Impreuna, Timisoara! (17)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
danitin spune:
Irina, bine ai venit!
Mihi, super bancul! Ma gandesc ce as putea face sa- bag putin in viteza pe cei de la Connex. Din pacate creierasul meu scoate fum si nu prea gandesc coerent, da-mi vine mie cava in minte. Oricum, daca vrei sa faci bazar pentru Octa, te sprijin neconditionat.
Miro, imi place idea cu timineata. Nu mai fi necajita,
Doris, ma bucur ca iti plac pozele. Sanatate in familie si, daca nu plecam de vineri la casuta, vin sigur. Atata doar, ca anul acesta sigur sarim peste concediu si plecarile astea la sfarsit de saptamana sunt singurele care mai imi incarca bateriile.
Mamicilor, am nevoie de parerea voastra. Vreau sa fac o emisiune pentru copii, in care sa vina piticotii si fiecare sa aiba la dispozitie cateva minute sa-si expuna talentele. Un fel de top, daca vreti, cu premii. Ce ziceti de idée?
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
http://community.webshots.com/user/danielactin
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doris-Alina/Doris-Alina.jpg)
Doris-Alina spune:
Danitin, super ideea, ca sa te pot ajuta, hai vino, vineri la intalnire, si asa o sa ploua, asa ca nu pleca...
Te pot ajuta vorbind cu patroana de la Scoala Scala, sa facem o prezentare de moda pentru copii, dar trebuie sa vorbim cu cei de la 1 Iunie, sa ne dea hainute contra reclama.
Mai putem lua legatura si cu Miniblu.
Patroana de la Scala, ne pune la dispozitie, copilasii care sa prezinte, printre care si Ines.
Idei ar fi multe, dar hai sa le dezbatem vineri. Deci te trec prezenta?
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
POZE CU NOI
Mihi spune:
Zaua buna !
No fetelor de data asta sper sa nu va mai dezamagesc si sa ne cunoastem in sfarsit, pt ca personal doar pe danitin o cunosc, de la fantana din centru, din urma cu 2-3 sapt cred, cand ma plimbam cu Arpi si mi s-a parut cunoscuta si ca sa fiu sigura am intrrbato pe a mica cum o cheama,
si...bingooooooo
Sper sa nu intervina nimic pana vineri, deciprezentsi sa stiti ca am emotii, ca daca n-o sa ma placeti!
Dorisbine ai revenit, cu spiritul tau de neanlocuit!
Anuska mama pe unde esti sper ca sunteti bine, aseara te-am bagat pe messenger dar tu... absent!
Miroimi pare rau, ai grija ca eu anul acesta am facut de vreo 4 ori si pana n-am luat tratament serios, a tot recidivat cu fiecare frigulet, la poponet.
Giovadeci asa cam plicticoasa ziua de ieri cand am stat si eu mai mult pe acilea! Sper sa fie un loc aerisit ca nici eu nu suport fumul de tutun!
danitinsper ca esti bine si nu te-a fugarit "Lupul" sti tu despre ce vorbesc, iar voi daca sunteti curioase vorbesc despre o jurnalista de la Jurnalul national care a batut joc la noi forumistii!
gangurici hai nu fa si tu gresala sa-l scutesti pe sotul tau de la toate cum am facut eu ca apoi crede ca tu acasa te relaxezi in timp
ce el munceste la lucru.
Lili tu? Hai cu noi vineri ca parca erai ultima data pe marginea depresiei! Cred ca o iesire ti-ar prinde bine!
beaai luat anticonceptionale inainte? Nici nu-i bine sa ramai imediat dupa ele, in caz afirmativ! Si testul il faci dupa data cand ar trebui sa-ti vina menstruatia!
mitzukaimi pare rau ca nu o sa te cunosc personal, ca eu nici de pe forum nu te prea cunosc! Am vazut si eu butoiul si am vazut si minunea din el, sa va traiasca!
alexanici pe tine nu prea te stiu asa ca ma bucur daca ne vom cunoaste vineri!
Irina deci o sa te cunoastem vineri sau ba?
Gabi stiu prin ce treci asa ca iti doresc putere si rabdare cu carul!
Va pup pe toate si va doresc o zi buna!
Mihi mami lui
www.sofasoft.ro/miha/poze/dintisor1.jpg" target="_blank">Arpi
&
www.sofasoft.ro/miha/poze/lorand.jpg" target="_blank">Lori
si matusa lui
www.sofasoft.ro/miha/poze/octavian.jpg" target="_blank">Octavian
&
www.sofasoft.ro/miha/poze/bibi.jpg" target="_blank">http://www.sofasoft.ro/miha/poze/bibi.jpg
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doris-Alina/Doris-Alina.jpg)
Doris-Alina spune:
Bea, la salon lucrez 3 zile pa saptamana, preturile sunt cam mari, sincer, dar, daca nu te grabesti prea tare, in jurul datei de 1 septembrie, incep cursurile la Modex, la noua scoala, cum eram la SAM.
Atunci, va invit pe toate, gratis, ca am nevoie de manechine pe care sa lucrez.
Mihi, te pupa fata, merci de aprecieri, auzi, de Neinlociut!
M-ai flatat, mey!
Deci vii, fara discutii, hai ca se anunta una lata, lata!!!
Refac listuta imediat, fug ca am mancarea pe foc!
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
POZE CU NOI
Doris-Alina spune:
Logic ca eu te fac, astfel, poti face reclama la bomboane pe bat...
DORIS siINES
POZE CU NOI
Doris-Alina spune:
Lista reactualizata:
1. MIRO - prezenta
2. DORIS - prezenta
3. MITZUCA - absenta
4. ALEXA - prezenta
5. GIOVA - prezenta
6. VALI(nasa Doris)- prezenta
7. BEA - absenta
8. LICURICI- absenta
9. DANITIN - prezenta
10.MIHI - prezenta
DORIS siINES
POZE CU NOI
Giova spune:
Doris atunci mai astept si eu pana pe 1 sept.
Vroiam sa ma tund neaparat, ca-mi pica parul, dar nu stiu de ce.
M-am saturat de cate fire las peste tot.
B_ bea frumoase poze!!! macar virtual sa ne cunoastem.poze
gio si bb 19+
Giova spune:
b_bea mersi, nu ma supar, mai am ceva poze si pe a doua pagina.
sunt mai recente.
se pare ca numai noi 2 ne conversam azi.
Doris ai terminat papica? esti pe messinger cumva?
zi-mi si mie Id-ul sa povestim.poze
gio si bb 19+
Giova spune:
Mersi, mersi Bea.
E foarte incantata ca va fi matusa. I-a cumparat deja o gramada, a stricat multi euro pe bebe, dar asa vrea ea. nu m-a lasat sa i le platesc.
II pare rau ca e asa departe si nu ne vedem mai des. va veni cand voi naste si pe urma, cred, la nunta noastra din aug. 2006.poze
gio si bb 19+
Ana68 spune:
Saluti ,
Am intrat si eu mai de dimineata,am scris ce am scris si ori am apasat eu pe ceva pe aici ori calculatorul asta a innebunit....s-a resetat tot....Si cum mergea ca ochiul mortului m-am enervat si am inchis..
..dar ma uit cu groaza ca voi in numa' 3 ore ati umplut 3 pagini...
.Bey,voi sunteti singure pe lume?!Aveti mila si de bietii oamenii cu copii acasa....
Mihi,sa fie bine pentru Octa!...Sa ne dai vesti bune!Am fost pe messenger,dar dupa ora 10 aseara am plecat s-o culc pe mandra si nu am mai intrat apoi,ca l-am dus la nani si pe tati...Las' ca nu intrara zilele in sac,ca mai intru si stam la o barfita...sa vezi ce fain daca intra si celelalte gagici,facem de-o conferinta...
Miro,bine ca ti-ai revenit,ai grija cu "cinstitele"astea ca nu-i de gluma....Pe nightloserul meu am reusit in final sa-l fac sa scrie cate ceva pe forum,dar mai mult pe la tehnice...Ma bucur pentru Albi...uite ca tot raul a fost spre bine,sper sa ramana cum e acum si sa nu mai aiba necazuri...
Alexa,insanatosire grabnica....Abia astept urmatoarea carte...Ne intalnim noi sa ti-o dau si p-asta!
Doris,ma bucur din tot sufletul ca e totul ok acum....Las' ca ne-om intalni si-om sta de taine....Aveti grija sa nu ia cea mica raceala de la bunica,ca e mai nasol in recidiva...te pup si ma bucur ca esti bine!
Irina,ai mei copii se inteleg foarte bine...Alex fiind mai mare inghite saracu' toate prostiile Luanei,ba mai mult,uneori mai primeste din cauza ei mustruluiala...O iubeste,ca deh,e mai mica....O cam agita uneori,ca o prinde sa o pupe si s-o chitaie si Luana nu vrea...si atunci incepe showul cu tipete si dat cu fundul de pamant etc,etc...Multam de urari!
Simina,ma intrebai de ciorbita....A iesit taaaareeee buuuunaaaa!!Am halit ca spartii,inclusiv Luana,un castronel de al ei plin....Nu am reusit inca sa pun pozele,dar promit s-o fac...La Multi Ani! mamei tale si sa aveti parte de vreme frumoasa si distractie placuta!
Bea,lasa lucrurile sa vina in ordinea lor.....Spor la facut bebe!
Danitin,faina ideea ta cu emisiunea...Detalii.....!!!!!
Gagici,va pupicesc pe toate si sa auzim de bine...Hai ca mai vorbim...
Ana-Maria,mami deAlex&Luana