Impreuna, Timisoara! (17)
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
assa spune:
Revin cu un mesaj catre voi, de fapt o intrebare: ce parere aveti despre dna dr. Iuhasz Adriana? Cum este din punct de vedere profesional? Ce puteti sa-mi spuneti in acest sens?
Eu am fost de curand la dansa, ca om e ok mi-a facut o impresie foarte buna, dar profesional nu stiu nimic....
S-a postat pe undeva o lista cu medici din Timisoara?
Ce-mi recomandati?
Multumesc mult
Assa
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Mirona spune:
Buna fetelor,
nu dati cu rosii ... ca pateaza.
Am lipsit o perioada ... va multumesc pentru cuvintele frumoase.
Zic si eu BINE ATI VENIT! fetelor noi. V-am trecut deja in listutza.
Mai spun si un BINE ATI REVENIT! Amaliei si Oanei.
assa dr. de care vorbesti este din Otelu Rosu ... de unde vin si eu. Am auzit numai lucruri bune despre ea ... dar nu am trecut pe acolo. Daca tu consideri ca inca nu e problematica faza la voi ... nici nu are rost sa incepi sa cauti un alt dr. Ramai acolo si incepeti sa va cunoasteti ... incepe si ea sa-ti cunoasca, cazul ... si e ok.
Abia dupa un an de incercari esuate ... incepi sa-ti pui probleme.
Bafta multa ... si mai intreaba-ne.
Lili stai departe mama de butoiul cu depresie. Nu e bine. Ai uitat ce mi-ai spus tu mie? Nu trebuie acum sa te gandesti la asa ceva, doar Codruta e pe primul loc ... si ei nu-i face bine depresia ta. Hai .... vorbeste cu noi.
quote:
Miro, Diana pozele please....
Fetelor ... pana se uploadeaza toate pozele ... mai aveti un picut de asteptat. Simina ... io iti zisei ca pozele astea vin pe net .... is cateva ce or trebuit puse la cenzura ....
![](olala.gif)
Miro
My ticker
Mirona spune:
Pentru pozele de ieri ...vizitati prima pagina ... mesajul de primire.
La numarul 7.
Astept si pozele de la Ioana.
Va pupez. In rest ... numai bine.
Miro
My ticker
gangurici_licurici spune:
Assa, o prietena de-a mea a fost la dr. Iuhasz si n-a fost prea incantata, dar nu imi amintesc motivul. In seara asta ma intalnesc cu ea, o intreb, si-ti spun. Dr. meu ginecolog a fost super, super. Eu am hotarat la un moment dat sa nu mai merg la dr. super faimosi, ca de multe ori numai faima e de ei. Poate sunt foarte buni profesionisti, dar nu prea au timp de toti pacientii, si mai ales daca nu ai probleme "interesante" nu prea te baga in seama. Au patit multe prietene, colege, cunostinte, care au vrut neaparat sa mearga la dr. super faimos, si au fost foarte dezamagite (de multe ori dr. n-a aparut la nastere, de ex., de inteles de altfel daca are in evidenta sute de gravide).
Eu ti-l recomand cu caldura pe al meu. Daca te intereseaza, spune-mi, ca-ti dau datele. E tanar si foarte bun, mi l-a recomandat cineva care lucreaza cu el si mi-a spus ca e printre cei mai buni dr., din generatia tanara. Pot sa-ti spun ca de la inceput am avut incredere in el, si a fost foarte OK pana la finalul fericit- nasterea bebeului nostru.
Si legat de chestia asta- nu va suparati pe mine, dar nu prea am incredere in dr. ginecolog. Sunt convinsa ca sunt si bune profesioniste printre ele, dar eu am patit-o cu dr. Alina Naghiu, dupa care daca m-as fi luat nu l-as fi facut pe Matei. Asa ca, daca pe dr. Dorneanu vi-l recomand cu caldura, pe dr. Naghiu v-o dezrecomand cu aceeasi caldura.
Sanatate si numai bine
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corina_ioana_albu/album?.dir=1dfb&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
assa spune:
Eu am avut o problema legata de chisturi si alte alea , pe care mi le-a rezolvat, insa nu stiu , doresc sa gasesc pe cineva de incredere avand in vedere ca-mi doresc un bebe. Deci, in acest sens am intrebat. Vreau sa gasesc pe cineva serios si profesionist, ca am avut multe neplaceri....
Merci oricum pentru sugestii
Assa
Ana68 spune:
Miro,bey,ce poze bengoase ai pus....uau...imi plac la nebunie...Le-am aratat si la pierzatorul meu de nopti....Super!
Simina,Alex e pe revenite....Sambata seara i-am facut o frectie cu spirt,de a plans de durere,am continuat cu medicamente si sirop si am observat ca azi e mai bine....mucii inca sunt la locul lor si cu toate astea el e afara de azi de dimineata la batut maidanul...isi revine,asta e important.Deianu' burticos ce face?
Assa-Diana,sa fim sanatoase si sa ne vedem cu bine...Mult succes !Lista cu medicii din Timisoara eu nu am vazut.Intreb si eu ca tine:exista asa ceva,fetelor,care stiti?
Licuriciule(ce imi place sa iti spun asa,te superi?) cum ti se spune:Ioana sau Corina? hahahaha....adineauri am deschis albumul cu pozele tale si imi dau seama cine e defapt ganguriciu licuriciu...Tare frumos si dulce licurici ai!Sa-ti traiasca si sa-ti creasca mare si sanatoasa!
Hai sa auzim de bine!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
amutza spune:
Helo fetele
Intru repede ca tre' sa-i fac baita la fata si mai intru eu. Nu am putut fi indiferenta la problema Assei ( bine ai venit pe la noi) si eu vreau sa-ti recomand un dr ginecolog foarte bun care m-a ingrijit toata sarcina si e un dr super as fi nascut si cu el daca nu era plecat din localitate. Se numeste dr Preda si apartine de Sp Bega. Daca mai vrei alte info da-mi un PM.
Mai revin.
Amutza + Alisa-Talida ingeras
alexa00 spune:
Salutari fetelor,
in sfarsit am aterizat si eu in Timisoara dupa o saptamana de "concediu".
In primul rand salutari la noile venite!
Anda Sincere condoleante.Fii tare!
Miro Sper ca te-au scos fetele din renumitul butoi...
fetelor e nasol!Am niste dureri de burta de abia stau in picioare.Si niste gaze la stomac.Am luat niste dicarbocalm.Acum caut in toata cladirea niste furazolidon ca nu se mai poate....
In rest ce sa va spun...Paul al meu e un nazdravan si un capos de clasa!O sa am de furca cu el cand o sa il aduc in Timi!
O zi numa la toate,
Alexa
Giova spune:
Neatza Timisoara!!!
Cea mai urata dimineata. azi la 6 dim. a plecat sora-mea .Ma gandesc cu groaza ca o mai vad doar cand vine bebe.
Am uitat sa-i pun vegeta, nescafe 3 in 1 si semintele.Noroc ca vine unul din sefi sapt. asta si i le trimit pe el.
Ce bine a fost cu ea in tara!!!
Anda sincere condoleante!!!Dumnezeu sa-i odihneasca sufletul!!!
Gabi ma bucur ca Lucas e bine, i-a placut plimbarica si papa numai de la san.
Doris capul sus!!! Nu lasa gripa sa te doboare!!!
Miro, daca cumva mai am mail-ul tau, trimit cele 2 poze facute.
Bun venit pe noilor fete!!!
Ana insanatosire grabnica lui Alexandru!!!
Amutza bine ai re....re...revenit!!! Asteptam pozele cu printesita!!!poze
gio si bb 19+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mitzuka/mitzuka.jpg)
mitzuka spune:
Buna dimineata!
Alexa..bine ai revenit si servici usor !
Gangurici licurici...bine ai venit pe la noi!
Amutza...asteptam cu nerabdare pozele cu Alisa...
Miro...zici ca ai bagat cenzura...
Ioana...ai vazut pozele de la Miro? Am pus in albumul meu poze cu burtoiul meu spre sfarsitul sarcinii...daca esti curioasa sa vezi o burta cat pentru 3...cand ma uit nici mie nu imi mai vine sa cred....
Ana....am pus niste poze de la nunta noastra..dac esti curioasa...
Revin mai tarziu
Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru