Bebelusi - cu energie!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Oana, chiar am vrut sa-ti zic aseara ca mare dreptate ai avut: de la ridicatul in genunchi cu manutele pe marginea patutului si pana la ridicatul in picioare nu a mai fost decat un pas...sunt surprinsa insa ca toate se intampla f. repede, taote realizarile s-au petrecut in decurs de doua sapt. sau cam asa ceva. Se precipita lucrurile dupa cate vad! Imi pare doar rau de tati ca dupa posterul lui, dar baiatul cred ca e tare fericit!!! Oricum sunt convinsa ca tre' sa incepem sa ne obisnuim cu distrugerile. Eu cel putin sunt o pers. care tine destul de mult la lucruri si obiecte, ma atasez de ele mai ales ca pe majoritatea mi le-am dorit mult pana le-am cumparat si le-am ales cu drag dar mi-am promis ca nu o sa-l cert sau cenzurez cu "nu ai voie acolo", "nu pune mana pe aia", etc. desi stiu ca imi va fi tare greu. O sa strang din dinti si asta e! Nu vreau sa-i distrug personalitatea...bine asta nu inseamna ca va face numai ce vrea el si ca o sa-l las sa mi se suie in cap dar nici sa-l transform intr-o papusa nu vreau. Cum altfel sa invete una alta bietul copil decat umbland si stricand-spargand uneori cate ceva?
Multzu celor care ne-au felicitat ! Asemenea si voua pt. super bebelusii vostri.
Dana, da, ieri s-a ridicat cu un efort supraomenesc . Sa-l fi vazut ce fata ambitioasa avea...cred ca ar fi fost mandra Ruxi de el! sau cel putin sper...In alta ordine de idei chiar nu ai de ce sa te ingrijorezi cu painea cu ulei de masli, mie mi se pare un mic dejun f. sanatos chiar si pt. ei, mai ales ca era paine integrala. Eu stiu multe pers. care dau paine copiilor ca sa o roada. Plus ca nu cred ca a mancat prea mult, sau ma insel?
Jone, bine ai venit!
Am citit tot ce ati scris si sunt uimita de cate asemanari am gasit intre povestile vopastre si ce se petrece la noi. De ex. m-am regasit in ce spunea Cory ca o gaseste pe Amanda noaptea in fundulet, doar ca asta al meu nu incearca sa se si ridice in somn, sau cel putin nu inca, iar daca il iau cu mine in pat se foieste si el intr-una, imi baga maina in gura, nas, etc. pana ma enervez si il duc la locul lui daca tot nu doarme si nu rezolv nimic avandu-l langa mine. Si in ce a spus Pufymic cu murdareala in cap si pretutindeni in jur. Noroc ca mananca in bucatarie ca altfel era ingrozitor...
Elena, mi-a placut povestea Alexutei. Cat despre oboseala, crede-ma ca te inteleg perfect.

Cu olita eu inca nu am incercat ca suntem oarecum la inceput de diversificare si inca mai face cam haotic, de cateva ori pe zi, de diferite consistente (nu vreau sa intru in detalii) asa ca nu e inca timpul olitei, cred. Dar l-as pune cat de curand. Eu citisem, apropo de ce spunea Jone parca, ca riscul este sa devina un adult constipat daca il fortezi cu olita prea de timpuriu si incerci sa ii formezi un reflex de a face dimineata de ex., are n-are chef. Dar ma cam indoiesc ca ar fi asa...oricum m-a distrat faza cu americanii care poate or fi altfel decat noi. Misto, si mie mi-a trecut prin cap .

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor
baietelul meu minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Ilucae, multumim pt. felicitari. De Tudor ce sa-ti zic, merci de intrebare, a inceput o noua zi cu forte proaspete in stil caracteristic. Imi pare rau ca si tu esti obosita. Eu nu cred sa apuc ziua cand o sa se trezeasca mai tarziu de oira 8 dim. Iar faza cu plecatul in carut si intorsul in marsupiu sau in brate la noi era ceva frecvent. Vad ca de un timp incoace insa parca n-a mai fost cazul, sa bat in lemn. Acum sta in fund si priveste in jur, super curios la tot ce vede, vad ca ii plac mult frunzele care se misca, e fascinat de ele, insa cand era mai mic decat sa stea acolo culcat mai bine il bateai. Iti inchipui ca ream si eu rupta de spate!
Ce ai hotarat pana la urma cu Vigantolul? De care ii dai?

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor
baietelul meu minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_du spune:

Ceau fetelor, multumim pentru aprecieri!
Azi mi se intoarce si mie nazdravana ( a fost plecata 2 zile la Ploiesti cu mama), nu mai am rabdare sa o vad! Sint curioasa daca a mai evoluat de la faza "stau in fund si brusc ma arunc pe burta, ca nu ma pot ridica in picioare". E de groaza cand face asa, ajunge pe burta, dar de fapt nu asta e ceea ce intentioneaza, drept pt care incep chinurile. Incearca ea un soi de de-a buselea, dar nu ii iese devat varianta "in marsarier", asa ca se intoarce pe spate si incepe sa dea din picioare. Va avea bebelina mea un abdomen plat ..... Ca sa nu va mai spun ce miscari serpuitoare ii ies, ar muri Shakira de ciuda daca ar vedea-o pe Bia !

Ioana si Bianca pui (22. dec. 2004)

Admirati-ne
www.tiffanyshop.ro/kids/" target="_blank">Votati Bianca Alexandra pentru o viata mai buna !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILUCAE spune:

Tomasa m-am hotarat sa-i dau Fluorvigantol , m-am mai documentat si am gasit un articol in revista "Mami" referitor la fluor , ca dupa cum stii asta era problema mea .Cred ca am facut alegerea buna .Referitor la frunze , eu acum am pus-o pe Alexandra in premergator si am un copacel "dracena " cred ca i spune , nu stiu exact , oricum imi place foarte mult , l-am primit de la colegele de servici cand am plecat in concediul de prenatal si binenteles ca ea numai acolo merge si trage de frunze.

ELENA + ALEXANDRA

Mergi la inceput

ioana duce bine ca ai putut-o lasa pe Bianca sa fie departe de tine doua zile , socri mei vin saptamana viitoare si ar vrea sa o ia pe Alexandra dar eu nu prea am curaj, nu pentru ca nu as avea incredere in ei , am , soacra a mai stat cu Alex , de cand era mica mica , dar ideea , ca ar pleca de langa mine , cu toate ca mi-ar prinde foarte bine putina relaxare.

ELENA + ALEXANDRA

Mergi la inceput

ILUCAE , daca ai sti de cata capacitate de bazaiala am dat dovada ..... Bine, Bia oricum sta la ai mei, noi stam intr-o garsoniera si nu ar avea toate conditiile, la ai mei are camera ei, fitze! De la birou merg la ai mei, stau cu ea cateva ore, si apoi ... home. Daca nu ar fi fost asa, nici eu nu prea m-as fi incumetat sa o las, desi mama se ocupa mai mult decat foarte bine!

Admirati-ne
www.tiffanyshop.ro/kids/" target="_blank">Votati Bianca Alexandra pentru o viata mai buna !!!

Mergi la inceput

Fetelor sunt foarte ,foarte suparata .Alexandra mea are temperatura , tuseste si stanuta , nu are mucisori dar ma ingrijoreaza .I-am dat dejaaniste Eurespal si Nurofen , acum a adormit , sper sa fe in regula .Stiti ce tare ma consum ?

ELENA+ ALEXANDRA

Mergi la inceput

Ai facut bine ca i-ai dat imediat medicamente, nu te ingrijora! Stiu cat e de urat sa fie bebele bolnavior, dar .... din pacate este inevitabil. Urmareste-i temperatura, si daca nu scade pune-i un supozitor Novocalmin.

Admirati-ne

Mergi la inceput

IOANA DU iti multumesc din suflet pentru incurajari, problema nu este ca nu stiu ce sa-i fac , stiu (am experienta)dar ma ingrijorez , pentru ca , nu vreau sa fie bolnavioara sau sa ajung cu ea la doctor , sa se simta ea rau .Nu as vrea sa fie nevoie de antibiotic.
Mai povestiti si voi despre bebelusi vostri sa nu ma mai gandesc la prostioare.

ELENA + ALEXANDRA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Elena (Ilucae) imi pare rau ca ti-e puiul bolnavior, ai grija sa nu-i creasca temperatura, pune-i supozitor cum ti-a zis si Ioana du daca creste. Ce este Eurespal?

Ioana du, m-ai omorat cu Shakira...

Tomasa, Ruxi e mandra de Tudor (pune accentul cum vrei tu)! In privinta painii, m-am mai linistit, mai ales c-am facut-o singura si stiu ca e ok...

Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005)

Mergi la inceput