Pestisori, pestisori...(14)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Ai mey fetele iar pe pagina 3?

Daniela daca ai fi acum langa mine te-as strange taaaareee in brate! Nu stiu ce e in sufletul tau ...si nu doresc sa aflu curand (Doamne fereste!) dar m-ai facut sa ud un pic ochii laora asta! pup duuulce de totsi sper sa iti revii sufleteste!

Noi suntem la Buzau acum unde stam o saptamana! Fac bulion ...zarzavat si zacusca! ...Sunt harnica rau nu?

Sebi iar cred ca ii iese o masea ca e oparit la fundulet de mi-e o mila saracu di el!!! Asa face cand ii mai apare cate o masea in gurita! Are kki si pii mai acide si se aprinde imediat la fundulet de la ele!

Pupilai

Nally si Sebastian (14.04.2004)

Sebi la 1 An!

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

www.sanatateata.com/exercitii/exercitii.htm" target="_blank">Gimnastica de intretinere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Nally, multumesc mult de tot de sprijin!Probabil ca incet, incet imi voi reveni dar nimik nu v-a mai fi la fel...Pupici si spor la treaba...Sa imi faci si mie macar un borcan de zacusca , vrei?

Ieri am fost in parc si m-am plimbat cu bicicleta, cred ca nu am mai practicat sportul asta de cel putin 15 ani, dar m-am descurcat super ok.Am fost in Parcul Carol , ca este aproape de casa mea.

Va sarut si va doresc o saptamana usoara!

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Pai se poate mai pestisori, atat de lenesi?Ma supar pe voi.Ne facem tagma de ras...
Sa va iau pe rand: unele dintre voi au circumstante atenuante , ca de ex: Denisam, care e in vacanta in Caraibe si Nally , care e la Buzau face pregatiri pt camara, dar restul????????????????

Elyane, Maruta, Mirela, Emilly, Felis, Danamunti....

Despre Fulqultz mai stie cineva ceva?

Mirela , nu cumva te-a rapit vreun grec?Hai intra pe DC sa ne povestesti cum a fost?

Hai va astept ca vad ca bantui cam singura pe aici.
Va pup pe voi si pe bebei vostri!

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Buna pestisori!
Vai dar pe pagina 3,nu-mi vine sa cred ce slaba miscare!
DANIELA,,am venit din Grecia de o saptamana,dar am fost tare ocupata...nu m-a furat nici un grec,ca nu-mi plac,sunt urati.
A fost foarte bine in vacanta,dar mi-a fost un dor de gandacelul meu,ultimele 2-3 zile abia asteptam sa ma intorc,nu mai puteam...a fost relaxant,m-am odihnit si am facut multa baie,marea e superba acolo,si nisipul deasemenea...insa am zis ca asta e prima si ultima data cand merg fara puiul meu,hai ca 2 zile parca mai merge,dar asa de mult,nu mai plec in concedii fara el.
Insa lui chiar i-a mers bine acasa,cand m-am intors mergea aproape singurel,face chiar cate 5 pasi singur,dara inca nu are suficient echilibru....insa numai pe jos vrea si e mortal...plus ca stie o groaza de chestii,si parca a crescut asa de mult,in astea 10 zile....cam atata despre noi...am multa treaba si nu stiu cand mai intru...noi vom pleca pana in decembrie la tati si deci avem multe de rezolvat...dar mai scriu eu zilele urmatoare.
Felicitari pt fetita DENISA...multa sanatate in continuare!

EMILLY, si numai bine!

Saluatm toate fetele,NALLY,SALISA,MARUTA,VANESA,FELIS,ELIANA, si scuze daca am uitat pe cineva!

Numai bine!

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

buna fetele

io mi's tare lenesa

de danamunti nu mai stiu nimic ... da daca imi storc un pic creierii poate aflu

mare-i lenea asta ... si mi-e o foame

pupici si we fain

Mergi la inceput

Lori, dar ce ai mama de iti e asa lene?
Pai daka tie foame ia pune mana si maninca , sau esti la cura?

Pupici si wk-end fain, asta daca nu mai postati azi nimik!

Dany

Mergi la inceput

Buna fetele!

Nu am intrat 2 zile pe net si azi cand deschid si citesc la noi la copii vad numai necazuri ... Ufff e asa de trist si de deprimant ... am o stare tare nasoala...

Daca simtiti ca vaputeti ruga pentru un suflet nevinovat care are nevoie de o rugaciune spusa din suflet va rog sa o faceti! mie imi vine sa plang iar... uitati a deschis Laureta un topic www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57623" target="_blank">aici

Va doresc numai bine si multa sanatate ce e mai buna decat toate!

Sebi la 1 An!

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

www.sanatateata.com/exercitii/exercitii.htm" target="_blank">Gimnastica de intretinere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Nu stiu daca primiti si pestisori mici mic in clublul vostru ,dar eu sunt mandra mamica a unui pestisor ....Bernhard ( Benny alintat) este pestisor ..este nascut pe 02.Martie 2005... e o minune de copil ...si un pestisor adevarat ...de la 1 luna inoata in fiecare sear in cada mare ..cea ptr bb e uitata pe undeva prin garaj ptr ca dl meu nu mai avea loc sa inoate in ea..asa ca mama si papa fac dus in cabina de dus si eu am cada numai ptr mine
pupam dulce toti pestisorii si pestoaicele de pe ......

Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!

Alessia, Benny (02.03.05) si Sebi (16.01.98)

http://community.webshots.com/user/alessia1055

Mergi la inceput

Alessia esti binevenita impreuna cu puii tai! Sa va traiasca si sa va bucure viata!

Hai mey pestisori dezmortirea!Nu mai spuneti nika?

Maine sper sa fiu si eu acasica! Am terminat toate cele si am facut si in plus... am adunat via si azi am beut un pic de must! Buuun! Adica nu prea bun... sa nu va faceti idei burticute... era cam tulbure si negru la culoare yakkk

Va pup dulce pe taote!

Sebi la 1 An!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Buna pestisori!
ALESSIA,bine ai venit printre noi si pestisorului tau mic!
Fetelor dar slaba miscare,nu ca am intrat eu prea des pe forum,din pacate nu am timp si mie asa de dor de voi!

Puiul meu ma epuizeaza toata ziua...dar e un dulce si-l iert...hihihih...va pupam cu dor !
Numai bine si sanatate multa!

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput