Miresele anului 2006 (16)
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
tigrutz spune:
Oana, dar nu va avea probleme la banca pt ca nu are nu stiu cate luni de la angajare (daca nu ma insel 3)?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Raza de soare spune:
Multumesc inca o data !
De faza cu banca mi-era mai teama... ca astia nu glumesc...
Si ura ! o sa am concediu si pe 2005, dar mai ales, in 2006, ala pt nunta ! Yupiiiiiiiiiiiii !...
Deja ma simt mai bine numai la ideea ca-i voi putea spune cotoroantei aleia tot ce am pe suflet ! Ha ! Si nu va mai trebui sa o invit la nunta, asa cum voia odata mama... Zau ca am numai motive sa misterios...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun !...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ooana/ooana.jpg)
ooana spune:
TIGRUT, intr-adevar e o problema la contractarea creditului asta, dar ea va avea deja creditul luat si incheiat un contract de creditare.......deci in momentul incheierii contractului intrunea conditiile.......eu zic ca ar fi mai bine nici macar sa nu zica ca ar putea sa-si schimbe locul de munca la banca........si dupa ce se muta anunta banca si asta e, ca doar nu pot sa-i ceara banii inapoi, dar depinde si ce fel de contract semneaza, atentie la CLAUZELE CONTRACTUALE!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
tigrutz spune:
exact la acelasi lucru ma gandeam si eu, sa nu spuna la banca nimic...uite, domne' cum inselam noi statul roman, acest stat minunat care ne ajuta atat de mult...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Raza de soare spune:
Uite ce am gasit:
Procedura transferarii salariatilor sub noul Cod al muncii
Singura modalitate legala de schimbare a angajatorului ramane doar incetarea raporturilor de munca cu primul angajator si incheierea unui nou contract de munca cu angajatorul subsecvent. Salariatul are la indemana doua optiuni de incetare a raporturilor contractuale cu primul angajator, si anume:
incetarea contractului individual de munca in temeiul prevederilor articolului 55 alineatul 1 litera b) , respectiv ca urmare a acordului partilor, la data convenita de acestea; fie
demisia in conditiile reglementate de articolul 79 din Codul muncii, situatie in care incetarea raporturilor de munca devine efectiva cu data la care expira termenul de preaviz acordat de salariat angajatorului (maximum 15 zile calendaristice pentru salariatii cu functii de executie si 30 de zile pentru salariatii cu functii de conducere, respectiv) sau, dupa caz, la data renuntarii totale sau partiale de catre angajator la acest termen.
Dupa data la care raporturile contractuale cu primul angajator au incetat, salariatul va putea incheia un nou contract individual de munca cu cel de-al doilea angajator, bineinteles, cu respectarea tuturor dispozitiilor imperative ale Codului muncii cu privire la incheierea contractelor de munca.
Tot demisia e mai buna ???
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun !...
Giova spune:
Fetelor va multumesc ca sunteti alaturi de mine.
Iar ne conversam prin sms-uri. acum a trecut de Viena. m-a intrebat mama, daca a plans, dar nu, e asa de tare, incat tine in ea. nu e ca mine sa pise ochii la comanda.
Sper ca in zilele urmatoare sa-mi revin si sa ma rog ca Marco sa vina putin mai iute de termen, ca sa poata veni acasa matusa lui. ca de nu, in 13 ian. ii scade permisul de sedere si pana il face din nou dureaza, si eu vreau sa fie aici.
Raza ma bucur ca te-ai gandit sa pleci de aici. Asta a fost un semn. Da-o incolo, nu-ti mai fa atatea probleme. Esti tanara te poti adapta usor, si in primul rand nu esti printre straini. Ai deja acolo 2 persoane cunoscute.
In ultimul album cu vizita mamelor si a surorii mele, am mai pus niste poze facute aseara.poze
gio si bb 19+
ooana spune:
RAZA, eu stiam ca nu esti in relatii bune cu cei de acolo si sa stii ca se poate ca ei sa nu fie de acord sa pleci prin acordul partilor si ce mai ramane............demisia! Nu-ti fie frica de demisie, e un lucru normal.........ce ai citit tu acolo e exact ce am incercat sa-ti explic dar..........foarte mare importanta o are intelegerea pe care o vei gasi la seful tau, cu acordul partilor poti pleca intr-o zi daca nu va dori esti obligata sa le dai preaviz 15 zile asa cum ti-am mai spus!
Eu tot ce ti-am spus, ti-o zic din experienta!
Oana & Marius
Wedding Day
dyadya spune:
Buna fetelor! De saptamana trecuta ma chinui sa ma inregistrez. Sar'mana cui mi-a dat ok-ul pana la urma-!
Sunt si eu o miresica 2006- nu am stabilit inca data-candva in iulie august dar am reusit sa intru deja in crize. Nu am stabilit nimic concret tot cautam un restaurant care sa fie cum vreau eu si nu gasim, ne hotarasem la Biserica Radu-Voda dar sambata am fost la o nunta la Biserica Sf Gheorghe Vechi si ne-a placut asa de mult slujba incat nu mai suntem siguri ca vrem la Radu-Voda, rochia de mireasa este o nebuloasa pentru ca eu stiu exact cum vreau sa fie dar se pare ca face cat tot bugetul nuntii!!! Si tot asa.
V-am urmarit discutiile de la toate topicurile si mi-au fost de mare folos in a descoperi ca mai sunt 5 milioane de lucruri pe care nu le luasem in calcul, asa ca va intreb: voi cele care v-ati apucat deja de pregatirea nuntii...de unde ati inceput? Cu ce ati inceput?
Si mai ales ce faceti daca nunta visurilor voastre costa ceva mai mult decat va puteti permite? La ce parte a visului renuntati? Asta chiar ma roade ca eu una n-as renunta la nimic dar EL continua sa ma aduca cu picioarele pe pamant aratandu-mi( pe buna dreptate) ca nu ne putem permite nunta la care visez eu. Si se cam ajunge in punctul in care tb sa decid ce este cu adevarat important si vreau sa am neaparat la nunta si care sunt aspectele la care pot renunta. Problema e ca-i mai greu sa renunti la orice aspect in situatia in care ai o telenovela la care construiesti de ani de zile si la care mai adaugi din cand in cand cate un detaliu.
De unde incep sa tai?
ooana spune:
Bine ai venit dyadya !!!
....... si ca tot am vorbit, uite ce www.orchardcorset.com/Merchant2/merchant.mvc?" target="_blank">crinoline am gasit pe net, insa asa mi-o doresc eu, daca se poate doar cu multe volane si fara cercuri!
Oana & Marius
Wedding Day
tigrutz spune:
Dyadya, bine ai venit in grupul mireselor de 2006
Stai asa, nu dispera, hai sa vedem cu ce te pot ajuta....ar trebui sa le iei cam in ordinea asta:
restaurant
biserica
cameraman, DJ (sau formatie, depinde ce vrei), fotograf
verighete
rochie, costume, pantofi
marturii, cocarde
Ideea este ca ar trebui prima data sa te ocupi de restaurant si inca foarte repede pt ca, din cate am inteles, vrei sa faci nunta in iulie-august, cand este foarte aglomerat.
Nunta costa intr-adevar foarte mult, nu cred ca trebuie sa renunti la ceva anume, eu, de ex, am sa incerc sa fac economie la toate. Adica chiar daca-mi place o rochita de 2000 de euro, n-am sa ma arunc la asa o suma. Intelegi tu ce-am vrut sa spun