Scorpiutzele - pe unde sunt ? (17)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Danitin, micu meu are aproape un an. Pt mine e simplu cu pusul la olita, fiindca el, de cand era mic mic de tot, se screme tare de kk. Daca vezi cum face, ca un om mare. Si asta indiferent daca e sau nu constipat. Si mai are un obicei bun: dimineata, la max 10 min dupa bibe, se produce. Asa ca stau pe faza, la primu semn de screamat, il aplic pe olita. Am inceput prin ai-i lasa olita printre jucarii se se "imprieteneasca". Dupa aia l-am asezat imbracat pe ea, si l-am tinut acolo, in brate la mine, cu mana pe burtica lui, mimand si eu scremetele. De cateva zile il pun dezbracat si tot asa, cu spatele lipit de mine, cu mana pe burtica lui. Pare destul de obisnuit cu procedeul, insa nu am ajuns inca sa il las singur, ca ma tem ca o ia la plimbare. Dar nu se cere singurel.

Carmensilva, nu l-am linsat, pentru ca am aflat tarziu cine a fost. Imediat dupa faza, cand am constatat ca nu era vorba de nici o bursa, ne-am imaginat ca a fost vreo smecherie - incurcatura printre secretare care se jurau ca numa ele au acces la respectivu avizier. Cand am aflat cine a fost terminasem facultatea de cateva luni. Pe moment, furioasa, am jurat sa ii fac respectivului ceva asemanator insa....am renuntat. Nu fiindca am uitat sau iertat ci fiindca a plecat din tara. Probabil ca sa scape de razbunarea scorpiei

Va las, dragelor si ma intorc la treaba ca am o mie de mailuri de facut

Paaa

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yrys78 spune:

Dragele mele,
Cosmarul meu se apropie de sfarsit...am muncit ca nebuna ieri - am condus aseara ca nebuna ca daca eram cuminte, cred ca adormeam la volan. I-am dus pe ai mei acasa la ploiesti si eram toti rupti de oboseala. Am terminat dormitorul. Arata super bine si o sa fac deseara poze sa le postez sa vedeti ce am prestat. tata a mai gasit cate ceva de facut si anume de pus inca o barna de lemn in hol, sa ascundem firele electrice. In seara asta nu mai fac nimic - e si sarbatoare mare si azi si maine, asa ca ma hodin.
Lori_k eu stau in Aviatiei, insa cand esti in tara imi spui si ne vedem, doar nu e Brancoveanu capul pamantului.
HelleneC deaseara fac poze si le postez, nu am uitat. Adriana, daca vad intre timp jaluzele de-alea iti iau si le trimit prin posta.
Ana mare bataie de cap ai cu bonele...Iti urez succes, sa gasesti cat mai repede una care sa iti inspire incredere ca o poti lasa pe Luana.
Carmen, Mina, Ema, Danitin si pe toate celelalte vca pup pe toate si va urez o saptamana excelenta si cat mai usoara.
Revin pe seara cu noutati, promit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

yrys, tu termini si acum m-am apucat eu de casa.am fost la praktiker si am vazut ceva asemanator, dar nu ca alea.si mai era si 1.000.000/bucata.iar mie imi trebuie vreo 9 bucati.doar n-am innebunit.ma anunti intai cat costa, yrys, da?

albumul meu
ziua marinei
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Fetele,
Mey,sunt asa de incantata....A fost o doamna la noi....E super tipa!Are cam la 50 de ani,moderna-sa fi vazut ce blugi faini pe ea si o bluza misto-fosta patroana de gradinita particulara,a lucrat in Germania pentru o familie de romani ca bona la fetita lor de 6 ani,are doi baieti studenti si e subinginer chimist...Bey fetelor,mi-a placut!A stat cu noi la povesti,cu mine si cu Marius,e o tipa care ne-a spus ca ii place sa respecte si sa fie respectata si sa i se spuna verde in fata daca exista vreo nemultumire.De fapt asa a si ramas: o sun saptamana viitoare sa ii spun daca ramane ea ca bona sau,daca ea gaseste ceva mai bun decat la mine,ma suna imediat....Ce sa va spun?Luana ,in primele doua minute se uita la ea pe sub sprancene,iar dupa ce a studiat-o s-a dat la barfa cu ea...Doua minute a durat. Biata femeie nu prea intelegea ce zice...Mai am una miercuri sa vina,cam in genul asteia...si cred ca ma linistesc...
Yrys,Doamne-ajuta! sa-mi iasa pasenta cu bonele!Acum ca ai terminat cu treaba,fa o pauza binemeritata si iesiti amandoi la munte sau la mare....
Dana-danitin,sa-l ia naiba de glow.... Vorba ta,ca si eu cand l-am vazut nu m-am recunoscut...Asta e cand dai jucarele la copii...Nu aveam ce face cu punctele...Noroc ca eu intru cu Opera si nu imi vad glow-ul,ca imi faceam harakiri...Sper ca la urmatoarele 600 de puncte sa il pot schimba...M-am distrat citind cu spiritul de aventura al familiei voastre...sa fiti sanatosi...!!!!
No,fete,va las acusi....savurez intalnirea de acum o ora!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

fetelor eu acum am aterizat, am dat fuga pana la tzara sa vada alex pisoiasii(6 bucati) super, super draguti, mi-a zis bunica-mea ca au facut ochisori si am luat repede ceva de gratar, bere si sucuri si am fugit la tzara. ruxi a fost si ea cumintica si a dormit la aer...
eu acum sunt un picutz cam obosita de la condus dar intr-un fel ma simt relaxata...am nevoie sa-mi umplu timpul ca altfel am timp de gandire prea mult...stiti voi la cine ma gandesc si incep sa
va pup si va urez o noapte buna si linistita

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna scumpelor!
Eu fac cica bagajul, ca maine plec, mai intai la Cluj, apoi miercuri la Sighisoara, astept sa plec sa mai schimb aerul si sa fiu rasfatata! Insa imi va fi dor de puiul cel mic si scump, care azi atata m-a mai pupat si tot in brate a vrut (Carmen... are 3 ani si asa face, sa vezi ce o sa iti rupa spatele, ca si eu ma intreb cat mai tine)
Asa ca duminica ma returnez si incep in tromba pregatirile pentru ziua lui George, ca doar o data face omuletu' 3 ani mari si lati. Prea repede a trecut timpul, il vreau iar mic, dar imi iau revansa, o data ce o sa va dau veste de veste, numai sa ma intorc de la cursuri si ma apuc de treaba iar!
Asa ca va pup pe toate pe rand, ca nu am acces cred ca pe acolo la net si sper sa ne faca poze, ca eu am aparat dar nu e digital!
Hai noroc si la mai mare, saptamana aviatoare imi iau restul zilelor libere, sa stau cu puiul, asa ca o sa va saturati de mine pe aici!
Pupici cu lipici, Elena

PS. mai, o sa imi fie cam dor de voi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890&whichpage=1" target="_blank">Povestea Sabinei - are nevoie de noi

Mami ”de George”

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineatza scorpiute,
elena, drum bun si sa ai parte de distractie, si noua o sa ne fie dor de tine
sa aveti o zi buna

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Buna dimineata
V-am citit dar poate pe diseara va mai povestesc si eu cate ceva. Ma duc sa-i pregatesc pe ai mici azi avem program de fitnes. E bine si 2 ore de liniste daca altceva nu e. si cand ma gandesc ca David abia peste 2 ani incepe gradinita...
Sa aveti o zi buna!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Mina, la Lori problema este ca nu are ora fixa si mai si face 2..3 pe zi. Cu olita s-a obisnuit, chiar ii place – are ghidon si un cap de pisicuta – dar foooarte rar “produce” ceva pe ea. Din pacate eu sunt la serviciu iar spiridusul sta cu buni care nu prea are rabdare sa o “educe”. Adica Lori anunta kaka iar buni o intreaba: “vrei pe olita?” Lori spune “nu,nu,nu” iar buni o lasa in pace. Vad eu ce-i de facut ca ne termina cheltuielile cu scutece, servete umede si crema.
Yrys, abia astept sa vad pozele…
Ana, la ce risc reprezinta glow-ul prefer sa adun puncte pentru titulatura. Inca de pe acum ma gandesc ce s-ar potrivi.
Elena, drum bun si distractie placuta…

Ce se mai aude cu cura de slabire? Nu mai tine nimeni? Eu incerc eroic dar parca intreaga familie s-a coalizat impotriva mea, incepand cu sotul care imi adduce zambind o cafea perfecta tocmai cand sa-mi fac ceaiul de slabit si terminand cu mama care si-a cumparat pantofi noi si a luat bere ca sa-I “ude”.

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana
http://community.webshots.com/user/danielactin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

neata, scorpiute!
ieri am razuit cu sotul la balcon pana am facut basici in palma.si ca tacamul sa fie complet mi s-a stricat masina de spalat.si nu stiu daca mai gasim piesa.e model mai vechi, dar nu am schimbat nimic la ea pana acum.daca nu gasim tre sa luam alta, dar cred ca in rate ca acum suntem si cu balconul incurcati, desi n-as fi vrut eu rata.dar asta e.om vedeam.o scoatem la capat.
va doresc o zi buna!

albumul meu
ziua marinei
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput