11 ani

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Foarte frumos!!!!
Ma bucur mult cand citesc astfel de povesti fericite!!!
Sa aveti parte de acum incolo de muuuuuuuuulti asemenea ani fericiti!!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
Poze la munte si la mare

Poze noi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Felicitari dragilor.Sunteti minunati.

Nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37862" target="_blank">A fost odata...Fat-Frumos din LACRIMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

Sa fiti la fel de fericiti si impliniti toata viata... Si dupa 25 ani sa ne anunti nunta de argint.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Inca o data va multumesc si sa va povestesc putin cum m-a coplesit cu gesturile lui,zilele acestea.Sambata cand a venit de la servici eu si copiii il asteptam plini de emotie cu casa aranjata si masa pregatita cu tot felul de bunatati,iar el intrand pe usa imi spune ca-i pare rau ca nu a cumparat flori insa cele pe care le vazuse el erau urate in comparatie cu florile pe care le are el acasa (adica in comparatie cu mine si cu fii-sa),dar ca mi-a luat altceva:o pereche de cercei si un inel care sigur nu se vor ofili.In seara aceea am sarbatorit alaturi de copii si a doua zi dimineata m-a trezit cu cafeaua fierbinte,masa aranjata si un imens buchet de trandafiri rosii,INSA CEL MAI FRUMOS DAR AL LUI ESTE IUBIREA PE CARE MI-O ARATA ZI DE ZI.

Sper ca v-am descretit fruntile si v-am facut sa zambiti.Va doresc o zi buna!

Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

Andra, foarte frumos .M-ai impresionat f mult.Stiu ce simti ca asa am si eu o casnicie, si fiecare moment fericit trait impreuna ma umple de emotie.Si sa stii ca momentele frumoase nu lipsesc.Eu sunt mai tanara in ale casniciei, nu am decat 7 ani.
Pupici

ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”
http://community.webshots.com/user/gogosar103

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Multi inainte!!!

Ana Maria si bebe Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

FELICITARI,ANDRA!!!SA VA DEA DUMNEZEU TOT MAI MULTA FERICIRE DE ACUM INCOLO!!!Eu am o casnicie care dureaza de 4 ani si la fel ca si voi parca ne iubim pe zi ce trece tot mai mult. Mi-au dat lacrimile cand ti-am citit mesajul si ma bucur din tot sufletul ca mai sunt pe lume casnicii frumoase ca a mea.MULTA SANATATE SI FERICIRE SA AVETI,SI SA AUZIM DE MULT MAI MULT BINE! Lory_kluiALIN CRISTIAN http://community.webshots.com/user/alink119

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serenne79 spune:

Desi suntem casatoriti doar de 1 an (si suntem impreuna de 3 ani), am avut o multime de probleme pe care altii poate le au dupa multi ani de casnicie, sau poate niciodata. Pe fiecare le-am rezolvat impreuna, luptand pentru relatia noastra, de fapt pt. noi. Sunt fericita in fiecare zi cand il vad zambind, privind cu atata optimism in fata, spunandu-mi ca vom reusi orice ne-am propus pt. ca suntem impreuna si asa, putem face orice. Chiar daca este ingrijorat uneori, are forta de a ma face sa fiu optimista.
Eu cred ca atunci cand apar probleme, modul in care le rezolvi, si faptul ca apoi te simti si mai apropiat de cel de langa tine, este un determinant al relatiei.
Cand totul este "roz", plutesti pe norisori, lumea este a ta....dar cand apar probleme si tu inca esti pe norisor datorita persoanei pe care o iubesti, nu cred ca mai ai nevoie de altceva.
Fericirea mea cea mai mare este sa il vad fericit, sa contribui la asta, pt ca asa...sunt si eu fericita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisa_75 spune:

Da foarte frumos sa dea D-ZEU sa fiti tot asa fericiti pina la adinci batrinete si in tot anu sa ne auzim aici la dc numai bine si multa iubire si intelegere va doresc.
Sa va traeasca si copii ca sunt superbi si multi
SA AUZIM NUMAI DE BINE ELISA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Dragele mele sa nu credeti ca in 11 ani,pe noi ne-au ocolit problemele,dimpotriva,e de ajuns sa va spun ca timp de 8 ani ne-am mutat de colo ,colo pt ca nu aveam o locuinta a noastra.Socrii mei au fost impotriva mea de la inceput si abia acum s-au mai stabilizat relatiile cat de cat,asa ca probleme au fost ,si deloc neglijabile,insa dragostea dintre noi a fost mai puternica decat orice necaz si pana la urma am reusit sa le depasim pe toate.

Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput