Bebelusi - cu energie!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ILUCAE spune:

V.Erica , daca temperatura mai creste sigur am sa-i pun si supozitor.Multumesc.Eurespal este un sirop ,poate fi folosit in tratamentul tusei cu expectoratie , adica si Alexandra tuseste ,o tuse "rupta" si stranuta , tusea nu este seaca.
Deocamdata doarme , sa vedem cum se comporta mai tarziu .
Offfffff , de se imbolnavesc puiutzi nostrii ?

ELENA + ALEXANDRA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Dana, hehe noi chiar asa ii zicem "babuta". Pe unde stai, poate ne vedem pe afara si nu stim .

Elena, noi suntem mai bine cu toate ca ieri a mai facut temperatura Alexuta mea, dar eu zic ca e pe drumul cel bun. Bubitele nu se mai vad deloc, dar vrea numai afara de nici nu stiu ce sa mai fac cu ea. Se duce langa carucior si incepe sa maraie ca sa o punem acolo si apoi arata spre usa . Abia stept sa treaca ca sa o putem scoate afara.
Multa sanatate Alexutei tale si va tinem pumnii sa nu fie nimic grav si sa treaca repede.

Elena & Alexandra (25.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Tomasa, daca de povestea Alexutei mele ziceai, ma bucur mult ca ti-a placut. Cat despre oboseala, nici nu vreau sa aud, mai ales ca am inceput si serviciul...dar saptamana viitoare suntem in concediu si plecam sa le relaxam, insa fara bebelina. O sa-mi fie asa dor de ea, sper sa nu fie nevoie sa ne intoarcem mai repede decat ne-am propus.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Ellen,
v.a.v. de ADP, voi?

Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005)

Mergi la inceput

Ellen ,.
Alexandra s-a trezit adineaori si a papat supica toata , nu mai are temperatura deocamdata , am sa o urmaresc si in urmatoarele ore.Pare mai vesela decat azi dimineata . Nu este asa cum este ea , agitata, dar e mai bine decat , cum spuneam dimineata ..

ELENA + ALEXANDRA(03.01.2005)

Mergi la inceput

Elena, ma bucur mult sa aud ca printesuca e mai bine. Bravo ei ca a papat tot si sa o tineti tot asa.
Chiar, nu ne arati si noua niste poze cu ea?

Dana, eu sunt cam noua prin Bucuresti si nu prea imi spune nimic ADP-ul. Eu stau pe langa stadionul Olimpia, poate tie iti zice mai multe asta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Ellen,
pai intre Stad. Olimpia si ADP (Admin. Domeniului public) nu e decat Mag. Maicom si 2-3 case. Acu` m-ai reperat?

Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005)

Mergi la inceput

Dana, ti-am trimis PM, ca sa nu mai bruiem aici discutia

Mergi la inceput

Am pus cateva poze cu Alexandra , sunt vechi , sunt de cand era mai mica.
Am sa pun si altele mai noi dar nu astazi, nu am timp !

http://photos.yahoo.com/ph//my_photos

ELENA + ALEXANDRA(03.01.2005)

Mergi la inceput

Elena, nu se pot vedea pozele ...sau cel putin de la mine nu merge. Poate reusesc fetele.

Mergi la inceput