40 cu + sau - (2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Trec sa va salut si sa va spun ca ma bucur ca s-a adunat asa de multa lume buna la subiectul acesta. M-am intors din vacanta, scurta ca de obicei. Azi atac serviciul (sau el pe mine, dar nu ma las doborata).
Am o mare (extraordinar de mare-imensa-uriasa) satisfactie. Ca tot se vorbeste de miscare...
Planificaseram sa mergem in vara asta intr-un parc de atractii "cu muschi", daca pot sa il numesc asa.
Satisfactia e ca am reusit (cu greu, dar am reusit) sa fac tot parcursul (care dura vreo 2 ore si jumatate).
Traseu "negru", cu elemente de escalada, via ferrata, traseu de tyroliene, mers in maini, in echilibru pe coarda la 60 de metri inaltime, ce mai, senzatii garantate! Si mai ales multa solicitare a muschilor (si multa febra musculara pe urma)...
Ca sa va faceti o idee, iata cateva poze de pe siteul lor :
www.azur-aventures.com/canyon-forest/ppm/index.php?cat=Galerie&gal=Parcours%20Noir%20Teouf&newlang=fra" target="_blank">canyon forest

Sunt mandra de mine de nu mai pot (mi-au murit laudatorii...), mai ales ca in fata mea erau niste baieti de 20 de ani, teribilisti de mama focului, din care unul a abandonat la peretele de escalada...
de unde rezulta, o data in plus, ca la 20 nu esti obligatoriu mai tare in parcare ca un "batranel" (batranica in cazul meu...era pustanul fiert cand vedea ca eu reusesc sa fac lucruri pe care el se caznise in zadar!!!)

O sa pun poze in album, desi nu sunt multe, fiindca fotograful m-a pierdut repede din vedere, pentru a ma regasi dupa doua ore la iesire...

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C’est une grande folie que de vouloir ętre sage tout seul. »
La Rochefoucauld

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Va salut si eu, diseara plecam spre zone mai calde (Dubrovnik) pentru 9-10 zile. Ne auzim cand incepe scoala. lu.more pai cred ca tensiunea a crescut 120% cand te-ai cocotat acolo. Ti-ai gresit nick-ul, trebuia sa scrii "capra nera"
E important ca ti-ai facut damblaua. Nu era pacat sa ratezi? Vezi daca ai febra mare la maini se utilizeaza si comezi vocale pentru dactilografiere sau la alegere o mai faci odata. Na!

Hai pupici cu lipic la toata lumea!

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Vacanta placuta, Marius!
Ai dreptate, acum, ca mi-a trecut febra musculara (ma simteam ca fasolea... batuta marunt, adica...) ma bate gandul sa mai merg o data... de doua ori...
Iaca si pozele cu mine (cateva)
In pom

Dragii de noi
« C’est une grande folie que de vouloir ętre sage tout seul. »
La Rochefoucauld

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Saluti,

Marius ,vacanta frumoasa si distractie la maxim....!!!!!
Lu,ce fain suna ce ai povestit....Bravo tie ca esti voinica si i-ai batut la traseu pe tinerei...Hihihi...imi si imaginez ce moace aveau...
Rufus,pe mine asa m-a dus mintea sa imi imaginez viata asta a mea....Ca asa o fi sau nu...nu mai stiu.
Sa aveti o saptamana buna si sa fiti iubiti!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Marius, drum bun si vacanta placuta!

Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Vacanta placuta, Marius. Sa ne povestesti. Eu nu am ajuns in zona aia si sunt curios.

http://community.webshots.com/user/tora97

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Lulu, esti o adevarata campioana !
Vacanta placuta, Marius ! (ma alatur si eu la grupul de curiosi/curioase) ca nici eu n-am ajuns acolo.
Ana, am vazut in poze ca ai un baietel mare si premiant si o fetita frumoasa, felicitari !

O saptamina excelenta urez tineretului in floare!

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Mik,saru-mana de urare!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Vacanta de vis, Marius! Toate bune, te asteptam cu multe povesti inapoi si multe , multe poze!

Simina
album foto1 si album foto2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patri spune:

Ma bucur ca v-am gasit, si de fapt mi-am gasit locul, eu scriu la"m-am hot adoptie" pt ca poate va par traznita dar vreau sa adopt o fetita!Am 2 baieti mari, Mihai de 19ani si Ionut de 18, sunt majori si eu simt nevoia unui puiut mic, intotdeauna am iubit copiii si mi-am spus ca voi avea si o fetita la 40 de ani, si cand ar fi fost cazul s-o fac sau aranjat astfel lucrurile incat am dat peste o campanie de infiat copiii, poate o sa va pov mai multe alta data...Pot sa va spun numai ca in ziua de azi e mai usor , mult mai usor, sa faci un copil decat sa te lupti cu birocratia si prostia omeneasca, incercand sa oferi unui copil abandonat sansa unei vieti normale!
Nu am ajuns sa va citesc deci sa va cunosc, dar ma simt deja bine aici si vad ca sunteti activi, deci am cu cine povesti.Apropo, e cineva din Cluj?

patri

Mergi la inceput