Miresele anului 2006 (15)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

stiti la ce ma gandeam, dragi viitoare miresici?
mi-ar placea sa gasesc o tema pt nunta mea.....m-am tot gandit si am ajuns la concluzia ca as putea sa folosesc "marea" ca tema, pt ca noi acolo ne-am cunoscut si aproape in fiecare an am sarbatorit aniversarile noastre (7 la numar pana acum ), sa nu mai zic ca tot la mare am fost ceruta in casatorie....voi ce spuneti de asta?
v-ati gandit si voi la asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

misto ideea cu tema Tigrutz.
e misto felicitarea Oana, dar eu vreau ceva mai clasic. am gasit ceva chiar dragut si simplu de facut. chiar si noi le putem face numai sa gasesc hartia respectiva.
Tot noi vom face cardurile de masa, plicurile si meniul, daca va exista.trebuie sa ma mai gandesc.
Si noi am zis ca, cumparam sticle de whisky pe rand, pana la anul, dar degeaba le strang, ca al meu e mort dupa el si va bea din ele.
Sora-mea i-a adus din Italia 3 sticle. aseara a baut cu niste prieteni o sticla.
Cu sora-mea cand a venit si cat a stat la noi (4 zile), au mai topit o sticla si mai e una.

poze
gio si bb 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana-Cristina spune:

Eu zic ca e super ideea doar in cazul in care ai nunta vara...Primavara , toamna sau iarna e altceva...

Ioana-Cristina

Mergi la inceput

La invitatie si eu vreau tot ceva clasic in culori de alb si auriu.Sper sa gasesc ceva dragutz...ca la noi , cum am mai spus , e cam mult de scris pe ea...

Ioana-Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by Ioana-Cristina

Eu abia astept sa vad ce discuta "cuscrii" la logodna. a voi cum a fost? Ca am niste emotzii !

Ioana-Cristina

Pai... mama i-a invitat de ziua ei... si m-a intrebat daca ma intorc acasa, eu fiind deja mutata la puiu'... si am zis clar " Nu !... "... au ras... si cam asta a fost si cererea oficiala, cu ai lui si petrecerea de logodna... numai party de log n-a fost... si gata !
Ah, ce au discutat... mama, tare-n clont a zis ca n-are ce sa imi dea, sa nu inceapa soacra-mea ca n-am zestre... si ca daca vrem nunta, sa ne-o facem ( aici au fost de acord toti cei care nu contribuie )...

Cu invitatiile... ahhhhhhhh !... ce mor cand aud ca tinem cont de parerea altora... Ia las-o pe soacra-ta in pace, ce, e nunta ei sau a ta ? Daca tu vrei invitatii alb-aurii, asa le faci, asa cum eu vreau toata nunta alb-rosie sa fie si asa va fi ! Tu nu vezi cum ma zbat pt gasirea unui restaurant alb-rosu ?

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun !...

Mergi la inceput

Pai si nu gasesti in oras nici un rest rosu , sau macar o nuanta de rosu...

Ioana-Cristina

Mergi la inceput

Lu soacra-mea i-a intrat in cap ca a primit o invitatie sub forma de aripa de porumbel nu stiu cum cu cac cu dracu' s-o ia de invitatie si ea vrea de-astea sofisticate de tre sa ti e faca cineva ca nu se gaseste asa ceva in comertz ...De unde s-o multumesc eu daca eu nu sunt asa de idioata sa am idei de-astea ?

Ioana-Cristina

Mergi la inceput

Poate vrea sa-i fac unee sub forma de gheara sau cioc de papagal ca si-asa are gura maaarrree !!!!

Ioana-Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

GIO, si eu asa ma gandisem.........sa iau de la Diverta carton special pentru invitatii si sa fac cardurile de masa, su mi-a mai venit o idee: plicurile indoite sa fie carduri de masa ca sa nu incarc asa de tare masa!

Meniuri, si eu m-am gandit la ele.......dar nu stiu sigur inca ma mai gandesc!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by Ioana-Cristina

Poate vrea sa-i fac unee sub forma de gheara sau cioc de papagal ca si-asa are gura maaarrree !!!!

Ioana-Cristina

altfel nu aveam cum sa arat ca rad cu lacrimi... ia un buchetel de la mine pt faza asta...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun !...

Mergi la inceput