Copilasii din 2002 (14)
Raspunsuri - Pagina 3
sinzi_ana spune:
Irina, daca ajuneti in C-ta, da-mi un tel, poate ne vedem la plaja
0741167609
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi
si David
Poze la munte si la mare
Poze noi!!
light spune:
Irina multumesc mult pentru sfaturi!
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Super-desenele lui Liviu - august 2005Opere de artaLiviu seducatorul
pashosha spune:
va pup fetelor, Luca al meu este cu Bronsita in continuare...de luni adica...Maia nu are nimic.
Se cearta ca nebunii acum ca au crescut si daca ma fac ca ploua si intreb ce se intampla..primesc raspuns: un sec"NIMIK"
sUNT HAIOSI ASHA, DAR DIMINEATZA CRESTE SUFLETUL IN MINE CAND II VAD CA SE CAUTA UNUL PE ALTUL...
Lucia, la ce gradi il duci? daca e ciubucareasa, du-te ca o doamna cu o zi inainte cu cadoul, iar florile in ziua cu pricina...asculta ma pe mine ca stiu ce zic..
hai va pup..ca fug la trebi...a, am pus poze cu Bella la umanitare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52144" target="_blank">Ajutati-o pe micuta Bela!!!
pashosha mami lui Luca si Maia
where is a will, there is a way !!!
light spune:
pashosha sanatate multa lui Luka!Cum s-a pricopsit cu bronsita? Il duc la gradinita 288 la Gazarului. Mersi mult pentru sfat!
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Super-desenele lui Liviu - august 2005Opere de artaLiviu seducatorul
DianaVig spune:
Draga Nina multumim din suflet pentru urari. Am facut o petrecere draguta si Angelo a primit o bicicleta cu Spiderman si a fost mai mult decat incantat.
va pupam pe toti
Gabbriela spune:
Buna fetelor,
Hai sa va spun si eu o faza cu Julian patita azi... sa vedeti ce mamica fara rabdare sunt.
Asa: am primti de la mama chilotei noi, nu am stat s avad ce sunt desenati pe el, i-am azvarlit la spalat dupaia i-am dat lui Julian o pereche pe el. Aveau desenat pe ei un DOG=catel.
Imeidat ce i-am dat pe el chilotii incepe: "mama, look DOC" si incerca sa isi dea jos pantaloni. Eu exasperata si plina de treburi ma tot rastesc la el o zi intreaga, si ii tot ridic pantaloni inapoie: "Dar stai draga cu pantaloni aia pe tine, ce tot ai?" Bietul Julian, nu treceam mult si iara veniea: "mama DOG, see?"
in fine trece ziua, vine ora de baie, il dezbrac si Julian direct cu mana pe chiloti, acolo pe desenul cu DOG: "See mama, DOG, LOOOOOK" cu ochii plini de lacrimi.
atunci am realizat eu ce vroia el sa imi arate.
Alte nautati, am fost la cumparaturi de jucari iara, poze noi cu ele in album aici, pozele 27, 28, 29, 30, recomand mult 27 si 28. In magazin tare bine sa purtat si cumintel tare a fost... in rest... repeta tot ca un papaga, tot ce aunde, incearca sa faca propoziti lungi si incearca sa cante dupa jocuri.
17.08.2002--- Anna Emilie --- Corina
La Multi Ani Anna, sa cresti mare, sanatoasa si sa ai o viat aplina de bucuri si impiniri. 
17.08.2002--- Jonathan & Ashley & Matthew --- danadarla
La Multi ani Jonathan, Ashley & Matthew, sa cresteti mari, sanatosi si sa aveti cararile vietii presarate cu bucuri si realizari
19.08.2002--- Clara Maria --- ruxi
La Multi Ani Clara, sa cresti mare, sanatoasa si sa ai o viat aplina de bucuri si impiniri. 
DianaVIg nu ne zici mai multe despre Angelo. Ceva poze cand vom vedea?
sinzi_ana David e un scump, si sa sti ca e bine, ca observa totul si pune intrebari... asa isi dezvolta intelectul. Iti recomand jocul de la nr. 28, sa rogi pe cineva sa til trimita din UK, sau sa il cumpere sotul, e super bun.
Gabrielle
mamica lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian 
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte Mini-Vacante(New!)
sinzi_ana spune:
Gabb foarte misto tabla mare cu litere si carioca!!! Si David observa tot felul de chestii si stau sa ma uit sa vad in jur unde vede ce imi spune...
Mai noi face diferenta intre masinile care sunt taxi si scoala de soferi (ca au firma toate sus) si imi spune care e "scoala de soferi" si care e taxi!!!
Azi am fost in plimbari la Eforie...si David a facut ture cu tractorul, nu am fost la plaja ca am avut treaba desi a fost o zi calduroasa!!!
Ne-am inscris si noi la gradi, ne-am reinscris de fapt....si asteptam prima zi acum!!!!
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi
si David
Poze la munte si la mare
Poze noi!!
Gabbriela spune:
pashosha insanatosire grabnica ii dorim la micutul Luka.
Poze noi cand ai?
irina_ina2000 distractie placuta la mare.
crig72 am vazut pozele noi, Maricua e o scumpa si o frumusica, sa va traiasca si sa va aduca multe bucuri.
Lucia_Mirela bafta la gradinita la program lung, astept impresi de la gradinita.
sofiabebe insanatosire grabnica si poze de la petrecere nu ai?
Anina_n a venit Cristina acasa? Cum se comporta? sa ii dai un pupic de la mine 
Aseara il pregateste tacsu pe Julian de culcare, asa ca habar nu am ce au facut si ce nu ... ma duc in camera l apitic si era deja in pijama si pus in pat, bun, hai sa il culc, imediat adoarme piticu si plec sa imi vad de treaba mea, in final ma duc si eu la somn, p ela 4 AM apare Julian tot ud
, "mama pipi" ma duc in camera lui patul ud
, ce sa ii mai fac, pun o patura pe pat si il schimb si il pun la somn. Azi dimineata imi zice sotul, pai eu nu l-am dus la baie inainte de culcare
, asa eram de nervoasa dar ce mai puteam face...
Gata m-am descarcat
, sper ca nu v-am plictisit. Pupici si o zi buna 
Gabrielle
mamica lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian 
0 - 2 years 2 - 3 years
light spune:
Multumesc Gabriela!Chiar e nevoie de f multa bafta avand in vedere gradul mare de dependenta care exista intre noi. Ce ti-e si cu barbatii astia ! De unde sa stie ei toate detaliile cu facutul de pipi inainte de nani si cate si mai cate?Noi tocmai ce m-am linistit putin din cauza de alte motive de enervaree. Reusesc sa il pun pe Liviu mai devreme sa doarma si nesimtitii astia de vecini urlau sub geamul meu. Chiar daca stau la 2 se aud toate urletele lor, f multe voci care rad si tipa si se distreaza si un copil care este strigat din minut in minut de mama lui si asta la ora 22. M-am umplut de nervi, mai aveam putin si plangeam sau chemam politita vazand cum se chinuie copilul meu sa adoarma si nu poate din cauza nesimtitilor!
Gabbriela spune:
Lucia eu in locul tau as fi chemat politia, cum deranjeaza ei ora de liniste si mai ales ca e 22 seara. AL noi la bloc era afis intre 12 - 16 liniste si la 21 liniste pana la 7 AM.
Trebuie sa faci ceva ca nesmintirea e boala GREA. Plus ca Liviu trebuie sa isi intre in program cu somnul pt gradinita. Da fuga si vezi acolo la ce ora ii culca deamiza, la ce ora trebuie sa ajunga la gradinita si in functie de astea sa ii construiesti programul de somn. 
Gabrielle
0 - 2 years 2 - 3 years