situatie delicata !!!!!! (2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Lasa mai, ca am mai folosit si noi coitus interruptus timp de vreo 5 ani si n-am ramas gravida. Si nu e vorba de nici un fel de infertilitate. Asa ca eu dau procent de 99% ca e al sotului. Nastere usoara si sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Din respect pentru Adriana si problema ei,ma abtin sa trantesc un lacat pe subiect.Totusi postarile "pe langa",or sa zboare la Zz.Sorry!
Is din cale-afara de nush'cum daca va rog sa postati direct acolo?Mi-as putea folosi timpu' mai constructiv!

Irina,veve & croko
poze,poze,poze si iar poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Veve, cateva postari nu erau deloc "pe langa subiect" si tot au zburat la zz, e drept ca tinteau anumite vietuitoare, dar ideea era ca Adriana sa tina cont (si) de acelea...ma rog, fie cum spui tu.

"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BellaDonna spune:

Draga Adriana,

eu sant alaturi de tine si te inteleg foarte mult, nu te judec caci nu pot , cine sant eu...sa o fac!in schimb inteleg prin ce ai trecut, am si eu ceva ani de casnicie in spate si cateodata nu e totul lapte si miere.Domnul sa va ajute sa treceti cu bine prin toate incercarile, caci ele sant si vor mai fi ...
Sa dea Domnul sa ai un bebe frumos si sanatos si sa ai o nastere usoara, tine-ne si pe noi la curent, apropo, cand se apropie data, va fi bebe de octombrei? sau noiembrie? ce frumos ar fi daca se va naste in noiembrie luna mea... si o pt voi.
Ai pregatit camera bebeului..?, nu stiu daca ai scris , sti ce va fi? baietel sau fetita?, o sa ai mult fun, lucrusoarele pt copii sant asa de frumoase, eu le-am pastarat pe ale fetitei mele si acum vreau sa fac un fel de cutiute frumoase pt cadouri cu amintirii in care voi pune lucrusoarele ei care lea avut cand a fost bebelus, deh acum nu mai edar mia daruit cele mai frumoase clipe din viata mea, aceea de a fi mamica si de a o creste pe ea , ghemotocul mic si scump.
Nu fi suparata si nu te gandi la ce a fost si prin ce exp. ai trecut, tu sa fi sanatoasa si bebe tau si sai ai parte de o nastere usoara, bucurate de clipele care vor veni, eu sant sigura ca totul va fi bine

Nimic fara Dumnezeu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana2005 spune:

ruxij -

veve- mi-a placut invitatia ta pt unii/ unele, se pare ca am primit si mesaje mai "hard" deci !??!?!?!?!?

beladona- multumesc pt urari, e unul din cele mai frunoase mesaje pe care l-am primit,....sper sa am o nastere usoara...sarcina am dus-o neasteptat de usor, fara probleme.Bb meu e baietel si se va naste in oct sau nov la inceput.Primesc tot pt bb mic de la niste prieteni care nu m-au lasat sa cumpar nimik (ma refer la mobilier,tarc,carucior),dar nu ma pot abtine sa nu ma uit dupa hainute sau alte lucruri de bb.In plus vreau sa iau un cos pt el pt ca vreau sa-l iau cu mine peste tot.
Ma simt asa de bine cand gasesc ceva frumos...ma tot gandesc ce zic oamenii- ca am luat-o razna,dar nu ma pot abtine sa nu zambesc( cred ca am devenit f sensibila de cand sunt gravida-sunt mai sentimentala)
Si tie iti urez numai bine...sper sa mai vb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Uf mai fetelor, ce usor e sa criticam.
Adriana, lasa lucrurile sa-si urmeze cursul firesc. Totul va fi bine. Sa sti ca eu te inteleg mai mult decat crezi, desi nu am avut nici un fel de aventura cu nimeni (am 13 ani de casatorie - si o printesa de numai un an). Dar stiu cum este sa-i spui ca e perioada propice si sa se faca ca nu aude, sau ca e obosit, etc. Sau sa nu-i spui nimic, si sa incerci sa-l atragi in pat, frumos. Si mai stiu mai multe, dar stiu ca dragostea si timpul te invata ce e mai bine ptr tine.
Iubita, lasa timpul sa decida. Sincer, nu cred ca trebuie sa ai nici o discutie sincera cu sotul acum. Crede-ma. Chiar daca nu ar fi copilul lui, nu e momentul acum.
Hai ca nu mai spun nimic, caci imi sar si mie in cap fetele. Asa ca mai bine iti scriu pe PM.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauditzadennis spune:

Sanatate maxima si un bebel sanatos.In rest, oricum nu mai conteaza, copilul se naste in aceasta familie, va fi recunoscut automat de sotul tau iar toate discutiile mi se par acum de prisos. Alege ce e mai bine pentru copilul tau si daca acest lucru implica a minti cu nerusinare, fa-o. Parerea mea e sa nu te mai agiti cu nici un test ADN, cu nimic. Uita experienta, rupe orice legatura cu terta persoana si incearca sa faci sa mearga relatia cu sotul tau si sa ii oferi celui mic o familie fericita! Nastere usoara si numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana2005 spune:

clauditzadennis- multumesc pt urari !!!
sa dea Dzeu ca bb sa fie bine si sa fie o nastere usoara !!!
dar ma tot gandesc la un test adn pt linistea tuturor....

polux- iti dau dreptate ... nu e momentul acum in nici un caz... mai tarziu .

toate cele bune la toti de aici ,sa dea Dumnezeu sa simta toate femeile bucuria pe care o simt eu cand imi da un sut ... imi vine sa-l pap de drag.

adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BellaDonna spune:

Draga Adrriana,
asa e, femeile insarcinate si dupa sant mult mai sensibile, imi aduc aminte ca eu plangeam de fericire numai uitandu-ma la mogaldeata, nu stiam cum sa-i multumesc lui Dumnezeu pt minunea mica si binecuvantarea primita.
Sant momente care nu se vor uita si sant si cele mai pretioase.
Ai grija de tine si de cel din burtica

si nastere usoara,
tine-ne si pe noi la curent , eu sper din tot sufletul sa fie bebe de noiembrie si cine stie poate ziua lui va fi pe 8 noiembrie de Sf Arhangheli Mihail si Gavril
SA cumperi o camera vindeo sa-l filmezi sa ai amintiri pe mai tarziu, eu asa am facut si acu ma uit mereu cand vreau sa-mi aduc aminte cum era bebelus , e super

Nimic fara Dumnezeu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KSorana spune:

Nu stiu de ce am impresia ca decizia e luata de mult.Cea de a nu-i spune sotului nimic .Cit despre test -ul ADN banuiesc ca tu si prietenul stati cu sufletul la gura sa aflati al cui este.
Apropo ,voi va mai intilniti inca dupa acea aventura?
Nastere usoara!

Mergi la inceput