Miresele anului 2006 (16)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Ooana, sa stii ca a fost super...

Pozele abia azi le pun pe un CD... si normal ca va arat si voua...

Intr-un fel regret ca nu am vazut marea... Dar pe de alta parte, imi pare si mai bine ca am fost la Cluj... Am mai zis: am plecat de acolo cu o mare dorinta de a ne muta in Ardeal... E f greu sa facem asta, dar, visam... Ne-a placut f mult...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/album?.dir=/2b1a&.src=ph

E si maine o zi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by dyadya
Trebuie sa existe o rochie asemanatoare si la preturi mai normale:)
Problema este ca banii de nunta ni-i strangem singuri si prin urmare bugetul nuntii nu este nelimitat. Si ce nu stiu cum o sa reusesc este urmatorul lucru: sa fac si nunta de 100 si de persoane (ca eu nu vreau nunta numai cu parintii si nasii), sa fie si restaurantul intr-un anume fel, sa am si rochia visata, si formatie si fotograf si cameraman. Plus cele 5 milioane de alte lucruri mici si marunte necesare care adunate fac cat astea mari la un loc.

Rochita visata o poti face la o croitoreasa si te va costa mult, mult mai ieftin... de ex, eu as vrea o rochita de... era acum 3 ani 1500 euro... si o fac cu max 10 mil...
Tot atatea persoane am si eu... vreo 120-130... si tocmai am facut un credit... ca nici in vis nu vom strange noi 5000 euro, cat am calculat ca ne duce toata distractia...
Te inteleg perfect... dar lasa visurile de 30 mil si vezi ce poti face in realitate...
Uita-te la bugetul nuntii, un subiect postat de mine... si vezi acolo preturi...
Hai ca vom reusi si noi... altii cum au putut ?...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun !...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

Raza, bravo pt banutzi
Eu am reusit cu restaurantul de acum pt ca patronii sunt parintii unei prietene, ba mai mult de atat am vrut sa-i trimitem banii prin posta (pt ca nu e in Buc) si a zis ca nu e nici o problema, ii dam prin oct cand ajunge ea aici si tot atunci stabilim si meniul. Noi am avut intr-adevar noroc.
Crezi ca daca te tii mai mult de capul lor merge? Adica te duci la ei in fiecare saptamana si sa ii intrebi daca tot nu vor avansul ca sa stati si voi linistiti.

Mergi la inceput

Giova, multumesc si tie...

Ce mai face bebe? Te mai supara? Sau e cuminte?

E si maine o zi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by Giova
Am cumparat revista Ideal Mariaj si am gasit niste verighete superbe de la Kirio.

Raza ma bucur pt. voi!!!Doamne ajuta sa va gasiti si REZERVATI restaurantul. Eu nu am platit inca nimic, doar m-a scris tanti in caiet, si urmeaza sa incheiem contractul in ianuarie 2006.

Si eu am luat-o... dar incep, ca si aia de la Mireasa, sa repete...
Saru'mana ! Auzi, da'noi nici macar cu caiet nu gasim... Voi cum ati facut ? Ati stabilit un pret pt meniu si toate alea si semnati in ian sau doar asa, estimativ " cam 30 de euro dar poate mai creste... " ? ca in cazul asta, mai bine mai astept 2 luni... dar vreau sa scap de bani, ca deh... ispita e mare...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun !...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ralnied bebe e bine, sper, maine mergem la eco. abia asteptam. Misca toata ziua, de dim. pana seara. incep sa ma obisnuiesc cu prezenta lui prin burtica mea.

Raza mie mi-au zis ca meniul pe anul asta e 30 euro, la anul va creste cu 5 euro, asa a crescut fata de anul trecut. In meniu e cuprinsa numai mancarea, deci bautura, prajiturile, tortul, le aducem noi.
Daca dorim un meniu mai bogat, platim in plus, sau mai sarca se mai scade din pret.

Oricum am ramas putin dezamagita, cand mi-a zis soacra-mia ca o cunostinta a facut nunta la Cetate (unde facem si noi) si le-au furat bautura cu casetele nu cu sticlele. Asa ca ori o tinem in masina si ducem cand e pe gata, ori punem pe cineva sa se ocupe, ca de nu ne fura chelnerii de vai de noi.

Am intrat pe site-ul de la Kirio. Pai verighetele care ne plac sunt intre 700-1000 euro, iar piatra (diamantul) nu e inclus in pret. Mi se par cam scumpe, dar sunt bestiale. Nu am mai vazut asa numai in Italia. o trimit si pe sora-mea sa se uite, sa vedem pe acolo ce preturi sunt.

poze
gio si bb 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Raza.........bravo, ma bucur ca ai reusit cu creditul, bine ai facut ca l-ai luat, si ce daca l-ai luat mai devreme sau mai tarziu oricum il luai.....sa va bucurati de bani si sa va ajute!

Cu restaurantul am rezolvat simplu, cand am mers, sefu ne-a intampinat cu "- Nu avem locuri anul asta!", i-am spus ca de fapt noi vrem in 2006.....si-a adus agenda si ne-a notat, iar eu am constatat cu uimire ca erau facute rezervari si pentru 2006 si era doar luna mai ..........urmeaza ca la incepututl anului sa mergem si sa facem un contract!

Gio, ma bucur ca ai gasit verighete asa cum iti doreai.......referitor la sora ta, te inteleg si eu as fi tot asa daca fratele meu ar pleca pentru ca suntem foarte apropiati........si chiar aseara am discutat cu fratele meu care vrea la anu sa plece in America! Te-am pomenit, si m-am gandit ca intr-adevar nu e usor nici pentru cel care pleaca dar nici pentru cei care raman acasa!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by ralnied1

Ooana, sa stii ca a fost super...

Pozele abia azi le pun pe un CD... si normal ca va arat si voua...

Intr-un fel regret ca nu am vazut marea... Dar pe de alta parte, imi pare si mai bine ca am fost la Cluj... Am mai zis: am plecat de acolo cu o mare dorinta de a ne muta in Ardeal... E f greu sa facem asta, dar, visam... Ne-a placut f mult...

E si maine o zi!!!

RALNIED, te inteleg perfect, eu m-am nascut la Cluj.......si e orasul meu de suflet, orasul copilariei unde sunt bunicii....locul unde ma duc intotdeauna cu placere!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Ooana, sa stii ca dupa vacanta asta, am ajuns la concluzia ca Iasul e mult in urma... Din multe puncte de vedere, daca nu chiar din toate. Si imi pare tare rau sa zic asa, pentru ca mie imi place ff mult aici... Sa locuiesc definitiv in Iasi era visul meu dintotdeauna, dar uite ca imi cam schimb parerile...

Giova, sa vezi ce o sa-i simti lipsa lui bebe in burtica ta, cand o fi sa-l tii in brate...

Raza, bravo!!!

E si maine o zi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Puricoasa spune:

la anul pe 3 Iunie 2006 se casatoresc si Puricosii

Mereu e loc de mai bine! :D

Mergi la inceput