psihologii care va raspund

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marcuali spune:

quote:
Originally posted by Mia.

al meu are 3 ani si jumatate si inca nu vorbeste corect si nu face propozitii mai lungi ,nu raspunde daca-l intrebi cum te cheama si citi ani ai!si lumea ma priveste ciudat,dar mentionez ca stie toate literele alfabetului de la 3 ani si le recunoaste oricind,ca stie o parte din cifre,ca se joaca pe internet pe site-uri cu jocuri pt virsta lui,pe care le rezolva.Si eu stiu copii care zic poezii la 2 ani(ce-i drept fete)dar stie cuvinte si in franceza si in engleza,sa fie bilingvismul de vina?sau pur si simplu e el mai lent in vorbire?Vorbeste f mult dar lumea ma intreaba ce a zis/Citeodata zice clar dar cel mai mult trebuie sa traduc....

www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

Mia, baietelul l-ai nascut acolo sau in tara?Ma gandesc ca poate fi schimbarea mediului, daca primul an l-ar fi trait in Romania. Oricum probabil ca e putin debusolat de cele 3 limbi pe care le aude ins a cred ca in curand o sa inceapa sa turuie in toate cele 3. Merge la gradinita?Colectivul il poate ajuta sa isi dezvolte mai repede limbajul insa deasemenea separarea de cei dragi poate fi factor inhibitor. tu continua sa ii vorbesti mult, alegeti o singura limba de comunicare cand sunteti voi doi, si fa exercitii de dictie. Canta-i, spune-i poezii foarte rar, in cadrul jocului si pune-l sa repete insa fara foarte mari insistente. accepta-i refuzul si revino dupa un timp la repetare. Incearca sa ii limitezi jocurile pe calculator pentru ca acestea nu incita la comunicare ci mai degraba la crearea unei lumi proprii, din care nu il deranjeaza nimeni, unde nu se incurca tonalitati si limbi.Jocul cu tine si cu alti copilasi e cheia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaxeni spune:

Va multumesc f. mult pt. raspunsuri.I-am aratat si ei ce ati scris si am hotarat sa mergem intai la psihologul din scoala sa vedem ce ne spune.
Ea spune ca pe actualul meu sot il place f. mult si nu cred ca el e problema.Uneori chiar sunt surprinsa ce bine se inteleg si de cate ori vine el mai tarziu intreaba de ce intarzie si unde e.Daca el e acasa eu nici nu mai contez,sunt intradevar f. buni prieteni si tine tare mult la el.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmina2 spune:

quote:
Initial creeata de karmen

Invit in cadrul acestui subiect psihologii care doresc sa raspunda intrebarilor/problemelor prezentate sa se prezinte, sa descrie pe scurt activitatea sa profesionala si sa anunte public intentia de a participa activ la discutii.
Contez pe ajutorul vostru.
Cu consideratie,

Carmen Ghilescu

Cu scuzele de rigoare...cred ca se dorea o"prezentare"a psihologilor de pe forum...nu sa se raspunda aici la intrebari.NU?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmen spune:

Da Cosmina, ai dreptate.
Nu mai modific mesajele dar invit mamicile sa adreseze intrebari la subiectul PSIHOLOGIA COPILULUI.

Carmen Ghilescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria I spune:

Primiti si psihopedagogi ?
Eu sunt licentiata in psihopedagogie speciala, Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, Bucuresti. Deocamdata nu lucrez.
Daca pot sa ajut, o fac cu draga inima

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Eu sunt mai de cap, adica daca vreau sa cer o parere despre starea unui copil.........o pot cere sau nu?

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BellaDonna spune:

Draga Maria , bine ai venit printre noi, binenteles ca avem nevoie de sfaturi, eu nu stiu cum o fac pe fetita mea de 5 ani sa aive rabdare si sa se concentreze putin la ce ii explic, stiu inca e un copil dar vreau sa stiu de pe acum ce tactica sa aplic cand o sa fac temele cu ea

Nimic fara Dumnezeu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Adusca!!!! are o mare problema si cred ca ati putea sa o ajutati mai ales ca este din Iasi.
Va rog din tot sufletul sa-i dati un sfat sau o consultatie prietenei ei.
Va multumesc din suflet pt. ca ati deschis acest subiect si ca puteti sa-i ajutati pe cei din jur.

Paulacu Paul sau David???? 29+ siAlexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

buna seara,

gio ne-ai putea spune care este limita de varsta a copiilor cu care lucrezi?

crezi ca ai putea raspunde unor intrebari pe acest forum la tema : parinti de copii cu sindrom down? ar fi mai la "obiect" locatia,

multumesc anticipat

s-auzim numai de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FlorentinaE spune:

Eu caut un psihopedagog in Braila sau Galati.E cineva de ajutor?

FlorentinaE

Mergi la inceput