Miresele anului 2006 (15)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana-Cristina spune:

Stii a cat se ridica costurile pt 100 de cocarde naturale ? Cam a 8 miioane. Stiu asta din oferta de pe net. Sincer , nu ma duce portofelul sa dau atatia bani numai pe flori de pus in piept...

Ioana-Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

ok. mersi Oana.

Si eu vreau cocarde din flori naturale.

poze
gio si bb 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Da stai putin IOANA cine zice ca trebuie sa pui la fiecare invitat cocarde naturale, poti pune numai la cei apropiati, sau doar la familie..........eu ti-am zis fac pentru mire si nas, si mai vad poate si la parinti socrii! Atat.........ce e obligatoriu sa aiba toti? si nu poti nici sa-i amesteci adica la unii flori naturale si la altii artificiale! Eu ma gandesc pentru ce atata cheltuiala......nu e obligatoriu ca fiecare invitat sa aiba in piept cocarda!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Daca a tine merge asa e ok ! Dar nu stiu la mine exact dar cred ca va trebui sa iau pt toti.Sa vedem ce vorbesc astia la logodna...

Ioana-Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinush2005 spune:

Buna fetele!
Vai de mine ce de ati mai scris de ieri...abia acum am terminat de citit. Harnicutze fete, dezbat tot!
Eu cred ca nu poti pune cocarde doar la unii, si nici nu merge sa fie unele naturale si altele artificiale.
Despre cele naturale, eu cred ca in primul rand e riscant ca nu stii daca au fost tratate bine florile sau nu, si risti ca dupa cateva ore lumea sa aiba in piept niste flori triste si ofilite, si in plus nici nu le raman mai multa vreme ca amintire.
Despre invitatii, imi place ideea plicului indoit in doua si pe el scris numele familiei. O sa stea ca un card de masa, dar daca se uita mai bine e de fapt plic. La ce foloseste cred ca isi dau seama
In plus, daca plicul nu-i alb ci in culoarea predominanta a nuntii, va arata chiar frumusel pus pe masa. Eventual si cu un text ceva gen..."x si y va multumesc ca sunteti alaturi de ei in aceasta zi speciala"...ce ziceti?

Mergi la inceput

Alinush , eu cred ca o sa cumpar cocarde artificiale...Ai idee ce au pe la Picasso ?

Ioana-Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinush2005 spune:

Nu stiu ce preturi au la Picasso si nici ce modele. Daca ajung pe acolo o sa ma uit si va zic si voua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by Ioana-Cristina

Feteor , cam in ce perioada credeti ca o sa fie targul de nunti in 2006 ?

Ioana-Cristina

Intotdeauna in martie a avut loc... deci... nu cred sa schimbe... oricum, cand apare primul nr. Mireasa pe 2006, stati linistite, va anunta fata !

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun !...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlueEyes spune:

quote:
Originally posted by Ioana-Cristina

Stii a cat se ridica costurile pt 100 de cocarde naturale ? Cam a 8 miioane. Stiu asta din oferta de pe net. Sincer , nu ma duce portofelul sa dau atatia bani numai pe flori de pus in piept...

Ioana-Cristina

V-am mai auzit vorbind de cocarde pt invitatzi....la ce tre 100? La noi poarta numai nashii, parintzii...shi eventual fratzii mirilor... Shi in general se fac din flori artificiale... Mie nu-mi prea plac alea...shi avand in vedere ca numai cateva tre sa fac, probabil ca o sa fie naturale.

Intr-adevar, mi se pare si mie mult 8 mil pt asha ceva

Nunta noastra
Noi doi

Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...

Mergi la inceput

Thanks , Raza ! Prompta ca de obicei !

Ioana-Cristina

Mergi la inceput