11 ani

11 ani | Autor: ralualexandrei

Link direct la acest mesaj

Astazi se implinesc 11 ani de cand mi-am gasit jumatatea.11 ani cu bune si cu rele.A fost cateodata greu,alteori usor,astazi privesc in urma mea si imi dau seama ca toate eforturile noastre au meritat.Avem 2 copii frumosi si sanatosi si ne iubim ,ne iubim in fiecare zi mai mult si mai mult si asta ne da putere sa razbatem.Privesc cu ochii mintii viata noastra impreuna si imi dau seama ca suntem ca doi copaci care se sprijina unul pe celalalt cand vantul sufla prea tare si ameninta sa ii rupa.Cateodata eu am fost slaba,alteori el a simtit ca nu mai poate ,am fost mereu alaturi unul de celalalt.Relatia noastra e formata din iubire, respect, prietenie si incredere.Am scris acest mesaj pt a va impartasi si voua bucuria mea si pt a le spune celor care inca nu au gasit omul vietii lor ,sa nu dispere,undeva in lume exista o jumatate a fiecaruia.

Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2 albumul no3

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Ce frumos! Felicitari si multa fericire multi ani de acum in colo.
Sa va traiasca copii si sa va aduca numai bucurii!

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramba spune:

Felicitari si multi ani inainte si mai frumosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inspirata spune:

Felicitari ,sa ne auzim cu bine si cand veti implini 12 ani frumosi de casnicie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Va multumsc din tot sufletul pt urarile voastre si nu pot sa va spun decat atat:Sa va dea Dumnezeu tuturor tot atata fericire cata mi-a dat si mie si sa aveti sufletul plin de iubire,asa cum il am eu acum.

Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

In general aici citim probleme. Nu inseamna ca nu ne bucuram de lucruri bune. Felicitari si, in fiecare an la aceasta data, sa ne spui ca e la fel de bine.

http://community.webshots.com/user/tora97

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Sa fiti la fel fericiti si in continuare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Felicitari si multi ani deacuma inainte plini de bucurie, sanatate si fericire.
Sa va traiasca copilasi si sa va umple vietile de zambete dragalase si fericire.

Gabrielle mamica lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte Mini-Vacante(New!)

Exerciti Animate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

Felicitari si inteleg ce simti. Si noi facem cam pesteo o luna 11 ani de cand ne-am descoperit. Si tot asa, cu bune si cu rele si parca pe zi ce trece mai stabili si mai puternici.

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Multa fericire si noroc si in continuare. E f. rar cind citim asa ceva pe acest forum. Sanatate multa si numai bucurii de la puiutii vostri.cruise:http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Felicitari!
Sa va ajute Dumnezeu sa aveti parte si in continuare numai de bine.

Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)

Mergi la inceput