La 49 de ani s-a terminat viata?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Ei Ramonika puiule, mie mi-ar fi placut sa am 2 fete. BTW Ramonika citi are mama ta? Ma intreb daca asa o sa fiu si eu la 49 ani? No way. Stiti ceva? AM un prieten, tipul trebuie sa iaba acum fie 50 fie 52 nu mai stiu exact. Ultima data cind l-am vazut mi-a zis ca ce bine ii pare ca a scapat de fi-su! (adica s-a dus la facultate, sta la camin). Cind a plecat i-a zis sa nu mai vina acasa decit daca suna si cere voie inainte. Mi-a zis mie ca fi-sa poate sa vina oricind ca a terminat facultatea are job etc dar pe fi-su nu vrea sa-l vada caci s-au certat destul... si e cazul sa mai traiasca si el pe picioarelel lui nu sa vina una doua la mama sa ceara bani, sa-i spele rufe etc... Pe bune daca n-are dreptate. Asa ca omul merge la pescuit, vede filme, lucreaza cind are el chef, citeste pe rupte... recupereaza distractiile pe care nu le-a avut timp de 20 ani... caci a fi parinte inseamna sa te sacrifici. nu alegi ce e mai bine pt. tine ci pt. copil. e normal sa fie asa. Dar cind copilul e mare, gata! Stiti care cred eu ca e cea mai nasoala parte cind imbatrinesti? Cel putin mie si prietenilor mei ni se intimpla asta: mental ramii undeva pe la 20 si ceva de ani... adica tot pus pe sotii. Daca ati vedea cind vin in tara si ma intilnesc cu colegii de liceu ce chefuri tragem, monstru, nu alta, cu striptease pe masa (baietii, ditamai oameni cu functii) iar de vorbit vorbim tot ca atunci.... Altii dimpotriva imbatrinesc inainte de vreme. la 20 gindesc si se poarta ca la 50! Alessia, mama ta nu are draga colege/prietene sa se viziteze, nu o pasioneaza ceva, moda, flori, feng shui stiu si eu? Nu are ceva ce ar fi vrut sa faca o viata intreaga si acum are timp sa faca? ca eu de cind imi propun sa invat o limba straina, sa citesc clasici, sa vad filme de cinemateca etc. Deocamdata nu mi-am gasit timp decit pt. cursuri de dans.cruise:http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aprilie spune:

Mama lui Alessia are ce face - il ingrijeste pe Sebi !
Nu cred ca exista ceva care s-o intereseze mai mult decit nepotelul ei iubit ! Care pe deasupra mai e si la Scoala de Muzica.

E pacat ca are asa atitudine dar e destul de comun in Romania...
Toate mamele care divorteaza si cresc un copil sau mai multi au un comportamnet de martire si asteapta un "tratament" in consecinta...

Am un prieten de familie, ma-sa (profa de rusa) l-a crescut singura si drept urmare nici acum nu a fost taiat "cordonul ombilical" desi el are 43 de ani.E implicata total in viata lui si asteapta recunostinta eterna pt faptul ca l-a crescut singura ( desi n-a fost niciodata casatorita cu tatal lui,care era insurat cu altcineva).

Cit il mai "are" pe Sebi nu e prea rau...va fi mai dificil cind fratele se va muta de acasa si Sebi va pleca in Olanda.
Trebuie ajutata si incurajata sa o "ia" de la inceput si ,asa cum spunea Adrienne, sa-si gaseasca un hobby, ceva ce-i place si pt. care n-a avut timp niciodata.

Daca e bisericoasa,are multiple posibilitati...de la a aduce mingiiere copilasilor din orfelinate,bolnavilor de pe paturile de spital sau batrinilor singuri si nefericiti...poate cinta in corul Parohiei sau deveni secratara Bisericii.

Daca nu e, poate merge la Clubul Pensionarilor din oras,in excursii organizate de acestia sau la serate dansante pt. seniori.

Sint atitea lucruri deosebite care pot sa-i faca placere si sa o bucure.

Important este ca atit cit traim sa stim gasi o multumire in ceea ce facem.E pacat sa raminem ancorati in nefericire (cautata cu luminarea)cind viata e atit de scurta.
Sa ne bucuram de fiecare zi din toata inima !
Aprilie

Viata e scurta.Daca n-o putem face lunga,atunci macar s-o facem lata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

quote:
Originally posted by adrienne12

Ei Ramonika puiule, mie mi-ar fi placut sa am 2 fete. BTW Ramonika citi are mama ta?

mama are 57 de ani, a iesit la pensie anul asta.

Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz Alina Bubulina Fetitza Maritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Nu deloc! la 49 de ani cunosc multe cucoane care merg la saloane de infrumusetare, fitness, se plimba, fac o multitudine de activitati pe care alta data nu aveau timp sa le faca! mie la varsta aia mi-ar placea sa calatoresc in lume...

Liliana

Mergi la inceput

la 49 din pacate nu o sa pot sa calatoresc in lume pt. ca inca mai am full time job :-( dar mai tirziu cu siguranta... Alessia zau ca nu o inteleg pe mama ta... la 49 si fara copii mi-as gasi un prieten si as colinda lumea :-)cruise:http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

M-am gandit f mult zilele astea la tot ce ati postat ...nu stiu ce sa zic ..toti aveti dreptate ...si desi are preocupari Slava Domnului si ziua e prea scurta ptr ea nu inceteaza sa ne toace marunt marunt ....din orice face o tragedie ( acum fratele meu vine la mine cu 2 prietene sa il ia pe Sebi ...am inteles ca iar au avut scandal si pe tema asta ca ce ea ramane sigura ptr o sptamana?)O iubesc enorm ...i-am acceptat tot si tot noi suntem parazitii ai societatii si nerecunoscatori ...Ea are impresia ca toata lumea e impotriva ei si ca o mintim ( e adevarat de cateva ori am ascuns anumite lucruri de ea dar nu ptr a o minti ci ptr a o proteja si a evita discutiile )I-am zis sa isi gaseasca pe cineva ca poate are prea multi hormoni in plus ( imi cer scuze daca sunt vulgara ,dar asta e adevarul ) zice .."pai la varsta mea?" ....
I-am zis ca ii platesc o excursie ..pai da ca ai bani de aruncat cand copilului ii trebuiesc atatea la scoala!!
Dupa mine si-a luat "numele" de baba si gata acu asteapta sa moara ...

adrienne12 sarut mana ptr toate postarile tale ..intotdeauna le-am apreciat( si nu numai pe topicul asta) Daca Ramonika nu se supara te lasam sa ne infiezi virtual
mama are hobby uri ...de aia si-a luat casa "la tara " sa gradinaresca tota ziua si sa se relaxeze ,,dar acu tragedia e cu nu are cine sa o slugaresca si sa stea cu ea sa o ajute in gradina.Colege nu prea are ..iar prietenii au si ei case de vacanta prin imprejurimi ( in aceeasi localitate ) ,iar in week end se viziteaza sau acum in vara seara de seara dar problema ei e ca nu sunt si copii dupa fusta ei .Eu zic ca e ea dependenta de noi !Cred ca daca ar afla ce vb eu de ea pe net ( desi e cu intentii bune ...vreau sa o ajut sa inteleaga ca nu s-a terminat viata si ca omul cat e sanatos si in putere trebuie sa se bucure in fiecare zi de ea) cred ca din nerecunoscatoare nu m-ar scoate pana la sfarsitul vietii
Ramonika iti lasam primul loc la inima lui adrienne 12 in calitate de fica vrituala
Aprilie bisericoasa nu e ...e ca mine D-zeu e in suflet nu intr-o cladire...asta ar mai fi trebuit sa ma ia si cu biblia ca sigur as fi imbaranit eu inaintea ei

O sa vine fratele meu zile aste si o sa vb m o sa ii arat si ce s-a postat aici..va voi mai tine la curent

Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!

Alessia, Benny (02.03.05) si Sebi (16.01.98)

http://community.webshots.com/user/alessia1055

Mergi la inceput

Alessia i l-as trimite pe fiu-meu zau. Dupa o saptamina cred ca m-ar suna innebunita sa mi-l iau inapoi. Stii cum e fiu-meu... zic hai la masa... da. peste o juma de ora , hai la masa,... da. Peste o ora merg la el in camera sa-i fac galagie... vorbeste la tel. cu prietenii inca o ora! Dupa care coboara grabit "tre' sa plec. am intilnire" iar eu ramin cu ochii in soare n-am nic cu cine sa ma cert!pozele mele :http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

alessia draga, eu ce sa-ti mai spun? doar ca te inteleg perfect. daca ai citit subiectul meu "Probleme cu maica-mea", e tot aici, pe pagina 2 cred, ai sa vezi ce am zis acolo. poate la mine e si mai rau.

Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz Alina Bubulina Fetitza Maritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

In nici un caz nu putem spune ca s-a terminat viata la 49 de ani ci doar poate ca incepe partea a doua a vietii.Am cunoscut si eu persoane in jur de 50 de ani pe care le admir foarte mult ca au ramas tinere in suflet si cu o ambitie extraordinara si receptive la nou.Dar am cunoscut si contrariul.Un om la 50 de ani e greu sa-l mai schimbi.
Multa sanatate si voua Alessia!

Cristina si Mariuca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">Povestea nasterii

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Menna spune:

MAMA mea are si ea 49 de veri (anotimp) ! dar arata de 30 ...
este frumoasa, este inteleapta, este...,este ... totul pt mine

Eu una, n-as vrea sa cred ca viata se sfarseste pentru o femeie la 49 de ani! ... consider ca ,abia atunci o femeie este cu adevarat o Lady iar daca se mai si ingrijeste, oricand va putea face furori in jurul ei (parerea unui barbat )

I luv my mom

Menna

"Nu rade de visele oamenilor. Oamenii care nu viseaza, nu au mare lucru."

Mergi la inceput