Miresele anului 2005 (22)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianette spune:

Fetelor, eu in mai putin de 3 saptamani am nunta si mai am o gramadaaaaaaaaaa de facut, printre care si costum de nunta pt. "el", 2 perechi camasi + 2 cravate/lavaliere (cununie+nunta) , pantofi mireasa, voal, vorbit cu o coafeza, hotarat asupra buchetelor (am vorbit cu o tipa care se ocupa de aranjamente florale si tot ea imi face si buchetele), facut marturiile (am luat azi din SAM tull cu 30.000/m, era si cu 20.000/m, plus panglica), comandat tort, bilete pt luna de miere... si sigur mai sunt dar nu-mi amintesc acum... a, decorat cu baloane, huse (am vb. cu cineva dar trebuie sa merg acolo sa vada la fata locului)
MAI AM VREO SANSA???
EU CRED CA NU SUNT normala, voi va faceti atatea griji incepand cu un an inainte si eu.... Cand le fac pe toate?

DIANE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yrys78 spune:

Si io vreau sa stiu...
Am uitat sa va spun ca de saptamana viitoare se apuca de rochita mea de miresica...mi-am ales o tafta de moare lumea si se duce sa o ia de la Paris...E grea, deasa si superba...de abia astept sa am ocazia sa v-o arat...Am mai schimbat iar modelul...am facut ceva imbunatatiri. Tot creatoarea mea iubita o sa faca si tinuta de cununie care e la fel de minunata. Ideea e ca modelele hainutelor le-am luat din colectia Carolinei Herrera toamna- iarna 2005 - 2006...deci o frumusete...Cand o sa ma prind cum merge sa pun poze, o sa vi le arat...Tot ce pot sa spun este ca sunt de printesa...distinse si elegante.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moira spune:

Draga Dianette,

Stai linistita pentru ca o sa le faci pe toate de nici nu o sa iti vina sa crezi. Iti spun din proprie experienta. Rezerva-ti o zi intreaga pentru cumparaturi cum ar fi costume, pantofi etc, o zi pentru cocarde, lumanari, huse etc. si tot asa.

Vei avea o nunta superba!!!!!

Bafta

Moira
http://pg.photos.yahoo.com/ph/monae78/album?.dir=a060&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianette spune:

Moira

DIANE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

Fetele mele dragute, am si eu nevoie de un sfat de la cele care au avut cununia odata cu nunta, adica in aceeasi zi dar una dimineata una dupa-amiaza .
Sotul meu nu este din Buc si noi stam impreuna la mama . La nunta el va avea un apartament la hotel iar ai lui +inviatii parintilor lui camere tot la un hotel .
acum vine problema : mama mea vrea ca dupa cununia civila care e la 10 a.m. si pana pe la 2 dupa amiaza sa faca acasa niste gustari si sa cheme oamenii sa serveasca ceva, sa bea un paha, etc . Al meu sot nici nu vrea sa auda de asa ceva spunand ca nu se face wsi ca mirele si mireasa trebuie sa stea fiecare cu ai lui pana la cununia religioasa .
Cum o sa apar eu in fata invitatilor, proaspat casatorita civil si singura (caci el de la cicila vrea sa plece la hotel direct si abia apoi sa vina sa ma ia pt cununia religioasa)?
Nici nu vrea sa ia in considerare sa vina acasa sa bea un pahar cu cei ce ne sunt invitati ca cika el cu rudele lui ar trebui sa stea separat... daca erau din Bucuresti mai intelegeam dar as...la hotel? Unde o sa serveasca ceva...pe holul hotelului???
As vrea sa il convong cumva dar nu stiu cum...si stau pana la urma si ma intre, in cazul in care civila si nunta sunt in aceeasi zi, o minipetrecere imediat dupa civila isi are rostul????
Plsss helllp...caci eu deja ma vad in fata oamenilor veniti sa ne felicite...singura fiind

Pisu_Miau
Mai am trei saptamani pana la nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

ce nasoala situatie!!!nu inteleg de ce nu vrea eu as face orice sa-l conving dar de fapt nici nu ar trebui sa-l convingi el ar trebui sa inteleaga ca asa se face
sper sa-l faci sa inteleaga

nunta
noi doi
http://daisyPath.com/days/050924/1/1/+10/0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Pisu Miau: dificil tare. Dar intreaba-l tu daca el se casatoreste cu invitatii lui sau cu tine? Si in aceleasi timp si tu ar trebui sa-i saluti pe ai lui - deci, e cam egalitate de puncte dar in nici un caz nu trebuie sa stati separati si sa fiti singuri.
E cam in scurt si nu o sa ai timp de o mica masa, cred ca mama ta ar trebui sa renunte la masa.
Oi idee ca sa-i impaci pe toti: nu fa nici o masa iar dupa cununia civila mergeti undeva, cu toti invitatii(o cofetarie), serviti prajituri si sampanie(poti vb. sa-ti pregateasca platouri cu prajituri). Apoi el te conduce acasa(dar ar fi mai bine sa ramana cu tine daca tot locuiti la parintii tai) si va pregatiti de cununia religioasa.
Incearca sa mai vorbesti cu el, doar te iubeste si nu cred ca vrea sa te supere si sa te puna intr-o situatie neplacata.
Bafta, ca esti fata descurcareata

idei nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

Am vorbit si a isit ca mine stiam ca o sa inteleaga...saracul de el zicea dor sa pastram traditia...ca in ziua nuntii mirele ar trebui sa se gateasca la el acasa...dar a inteles cat conteaza pentru mine sa fim impreuna.
Ce tare ma deranjeaza ca din cauza stresului acumulat mai apar tensiuni!
dar lasa ca vine nunta si trec toate grijile si neplacerile! In concluzie:
Petrecerea ramane, si participam amandoi!
Sunt nespus de vesela acum ca nu voi fi lasata singurica ... va multumesc pentru sfaturi si va pup!

Pisu_Miau
Mai am trei saptamani pana la nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cinderella spune:

quote:
Originally posted by Yrys78

Cindirella, tu unde erai cu 2 luni inaintea nuntii cu pregatirile? Eu am senzatia ca nu am facut nimic si incep sa ma panichez...Eu ca eu, dar viitorul sot si mai si...
Numai bine
va pup

Yrys78

Draga Yrys

din cate imi amintesc acum 2 luni aveam cumparata rochia si costumul de mire si am dat comanda la invitatii. De atunci mi-am luat pantofii, cocardele, am inceput sa impartim invitatiile; acum vreo 2 saptamani am vorbit de baloane si de flori.
Mai trebuie sa imi cumpar lenjeria , sa iau bomboanele pentru marturii etc. O sa incercam sa mergem la cumparaturi sambata, ca in timpul saptamanii nu prea ajungem.
Si sa stii ca la noi eu sunt cea stresata. El nu are nici o treaba, e foarte relaxat! Cred ca e mai bine asa decat sa te agiti atata cum fac eu, pentru orice....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cinderella spune:

Fetelor
!!! La mine la servici a venit o doamna din State, al carei fiu urmeaza sa se casatoreasca in octombrie si m-a intrebat care sunt obiceiurile specifice romanesti de nunta, mai exact ce anume trebuie sa faca mirele.
Eu nu prea am stiut sa ii spun decat ce face mireasa (shame on me ) si ca mirele vine sa o ia de acasa cu alai etc si m-am gandit sa va cer voua ajutorul, poate sunteti mai informate decat mine.

Multumesc!

Mergi la inceput