Copilasi de Mai-Iunie 2004 (53)
Raspunsuri - Pagina 10
Irinel spune:
Lauraa, fiu-meu e si inaltut bine da nu l-am mai masurat de vreo 2 luni cred, cand avea vreo 81 cm parca. Nu arata gras, da e bine facut sa zic asa si are buculite si picioruse cu cutulite. Multumesc de urari. Tu pe cand unul mic de tot?
Mai Madisor, pai atunci eu ii scriu sotiorului tau si poate ma prinzi din urma :-))
Monet, somn usor, i eu am ajuns acasa si ma duc la nani un pic ca nu mai rezist...
Mammy, ma bucur ca e bine Andrei, eu si la cuculet i-am dat cu cremita mea cu galbenele si propolis, ce sa fac, am si eu o goanga, am devenit fan pentru crema asta :-) Pupici
Cius, bine v-ati intors din concediu!
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 5+ saptamani
DianaR spune:
Buna seara!
Laura, nu esti singurul "lactobar" din zona, mai sunt si eu pe aici, si Bertha, cred, daca am retinut eu bine. Cu ocazia asta i-am raspuns si ei la intrebare. Cred ca si Ioana-Bebebeca mai alpteaza inca.
Mona, merita sa faci orice ptr. ca sa-ti poti alapta micuta! Incearca, nu ai nimic de pierdut! Pupici pe burtica!
Madisor, drum bun!
Alus, Julia e o scumpa!
Edit tardiv: mi s-a atras atentia ca m-am exprimat cam dur mai ales pentru cineva implicat... Asa ca am sters ce am zis, dar imi mentin parerea!
Irinusha, e dulce foc Chisuletul! Auzi tu stie unde are cocoselul! Al meu se trage de puta oricand o prinde la aer, si asta de vreo juma de an deja... Dar nu stie cum ii zice
...
Cris, Amalia e o papusica dulce si cuminte foc! Esti o norocoasa!
Nicoleta, si noi am cam renuntat la olita, doar cu greu reusesc sa-l conving sa stea pe ea... O sa incerc cand va incepe sa realizeze ce face, si nu va fi totul asa ca un reflex.
Cius, bine ati revenit! Ma mai gandesc in legatura cu cadoul, chiar nu-mi trec nimic prin cap.
Nally, felicitari! Tineti-o tot asa! Eu am fost nevoita sa apelez la metoda dura, pus in patut si lasat copilul sa planga vreo 3-4 zile, dupa care am avut liniste. Ei, greu mi-a fost sa-l aud plangand, dar si mai greu imi era cu adormitul in fiecare seara si la pranz...
Lui Vladut ii iese o maseluta, deja un coltisor e afara si echivalenta ei din partea opusa sta sa iasa, asa ca am explicatia pentru noptile mai agitate din ultimele zile... Avem doar 4 dinti dar avem deja o maseluta! Ati mai auzit de asa ceva?
Am crescut un alintat si jumatate, azi in parc cum nu-l bagam o secunda in seama cum se arunca in fund si apoi pe spate se intindea cat era de lung si urla sa auda tot parcul.... Uuuuf, nu stiu care-i leacu, daca aveti idei spuneti-mi, please!
Pupici si noapte bun!
Diana & Vladut
(16.05.2004)
Vladut un anisor
Nally spune:
Hei! 
Am intrat sa va spun ca ne-am distrat faain de tooot!!! Copii au fost foooarte cuminti si asa frumos s-au jucat de numa! Maine pun si poze de la petrecere! 
Irinusha am ras cu lacrimi de faza cu buni mandru'!!!
Ce mai !!! Mey are mama baiat mare care stie ce si cum e treaba de la buric in jos!
Bravo lui!!!
Cius tu stii cel mai bine ce ii lipseste sotului tau!! Practic... un set de oale pentru tine (sa gatesti in ele) si o lenjerie sexy pentru sot... sa o dea jos de pe tine... ![]()
Nally
si
Sebastian (14.04.2004)
Sebi la 1 An! 
* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!* ![]()
mephala30 spune:
Buna fetelor!
M-am intors si eu din concediu, am fost plecati 3 saptamani pe la socri, la parinti, la tara...
Am ramas in urma cu noutatile.
Vreau s-o felicit pe Irinel pentru samburel, sa-i urez sanatate si o sarcina cat mai usoara! 
Diana,
si tie si lui Vladut. Poate ne auzim pe yahoo zilele astea.
Va pup si un week. cat mai placut!
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
mephala30 spune:
Nally,cum l-ai dezvatat pe Sebi de adormitul pe picioare? Ca si Iustin ma terorizeaza cu adormitul seara. Il legan si cate juma de ora...
Monet, ce d-soara mare si frumoasa ai! Waw, uitasem cat e de scumpa! Scuze ca te intreb...samburica ce e? Baiat sau fata? Pupici
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
tnicoleta spune:
Fetelor multumesc de sfat. Da in ultimul tim am tot plecat de acasa cu Bia si in locuri noi poate sa fie rupta de somn si tot nu vrea sa doarma. Asa ca o pun pe picioare si in maxim 5 min adoarme. Acasa se foieste foarte mult si nu sta pe picioare, se da jos, nu vrea nici in brate si de cele mai multe ori adorm eu inaintea ei. Vine tasu cu ea din sufragerie si ma intreaba ce fac de umbla fisa prin casa.
Si nu pot sa o culc prea tarziu ca dim trebuie sa o scol la 9 cel tarziu ca plec la servici si daca nu-si face somnul nu te intelegi cu ea.
Eu plec acum la tara sa im vad bobocul.
Nicoleta si
Alexandra Bianca
Delta + Mare
Nepoteii mei
Nally spune:
Buna fetele!
Ultimul mesaj al meu e inceput de mine si trimis de sotul meu drag si iubit
- cica sa nu pierd ce am scris!!!In timp ce il scriam aseara s-a trezit Sebi din somn si a trabuit sa ma duc langa el sa poata adormi la loc... si nu am mai stiut de mine decat de dimineata!!!Asa ca tati grijuliu sa nu se piarda informatie importanta
a dat Trimite inainte sa termin macar ce aveam de spus lui Cius!![]()
Cius mami drag, alegerea iti apartine in totalitate!
Dar eu asa as vedea ziua lui tati cel practic!
O seara fierbinte langa sotia lui scumpa
!
Carmen pe Sebi m-am hotarat sa il dezvat de picioare ca nu il mai puteam efectiv sa il legan!!! E foarte greu dupa 10 min de leganat! Asa ca l-am lasat acu 3 zile sa stea pana nu a mai putut de somn! S-a jucat prin casa pana la 12 juma noaptea cand a venit la mine si m-a tras inspre dormitor sa facem nani cantand de mama focului sa il pot intelege ca el Gata! Nu mai poate!
Am luat un bibe de lapte cu mine l-am mufat la el ... Sebi intins langa mine in pat pe perna... si cat a baut el 50 ml de lapte a si adormit bustean de taiam lemne pe el! Asa frumos l-am tras la el in patut si gata! Pana a doua zi la 8 cand a vrut bibe de lapte nu a deschis ochii... a baut laptele s-a intor pe cealalta parte si a dormit pana la 11 juma cand a venit tati peste noi ingrijorat de ce nu ne mai trezim o data!!!![]()
![]()
![]()
Si asa am repetat figura pana acum...il las pana e lesinat de oboseala nu il mai culc imediat ce vad ca a obosit! Ii gasesc de joaca prin casa il antrenez sa ma ajute la treaba si uite asa oboseste de nu mai face diferenta ca e pe perna neleganat! Important pentru el e sa poata inchide linistit ochii!!!
Pupilai
lui Iustin si bafta multa la dezvatat de picioare ca deja suntem baieti mari!!! 
Diana nu il mai baga in seama cand face figurile astea in parc!!! Asa era Sebi cu carutul! Nu vroia cu nici un chip sa stea in el! Asa ca l-am amenintat ca nu mai ies cu el in parc la copii sa se joace daca mai face asa scandal ( ca si pe noi ne cunostea tot parcul Morarilor cand ieseam!!) si m-am tinut de cuvant! 2 zile nu amiesit cu el si cand venea la mine cu sandalutele ii spuneam ca nu mergem pentru ca plange fara rost cand e de stat in carut! Si se pare ca a inteles... nika nu mai spune cand il pun in carut la plimbare! e asa de cuminte de zici ca nu e copilul meu!
Ieri cand am fost la aniversarea Alexiei l-am luat fara carut ca nu le merge liftul le bloc decat pana la 7 si ei stau la 8 eee si l-am luat doua blocuri pe jos... nu va zic ca azi dimineata cand am dat sa mergem la piata vroia sa il dau pe jos din carut! Si nu va zic ce fitze a facut pana l-am convins ca nu se poate! Daca ar fi un copil care sa mearga de mana as zice... dar nuuu el e peste tot numai pe trotuar nu! Asa ca nuam cum s ail las din carut cadn merg la piata!...
Irinel
pe Danutul grasutul!!! Eu cred ca seamana foarte mult cu tati! La constructie ma refer... asa ca e un baiat de baiat! 
Va pupic caci tocmai s-au anuntat niste musafiri si trebe sa fac ceva bun pentru ei...ma gandesc la o praji in foi de napolitana! si o friptura de pui cu cartofi natur! Ce ziceti? e bine?
Pupici ma duc sa iau foi de napolitana! 
Nally
si
Sebastian (14.04.2004)
Sebi la 1 An! 
* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!* ![]()
Irinusha spune:
Buna fetelor! Pupici la pitici! :)
Irinel, nu-mi vine sa cred ca am scapat eu mesajul tau, ca doar ma stii curioasa :) L-am cautat si gasit :), asa ca-ti doresc sa iasa fetita si sa fie sanatoasa si frumoasa! Si-i mai doresc lui Danut sa se inteleaga bine cu surioara sau fratiorul :)
In Madrid n-am mai fost, am preferat mereu coasta si Marea Mediterana ... iar pe Crisulet il lasam la parinti in Guardamar (e pe langa Alicante), ca ar fi fost prea chinuitor ptr. el si noi n-am mai vedea nimic. Iti dai seama ca "facem" Madridul in doua zile si vrem sa vedem cat mai mult ... o sa fim doar pe drumuri, cu copil ar fi graoznic.
Mona, nu doare deloc acupunctura. Mie mi-au facut doar in picioare si cica acolo ar fi putin mai dificil ca nu trebuie sa te misti. E usor si sigur ajuta! Sa-mi spui daca ai gasit vreo posibilitate. Vroiam sa te rog sa-mi dai si mie reteta cu cartofii pai la cuptor, cei pe care ii papa Lia cu placere. Fac si eu unii, dar poate stii tu altii. Zic "saru-mana" de acum.
Alus, Julia e o blonda frumoasa foc! Sa va traiasca! Si pe curand o noua burtica! :)
Diana, din pacate ai dreptate ... am vazut ca majoritatea parintilor sunt incostienti de ce prostii fac, ca nu-s tin copiii legati in scaunelul de masina. Sper ptr. parintii fetitei ca a fost legata in scaun ... eu una n-as putea sa mai traiesc cu gandul ca eu sunt de vina ca e copilul meu mort!
Oricat de sarac sunt, ptr. asa ceva trebuie sa fie bani ... restul e decat prostie!
I-am dat (imprumut ca sper sa-mi mai trebuiasca :)) scoica lui Cris vara-mii, care a nascut in aprilie anul asta. Cand am fost in tara am vazut cum o foloseste. Era pusa nefixata in centura pe locul din mijloc de la bancheta din spate, copilul statea in ea, dar nu legat ... ba chiar mai rau, il alapta in mers. Sa fac criza de nervi! I-am facut morala, dar dupa cum se uita cu un zambet de tampa (scuze, dar altfel nu pot spune!) pe buze cred ca i-a intrat pe o ureche si i-a iesit pe alta. Imi venea sa-i iau scoica inapoi ... vorba lui Boby: mai bine nu i-o dadeam, o uzeaza fara rost! Ca sa vezi prostie omeneasca! Gata, ca m-am enervat din nou! Dar oricum, ii trimit veste de ce se poate intampla, poate, poate s-o destepta si ea!
Fetele venite din concediu: bine ati revenit! Va asteptam la o vorba! :)
La noi nimic nou! A venit vara si aici - in sfarsit! - si incercam sa profitam din plin. Va pupicim si va dorim un week-end fain!
Irinusha &
Cris (03.05.04)
site-ul lui Cristian
poze, pozilici si poze de vacanta
alus spune:
Buna fetelor
La noi nimic bun Julia astazi a facut iar temperatura peste 38 de grade
, sper sa fie de la dintisori. In rest nimic nou.
Mammy- eu ce am scris dincolo pe forum am dat un sfat, doar atat, acum fetele de acolo vor stabili daca il vor asculta sau nu. Cred ca cuviintele nu ajuta cateodata la nimic mai aless in aceasta situatie. Doar atat nimic mai mult.
Fetelor va multumesc ptr. cuvintele dulci pe adresa ingerasului meu. O prietena dea mea din romania a spus ca in viitor o sa trebuiasca sa tin un caine aparator ca sa sperie toti cavalerii care o sa vina la ea.![]()
Trebuie sa va parasesc, Julia se cam miortaie 
Alus+Julia
http://community.webshots.com/user/alus1