40 cu + sau - (2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

bine ai venit!
Eu sunt oradeanca, dar am locuit 6 ani in Cluj... Intre 1985-1991.

Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Lu.more ma intreb daca noi avem asa ceva in SUA ca m-as duce si eu. Marius vacanta placuta. AM auzit e superb acolo.pozele mele :http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Lu-more .. Bravo! Si mie mi-ar place asa un parculet, dar chiar daca as avea curaj, am totusi un dubiu : oare nu le distrug parcul? ma tin pe mine () fringhiile lor ? ...
Foarte frumoasa vacanta ! Am vazut( la tv in reclama ) si aici prin Trentino un parc asemanator dar parca chiar asa complicat nu era.
E din ce in ce mai clar ca in jur de 40 ani incepe "distractia". Eu una m-am scufundat anul asta pentru prima oara in viata. Dar eu sunt "hoata" ca nu faci mare efort fizic pentru asta, mai mult te omori pina te imbraci si iti pui tuburile in spinare. Restul e ca o plimbare doar ca e pe fundul apei.
Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

servus copilasi, am trecut pe langa voi si mi-am zis ca e pacat sa nu va salut.
am avut si io o mica vacanta si-am fo' in Maramu'.........a fo' super, mi-o cam picat insa greu de la o mancare traditionala, balmos.
trei kile de smantana, un kil juma' de cas si malai...toate se fierb si arata ca o mamaliga' foarte grasa....se serveste cu iaurt si vin alb...io am sarit peste vin si n'o fo' tocma' bine...
in rest toate bune va urez, inclusiv tinerete fara batranete si viata far' de moarte.

Fetele de pe DC
Sabina are nevoie de noi

Creierul este un organ oarecum indispensabil capului.

Mergi la inceput

Adusca mi-ai facut o foame de mor caci sint la job, imi treceam in revista emailul, stirile inainte de a pleca acasa (am ceva care lucreaza in bacground). Daca ai poze ni le arati si noua? E n-am ajuns nicaieri in vacanta din cauza de uragan Emily. Acum Katrina, alta tragedie... Asa ca vacanta mea e in decmebrie.pozele mele :http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Buna ziua "batraneilor",
Patri,bine ai venit!Sincer,pe mine m-a uimit initiativa ta....si te admir....Intreb si eu,ca tot omu' nestiutor : nu mai ai rabdare pana vor veni nepoteii?...Sa-ti fie sanatosi flacaii!
Crista,cred ca a fost super la scuba....Sor-mea a ajuns pe undeva prin Egipt si a avut ocazia sa faca scufundari...Ne-a trimis pe mail,p-orma,poze facute sub apa....Ce sa mai zic?Am ramas paf!!!!
Adusca,bine ai revenit....Suna delicios ce ai macat prin Maramu'...Daca as sti sa fac mamaliga,parca m-as baga si io la o incercare,dar mie mamaliga nu-mi iese niciodata ca aia de o facea bunica...ori e prea tare,ori e prea moale,ori e plina cocoloase....
Adrienne,pai tu prinzi si vacanta,si Craciun si Anul Nou....imbini placutul cu utilul...
Hai sa fiti iubiti si sa auzim de bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Cu lipsa noastra de noroc vorba prietenului meu, poate dam peste vreo furtuna de zapada si nu mai zboara avionul! Am facut si eu scuba diving cind am fost in cruise, undeva pe o insula in Caraibe. St. John. AU tipii recifi de coral o frumusete si pesti exoctici. Practic nu e cine stie ce efort. E ca la bazin cind faci pluta, numai ca masca de pe ochi iti permite sa tii ochii deschisi si sa vezi minunatia de pesti, plante, etc. Tipii pusuesera in jurul insulei (pe fundul apei) sageti si placute explicative despre fauna si flora. Totul era ca in documentarele acelea subacvatice de la tv, cu bancuri de pesti, corali.... a fost minunat. iar apa cea mai calda si cristalina pe care am vazut-o vreodata... eh, zic eu asta, oftind dupa vacanta.... nu se stie daca la iarna tipii din Cancun isi vor fi revenit dupa uragan. bush de pilda a survolat New orleans si a declarat ca va dura ani de zile ca orasul sa mai fie ce a fost...pozele mele :http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos

Mergi la inceput

Adrienne,tare interesant ....si cel mai simpatic mi se pare chestia cu indicatoarele submarine...haioasa treaba!

Mergi la inceput

weekend placut dragilor. la noi o sa fie weekend prelungit caci e labor day. Dar nu plec nicaieri caci trebuie sa zugravesc tavanul in bucatarie, unde m-am inundat singura, de la wc-ul de sus... Hala distractie... in fine nu-mi pare rau caci zilele astea e plitie pe strazi cita frunza si airba si de fiecare data cind am plecat undeva s-a lasat cu amenda de viteza...pozele mele :http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos

Mergi la inceput

Pe unde ati disparut "batraneilor"?...

Mergi la inceput