Miresele anului 2006 (16)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Ma primiti si pe mine fetelor? Eu o sa am cununia civila in aceeasi zi cu nunta. Dar inca nu stiu o data fixa. Probabil sfarsitul lunii iunie, inceputul lunii iulie.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Kreliuta......te-ai intors fetita, bine ai venit, asteptam pozele!!!

.........esti ca un mic negrisor nu? adica bronzata, intelegi tu!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Bine ati venit kateryna si lgireada !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlueEyes spune:

quote:
Originally posted by anamariame
Voi nu mai ziceti nimic de rochie? Sau discutati despre asta la Rochia de Mireasa...Eu nu am reusit sa citesc toate subiectele care ma intereseaza inca, incerc sa recuperez.

Ana-Maria

Eu tocmai am zis de rochitza....mi-am gasit una care-mi place super mult....asha cum zici tuh...larga larga jos...o zis vanzatoarea shi iubi meu ca arat ca o printzesa imbracata cu ea.... corsetu ii simplu... shi am probat-o cu cercuri...super bine arata... Lamuriti-ma shi pe mine ce-i aia crinolina

Nunta noastra
Logo

Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Va pupic, dragelor!!!
Am revenit si eu cu picioarele pe pamant, adica in Iasi, din concediu!
Am fost la Cluj, la Dorna, la bunici, la parintii mei (inconjurati de ape pana la gat timp de 3 zile) si acum in Iasi... Nu am mai reusit nimic cu marea, ca daca tot s-a ivit faza cu mersul la Cluj, am zis ca nu e de ratat... Si tare ne gandim ce misto ar fi sa stam in Cluj si nu in Iasi... Visuri!...
De azi la munci, cu rol de inlocuitor de sefa...
Pastram legatura... Oricum, incepem sa cautam si restaurant, la modul cel mai serios... asta in conditiile in care da Doamne-Doamne si mai gasim ceva liber, bun si convenabil in Iasi...
Pe curand!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/album?.dir=/2b1a&.src=ph

E si maine o zi!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by BlueEyes

quote:
Originally posted by anamariame
Voi nu mai ziceti nimic de rochie? Sau discutati despre asta la Rochia de Mireasa...Eu nu am reusit sa citesc toate subiectele care ma intereseaza inca, incerc sa recuperez.

Ana-Maria

Eu tocmai am zis de rochitza....mi-am gasit una care-mi place super mult....asha cum zici tuh...larga larga jos...o zis vanzatoarea shi iubi meu ca arat ca o printzesa imbracata cu ea.... corsetu ii simplu... shi am probat-o cu cercuri...super bine arata... Lamuriti-ma shi pe mine ce-i aia crinolina

Nunta noastra
Logo

Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...

Crinolina, e dintr-un material flexibil si e ca un grilaj, nici nu stiu exact cum sa explic, e ca o fusta ..... am vazut una adusa din america, e misto ca poti sta pe ea si e mult mai comoda decat cercurile!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

O noua saptamana… mai buna, sper, pt toata lumea… la mine e cam haos…
Din pacate, din nou am fost dezamagita de serviciile bancii de la care iau creditul… tot dosarul in regula, trimis copie CI la verificat, oficial « nu functioneaza serviciul nu stiu care… asteptati pana la inchidere sau reveniti luni… « . Neoficial, ma verifica… si… sigur ca revin astazi… si sper sa se rezolve odata… puiu’ zice ca s-a indragostit ala de la banca de mine si de-asta ma tot cheama…
La restaurant am fost sambata, era aranjat pt nunta, cu alb-auriu-rosu… am ramas cu gurile cascate… era un vis… doar ca… un nene ff amabil a cerut detalii de la sef ( care sef era cam ocupat ) si… desi am avut grija sa-i spunem ca putem da avansul oricand, am aflat ca numai dupa 15 noiembrie discuta pt 2006 si ca ar putea sa modifice restaurantul intr-un club.
Cum arata, v-am spus, e superb, pretul unui meniu pt anul asta e 850.000 si 1.100.000 ( si asta ne-a incantat ), dar… Dar sunt ff incapatanata si vom merge din nou saptamana asta, sa vorbim direct cu seful ! Uite-asa ! Sa stim daca merita sa asteptam sau nu… pt ca 15 noiembrie mi se pare f tarziu…
Si… sunt in dubii, in alta problema : mi se ofera sansa sa-mi schimb locul de munca.
As primi prima luna cu 2 mil mai mult decat am acum, apoi se mareste… as lucra in Bucuresti, nu in Pipera-Tunari… as lucra direct cu sotul sorei mele, deci nu cu sefii… as putea sa ma imbrac cum vreau si ff important, as avea voie cu tocuri… as avea pauza o ora… libertate… dreptul la concediu oricand vreau, mai ales ca as pleca prin transfer… posibilitatea, ca si aici, sa lucrez, in timp, in domeniul juridic ( doar ca aici se lucreaza cu cea mai mare firma de avocatura, acolo e un colaborator, deci as fi unicat )
Ce n-as mai avea : program scurt… aici vin 8-16, acolo 9-18, as ajunge acasa la 19… nu cred ca m-ar mai aduce puiu’ dimineata si nu stiu nici daca ar putea veni sa ma ia… certuri cu vreo baba si ffffffffffffffffffffffffffffff important, rautati cu sefa…
Mi-ar parea rau : de sefu’, ca l-as dezamagi plecand… ca m-am obisnuit aici… ca am un birou mare-mare si frumos… de cateii sefei, cu care ma joc cateva minute… de linistea apasatoare in 90% din timp… de alinturile colegilor barbati…
Asa avea MAREA satisfactie ca plec eu si nu se fac bruste restructurari, i-as zice vreo 2 sefei, dar in afara firmei, asa, sa ma racoresc si… i-as interzice sa mai calce la usa alor mei ( care, apropos, s-au saturat, in sfarsit, in unanimitate, de fitele ei si ma sustin )…
Puiu’ ma lasa sa decid eu, ca nu e vorba neaparat de bani ( desi… s-ar simti si astia ), dar nu mai vrea sa ajunga acasa si sa ma gaseasca plangand din cauza rautatilor de aici… dar stiti cum e… teama de nou… intrebari « acolo cum va fi ? mai bine sau mai rau ? adica, pt cateva milioane in plus, se merita sa… ? «
Aici, urmeaza sa se faca restructurari, acolo se fac angajari… cea pe care as inlocui-o, nu pleaca din firma, ci a avansat.
Si ooana… stiu ca sunt f seriosi in privinta drepturilor angajatilor, doar fratele si cumnatul meu lucreaza acolo… frate-meu, de ex, e angajat de vreo 7 luni si acum a vrut concediu si i s-a aprobat fara probleme…
Ce vreau sa stiu : daca plec prin transfer, sa zicem de la inceputul lui septembrie, pot lua concediu in decembrie ? Adica, teoretic, da, pt ca se continua contractul. Dar moral… of, moralitatea asta ma omoara… am dreptul ? Deci, lucrez 3 luni si ma trezesc eu ca vreau concediu… nu supar pe nimeni ? Dar daca nu iau si neluand nici aici, unde lucrez acum ( pe motiv ca nu am voie… ), pierd concediul pe 2005, nu ? Si in 2006, in iunie, ma trezesc iar ca vreau concediu… nu vreau sa supar pe nimeni, dar… iau toate variantele in calcul…
Ah ! Ar putea sa-mi puna bete-n roate si sa nu-mi aprobe transferul ? Pt ca sefa are impresia ca firma la care as pleca, este a sefului meu si ca tot ea taie si spanzura… Realitatea este ca bossul firmei respective este francez… ma gandesc ca sefu’ ar putea avea niste actiuni pe acolo, dar atat… Imi si imaginez reactia sefei cand ar afla unde plec… si tristetea sefului, ca ii las balta, tocmai eu, cumintenia intruchipata, cea care « isi vede de treaba ei, se multumeste cu cat ii dam, nu cere mariri de salariu, nu cere imprumuturi pe care nu le restituie, nu cere bani de benzina, ca toti ceilalti angajati… « Da, da… crede el ca nu m-am gandit la toate astea ( pe care le stiu neoficial, din povestirile sefei catre mama )…
Ma ajutati cu un sfat, miresici ? Cum vedeti voi lucrurile, din exterior ?

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun !...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

Kateryna si Lgireada, bine ati venit pe

Krelia, bine ai revenit! Sa ne povestesti cum a fost in concediu si poate ne arati si niste poze

Ralnied, si tie bine ai revenit sefa' Si, cred ca ar fi bine sa nu mai amanati foarte mult cu restaurantul, e mai bine sa aveti de unde alege decat sa luati ce-a mai ramas

Oana, eu stiam ca exact cercurile alea inseamna crinolina, sau iar vorbesc prostii? Stati asa, am zis si eu ce stiu, nu ma loviti asa tare...

Mergi la inceput

Krelia !... Te-asteptaaaaaaaaaaaaaaaam !...
ralnied, bun-venit din concediu !

Miresici noi, bine ati venit !

Raza de soare

Mergi la inceput

Crinolina e un fel de fusta dintr-un material ff subtire, gen plasa de tantari , care are 3 cercuri de fier, intr-adevar, flexibile. Dar care, dupa parerea mea, arata f caraghios, cand te misti, se misca si cercurile... eu nu vreau asa ceva, drept care inlocuiesc crinolina cu cercuri, cu multe fuste 5 sau 7 din tull... si arata superb, rochita e infoiata, dar nu se misca precum o ratusca si nici nu ai probleme cand te asezi... adica, sa se ridice cercurile...

Raza de soare

Mergi la inceput