scorpiutze noi ca mi-e greu sa gasesc sirul povestilor voastre,dar incet-incet intru si eu in ritm !
Iir a amea is- revenit,e ioarsi fata mamii dar si a lui tati.O iubesc cu fiecre zi mai mult,ma intreb pana unde voi ajunge...o pupam intr-una.Ieri a implinit 1 an si 7 luni si am imbracat-o cu o rochita creata si cu espadrile roz(noi) parca era o papusa vie.Toata lumea se uita dupa ea.
In rest cum stiti cu munca,alergaturi cu masini(iarasi am dus masina la service cu reparatia in urma accidentului),asa ca 3 zile sunt fara masina.Incep sa ma agit iarasi cu clientii noi.Cu sotul tot pe valurile marii...asa ma enerveaza cateodata.Important e ca m-am schimbat eu,nu mai pun tot la suflet si daca nu se va schimba si el (adica ca puna la suflet)nu-l vad bine!

Ana si eu tot de Timisoara-Suceava vorbeam...sunt 660 km .Si eu cred ca a fost o gluma proasta telefonul si spor la cautari.Eu zic ca daca ti-a placut tipa respectiva din prima nu greseti sa o alegi pe ea!
Elena ,pupici si drum bun!Lasa ca iesi tu la suprafata cu banii,nu asta conteaza voi sa fiti fericiti si sanatosi.Bebe 2 ce face?
Ema am vazut pozele,ce mai tort...l-am ratat!Sa-ti traiasca printesa si sa va bucurati de ea!Minicort are si Iris,dar e chiar mini,de o persoana mica...bine am incaput si eu cu genunchii la guraRacul tau cum mai e,in ce faz a lunii???
Carmen,de cand nu ne-am mai conversat!Ma bucur tare ca Anda e bine.Tati unde a plecat iarasi?Intr-un fel vei fi mai linistita,crede-ma!
Monica,la multi ani lui Alexandru,sa fie sanatos si spor la pregatiri furnicitzo!Cu casa ati abandonat proiectul?
Lory pana la urma esti in Japonia sau in Romania???De cadou nu stiu ce sa zic,unul practic sau o vrei ceva inedit!
Yrys nu mi-ai raspuns asa te cheama Iris ca pe fata mea?Sau poate din cauza alergaturilor cu casa,vream poze...
Syd????Pe unde esti,ce mai faci?
Pipici la toate scorpiutzele noi si vechi.
Dar chiar unde au disparut fetele astea?

poze
Iri si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma27 spune:

buna,fetelor!!eu am avut zile de cosmar.am fost la un pas de divort.al meu sotior a rabufnit,nu stiu din ce cauza,ca doar e in concediu si e "odihnit" si s-a luat de ai mei.i-a facut albie de porci,ca s-a saturat de astfel de musafiri si chestii de genul asta,care m-au facut sa-mi bag capul in pamant.bine,el se mai intepa cu mama,dar ce a avut si cu taica-miu,care tot timpul ii lua apararea???nu va spun ce a fost in sufletul meu.nu eram nici prinsa la mijloc,caci si comportamentul lui fata de mine lasa de dorit,tot timpul are ceva de comentat.tot are impresia ca eu stau la serviciu,si el muncete de numai poate.si am zis:pas.am urlat vreo doua zile,ai mei erau terminati.acum m-am mai calmat.al meu sotior a zis ca se potoleste,si-a cerut scuze fata de tata(care oricum e om finut,si l-a lasat in pace).fata de mama a zis ca nu-si poate cere scuze,pt ca o uraste.am zis sa vedem cum o fi,parca ma doare sufletul pentru fata,casa si toate cele.dc era vb doar de noi doi,nu as fi ezitat sa divortez.dar,asa....oricum nu mai e ca inainte.incearca el sa repare cumva greseala,dar eu am vorbele lui in minte.s-a rupt ceva in mine.
va pup pe toate,imi cer scuze ca nu pot sa va raspund la fiecare in parte,caci am capul terminat.
la multi ani,alex si cat mai multe jucarii si pofte facute de mamica!!!!!
cand ma mai linistesc,revin.va pup inca o data.

Ema

Ziua Dariutei

Calatorie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salut!

Emma, imi pare rau de situatia asta. Suntem alaturi de tine, chiar daca nu putem face nimic, un gand bun sa te ajute sa treci peste dificultatile astea si sa fie asa cum vrei tu.

Danitin, eu il pun pe olita numai dimineata. In timpul zilei nu prea "il prind" cand se screme, sau il apuca la plimbare. Oricum, eu ma declar multumita ca merge repriza de dimineata.
Si eu tin regim, sper ca la jumatea lui sept sa raportez scorpie usoara la cantar.

Carmensilva, si eu mai gust din ce fac pentru cupil, da'mi inchipui ca 2-3 inghitituri pe zi nu ingrasa.

La multi ani tuturor celor ce-si serbeaza ziua numelui!

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Buna ziua,
Monica...se vede ca va iubiti...daca iti e asa dor de barbatel....Pai esti de laudat!!!Intru si eu in clubul asta,ca Marius a fost plecat in weekend si....taaaare rau a fost fara el.....lipsea piperul din casa,ca sarea sunt eu...LA MULTI ANI,lui ALEXANDRU!.Sa traiasca cu numele,sa fie sanatos....Daca nu scriai tu ca e ziua de nume a Alexandrilor,habar nu aveam...O sa-mi notez undeva!Te pup!
Elena,drum bun si sa te intorci cu bine!
Mira,tu cum te mai simti?
Danitin,pai daca vrei venim si noi cu idei pentru titulatura...mama lui de glow,ca strang io punctele si il arunc la gunoi...Hehehehe...chiar ca s-au coalizat ai tai contra curei de slabire....Pai nu ti-am zis ca arati foarte bine?Uite ca si ai tai imi dau dreptate!
Adriana,toate belelele in curu' babei mele,sti vorba aia,nu?..Las' ca sunt bune si ratele de o fi sa faceti....Noi am luat calculatorul in rate...Spor la treaba!
Carmen,saru-mana ca vrei sa ti fata mea....Hehehehe....Aproape de Dorohoi stau si rudele din partea mamei mele,in comuna Strahova...Si in Dorohoi,chiar in oras, am rude....
Iri,in sfarsit atitudine pozitiva si la tine:bine ca nu mai pui la suflet....Asa ca esti mai linistita?Pupici la printesa pentru 1 an si 7 luni...Deci e nascuta in 29 decembrie?Luana e in 28 octombrie....Asa ca duminica a facut 1 an si 10 luni...Cu tanti de ieri...si eu as vrea-o tot pe ea.Acum sa vedem sa nu se razgandeasca ea,sa gaseasca ceva mai bun ca bani....Oricum,maine mai vad o tanti si pe urma ma decid.Saptamana viitoare o s-o sun pe tanti de ieri si vad atunci la ce concluzie ajungem....
Ema,imi pare rau de situatia asta cu cearta de la voi....Nasol!Cunosc senzatiile din astfel de situatii....dar cu toate ca vreau din tot sufletul sa iti scriu ceva,nu stiu ce sa-ti scriu,sa te incurajez...nu stiu....Sper sa afli ce l-a dus pe al tau sot la izbucnirea asta si bine ar fi sa lamuriti situatia discutand...Te pup si...aveti grija de tine si de Daria!
Scorpiute,va pupez....Mai vorbim!Va doresc sa fiti iubite si sa aveti parte numai de bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

fetelor va multumesc mult pentru urarisi pe voi si pe copilasi.sincera sa fiu nici eu nu stiam de sf alexandru pana sa-l nasc pe alex
emma, imi pare tare rau, dar poate iese soarele si pe strada ta
azi am fost cu alex la carefour, i-am luat cadou mai mult simbolic un ghiozdanel pentru gradinitza cu spider man...(desi ii mai luasem unul) cu pooh f frumos dar asta a fost alegerea lui, tortuletz, sampanie pentru copii, l-am dus la Mc, si apoi am venit acasa(nu am invitat pe nimeni in afara de sora lui ruxi si mama mea) dar am incercat sa-l fac sa se simta iportant...i-am canta la multi ani! la pian...i-a placut f mult si a fost emotionat. tati a fost si el alaturi de noi pe yahoo.
va pup si mai vb mai pe seara

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yrys78 spune:

Nu am apucat sa va citesc ca ati fost productive, nu gluma. Aseara mi s-a stricat aparatul digital si azi am imprumutat unul sa fac poze sa va pun sa vedeti. Sa va traiasca Alexandrii si Alexandrele. Si eu am sarbatoriti - iubitul meu are al doilea nume Alexandru si pe mamica mea o cheama Alexandrina si o nepotica si veri samd...multi, insa nu o sa facem petrecere decat in doi. Desi la noi e aproape in fiecare seara petrecere in doi.
Fug acasa sa va fac poze si vorbim ceva mai tarziu.
Pupici dulci la toate scorpiutele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56420" target="_blank">poftiti la partea a 18-a

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54099" target="_blank">bb Sabina - intre viata si moarte
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55238" target="_blank">Copilasi din 2002

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Buna ziua,
Sunt o prietena de a lui Anina_n, si am venit sa va dau ceva vesti despre Anina_n si sa va tranzmit salutarile ei si gandurile bune.
Nina este in spital cu fetita ei Cristina, care a facut diabet, si este la supravechere medicala acuma, nu stie cand va reveni acasa, deaceea ma rugat sa ma ocup de lista si sa va dau de veste ce este cu ea de nu mai apare la discuti. Daca aveti ceva sa ii tranzmiteti puteti sa imi sc un PM si eu o voi suna si o sa ii spun.
Sa nu credeti ca a aparut Nina, daca sa deschis subiect nou, sunt tot eu, dar cu Id-ul ei.

Va doresc o zi buna si multa sanatate la toate

Nicole mamica lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte Mini-Vacante(New!)

Exerciti Animate

Mergi la inceput