Miresele anului 2005 (22)
Raspunsuri - Pagina 22
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/SunSmile/SunSmile.jpg)
SunSmile spune:
Buna ziua fetelor,
Multumesc ca sunteti asa dragute. Nushulica, Ioana07....hai sa va raspund. Eu am nunta pe 25 septembrie, la Tulcea. De acolo sunt eu, desi de aproape 8 ani sunt "bucuresteanca". Am o nunta mareeee( mama mea e sociabila rauuu), adica am dat 300 de invitatii, si am deja 200 de persoane confirmate + familionu'. Mi-am facut rochita la Creal Design( model de la ei doar ca forma, dar cu ideile mele), am luat costumul maimutzului(asha ne alintam noi
), pantofi...tot. De fapt, in privinta hainelor am terminat. Mai avem de vorbit inca o data cu firma ce ne va decora sala, precum si la florarie pt buchete si lumanari. Bautura este aproape toata cumparata. Mai sunt nimicuri, dar exact astea imi mananca zilele. Adica-focul de artificii pe faleza, casuta de bani( pe care nu o am
),marturiile,paharele noastre, cazarea, transportul si asezatul invitatilor la mese. Si-colac peste pupaza, ne-am razgandit si in privinta locului pt luna de miere(multumesc Ioana07) si acum facem demersuri pt destinatia aleasa.
Cam asha se desfasoara pregatirile la noi.
Scuzati mesajul lung, dar am vrut sa fiu explicita.
O sa fie bine, o sa vedeti. Emotiile si stresul sunt inerente. Asta e!
Va pup
O zi minunata...
SunSmile
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
dianiana spune:
dragi fete,
ce mult ma ajuta acest forum; ma bucur si va pup
avem aceleasi probleme;
eu mai am doua saptamani si un pic pana la nunta; sunt un ghem de nervi; am senzatia ca mai sunt atatea de facut...
in plus discutii...referitoare la alai; mie sincer nu imi place faza, sa mi se umple casa de oameni curiosi, agitati, si care eventual cer atentia mea (vezi sampanie, ciocnit, prajituri si pupaturi); cine are timp de toate astea atunci, inainte de cuninie???!
le-am zis socrilor si nasei sa vina doar ei, cu iubi sa ma ia de la mama si sa plecam impreuna spre biserica pentru cununie; dar ei nu vor; imi spun ca au musafiri din provincie si ca trebuie sa "umble cu alaiul"; planul lor e asa: socrii cu ginerica si cu musafirii lor merg la nasi care au si ei musafiri si impreuna (TOTI!!!???)vin la mama unde suntem doar ai mei si eu...eeeeeee!!!! ce m-au enervat!!! au zis ca sunt o salbatica.... bine, stiti ce fac?!!!
o sa chem si eu prietenele mele, vecina, altii si o sa fie casa plina cand vin ei;
voi ce ziceti?
dianiana
http://community.webshots.com/user/dianiana
![](images/user_woman.png)
Freia spune:
continuati aici: www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56072" target="_blank">Miresele anului 2005 (23)
Freia si Alexa