Copilasii din 2002 (14)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Gabb, si eu am "rasfoit" hainutele lui David azi, ca am facut cateva pachete pt copii care au nevoie si toata dimineata mi-am adus aminte cum era sa incapa in acele hainute!!!!

Pashosha, asa sunt fratii!!! Se mai cearta, se impaca...cred ca asta e farmecul sa ai pe cineva aproape de tine si la bine si la rau, nu??

Azi si noi nu am iesit dimineata, decat la o piata scurta si rapida, si am facut amandoi putina ordine !!1 David a fost de mare ajutor!!! De abia l-am bagat in pat, nu prea mai vrea sa doarma de pranz si eu suspectez ca din cauza laptelui cu cacao pe care am inceput sa i-l dau..

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
Poze la munte si la mare

Poze noi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Buna fetelor! Daca se poate spune asa...Noi suntem cu probleme cu tevi fisurate, cu scandaluri cu presedintele blocului si sicane din partea lui si colac peste pupaza cu frigiderul stricat si nici un ban in casa.ASteptam sa ia sotul banii ca sa putem repara defectiunile. Mai ales la frigider sper sa se poata repara.Phasosha ma bucur mult pentru Bella, ca se poate rezolva situatia mai usor, sper sa fie bine!Multumesc mult pentru ca esti mereu draguta si sari in ajutor. Deocamdata ne-a dat doctorita reteta si asteptam sa vina tati cu bani sa luam medicamentele de la o farmacie homeopata. Eu zic ca daca se gasesc la noi in farmacie e ok, nu trebuie sa ma mai complic, oricum mersi mult de tot, esti o draguta.Fetelor va las sa mai fac cateva teste la engleza ca apoi plec la Liviu pe care l-am lasat la mama pentru ca aici nu putem pastra mancarea daca nu avem frigider.Am uitat sa va spun ca am mai pus cateva poze la opere de arta si cateva la desene din august - una nu am incadrat-o cum trebuie dar o refac eu cand am mai mult timp

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Super-desenele lui Liviu - august 2005Opere de artaLiviu seducatorul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

Pashosha am citit azi despre Bella si m-am bucurat enorm.este asa cum am banuit eu si sotul meu,operatie in trepte.ai tot respectul meu pentru ceea ce faci cred ca ti-am mai spus asta dar meriti.Sanatate multa si mult noroc pentru micuta!

La multi ani pentru sarbatoritii de azi!

Azi tati a inscris-o pe Mariuca la gradinita.Sunt atat de emotionata!!!
Va pup si pe curand!
Bye Bye!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofiabebe spune:

Multumim pentru urari, ne facuram fete mari, mai e putin si incepe gradi! Intre timp noi o sa mergem la mare (pe 20 - sper sa mai fie vreun pic de vara)

Si noi suntem raciti (inclusiv eu), desi puilor le-am dat oscilococcinum de la primele simptome. Speram sa treaca repede, c avine maaaareaaaaa!

Va pupam,

bebe si puii:

Trageti cu ochiu'

Mergi la inceput

Ups!Am avut ceva probleme si am intrat tot pe fuga pe forum asa ca nu am apucat sa vad decat acum ca a fost ziua Sofiei. Asa ca, tardiv si cu scuzele de rigoare ii uram si noi Sofiei:La multi multi ani, sanatate maxima, sa fie fericita si sa va bucure cu prezenta ei minunata !

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Super-desenele lui Liviu - august 2005Opere de artaLiviu seducatorul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

La multi ani, sarbatoritilor din aceste zile, David(miraklucker), Anna Emilie (Corina) si Jonathan & Ashley & Matthew(danadarla) !
Sa cresteti sanatosi si voiosi ! Sa aveti o copilarie ca in basme !
Felicitari, parintilor !
Sa va traiasca si sa va umple mereu sufletele de bucurie !

Sanatate micutilor bolnaviori !
Pashosha, jos palaria, esti un om cu suflet mare !
Gradinitele se deschid pe 1 sept., dar prima zi de gradinita este ca si la scoala, pe 12 sept., anul acesta. Insa, numai de la 1 octombrie incep activitatile dupa programa ministerului. Pana atunci, este o perioada de acomodare cu gradinita, pt. copii. Are loc si o sedinta cu parintii, unde se alege comitetul de parinti si educatoarele prezinta programul copiiilor si vor spune de ce rechizite au nevoie copiii si cam in ce suma se incadreaza. Se strang bani pt. rechizite si se cumpara pt. toti copiii la fel(pe categorii de varste, la o grupa combinata), de catre casiera, un membru din comitet si una din educatoare. Lunar se strang bani si pt. fondul grupei din care se cumpara jucarii si jocuri, caci statul nu da nimic la gradinite. Cel putin, asa este la gradinita de stat unde merge Cristina. Iar analize, nu s-au cerut.
Acum, fiecare gradinita cu politica ei, totusi !

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54099" target="_blank">bb Sabina - intre viata si moarte
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52612" target="_blank">Copilasi din 2002

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55238" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Buna!!
Noi azi am fost pe plaja, si acum e mai bine, caci soarele nu mai arde asa tare, apa e mai curata si e mai putina lume pe plaja...exact cum imi place mie!!!
Sunt in dubii daca sa il duc pe David la gradi de pe 15 sept sau sa astept pana pe 1 oct, caci vreau sa mai prinda plajii si in sept, si plimbari lungi pe faleza...
Trebuie sa vorbesc si cu directoarea sa vad ce spune, caci inca nu am ajuns!!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
Poze la munte si la mare

Poze noi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

Sanzi ce zici ii ducem de manuta pe 1 octombrie?
Va invit la poze noi.
pupici!

Cristina si Mariuca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">Povestea nasterii

Poze noi

Mergi la inceput

M-am hotarat sa il las pe Liviu la gradinita program pana la ora 4. Pana acum tineam mortis sa il las doar 4 ore, apoi mi-a venit ideea sa imi caut si ceva de munca intre timp si daca gasesc sa il las sa si doarma acolo, iar acum sunt deja hoatarata sa il las 8 ore pentru ca am inteles de la mai multe mamici ca e mai greu daca incerci sa duci copilul o perioada doar pt 4 ore si apoi sa il lasi la program lung. Insa daca schimbarea se face brusc dintr-o data, in cateva zile se va acomoda.Asa ca sunt hotarata sa il las pana la 4 acolo.Voi ce credeti?Si inca ceva... In prima zi de gradinita mergem cu flori, cu cadouri, cu ce... la directoare si educatoare... sau cum se face? BAnuiesc ca e suficient un buchet de flori pentru fiecare si nu stiu ce sa mai zic despre cadourile alea pe care nu le suport. Vrei nu vrei trebuie sa dai ca te ia apoi la ochi si stiu eu ce betze in roate iti baga.E adevarat nu toate sunt la fel, insa am inteles ca directoarea e mare "ciubucareasa"Ia povesteste Sanzi ca tu lucrezi in domeniu, cum se face? Sincer nu le am nici cu datul nici cu linguselile nici cu nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_ina2000 spune:

Buna ziua la toata lumea!

noi in sfarsit plecam in vacanta sambata.Suntem deocamdata in dubii cu ce vreme vom prinde dar cand o vad pe Sanzi ca inca merge la baie zic ca pe la mare inca e bine si nu toamna ca la noi.Cu Alexandru din ce in ce mai greu reusesc sa o scot la capat dimineata si sa-l fac sa mearga la cresa si efectiv am ajuns sa-l santajez ca daca nu plange ii iau cate ceva bun care ii place lui.
Cu gradinita si la noi tot de pe 12 septembrie ne-au spus ca o sa fie , dar sincer e tare aiurea sa nu poti vorbi cu nimeni care sa-ti poata da relatii.Totul e inchis pe acolo, se repara doar acoperisul, este asistenta si inlocuitoarea directoarei care nu spune decat ca nu se mai primesc dosare.Sper sincer sa nu am vreo surpriza neplacuta cand revenim si sa imi spuna ca nu a fost acceptat dosarul dupa ce in aprilie mi s-a spus ca e totul ok.
Lucia sa stii ca eu sunt pentru acest program prelungit si deja de la cresa vad multe lucruri bune invatate.Deja Alexandru are ambitia sa se imbrace si sa se dezbrace singur, manuieste f bine lingura si furculita numai ca se plictiseste f repede si parca ar obosi cand mananca singur.Sper deasemena sa-l mai tempereze un pic ca parca este un titirez cand ii spun sa stea si el la masa cu toata lumea, se invarte , se da jos , urca din nou pe canapea, mai ia cate o carte sa-i citesc si tot asa.
Asistenta in schimb mi-a spus ca pentru prima zi trebuie sa am Coproparizitologicul, Coprocultura si exudatul facute iar pentru noi cate o adeverinta de la medicul de familie ca suntem sanatosi.
Despre cadouri si eu sunt impotriva lor dar pentru flori votez cu placere, pentru ca imi face placere sa ofer si Alexandru vad ca imi calca pe urme.In rest sper doar sa nu se sara calul cu ce vor cere ca rechizite pentru ca sunt constienta ca sunt necesare dar cu masura.Iar de bani va spun eu cand incepem , oricum le felicit pe cele care conduc cresa unde a fost Alexandru pentru ca nu m-a durut capul de cadouri, bani pentru cine stie ce modernizari.
Sper sa ne revedem numai cu vesti bune peste doua saptamani!

Mergi la inceput