Pestisori, pestisori...(14)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Fetile, multumim mult de urari si asta e, si azi e f . activa si vrea sa ne arate cred ca e ca zglobie ca un baietzel
Concedii palcute celor ce mai pleaca, Nally, Salisa si Eliana pupicei si la gandaceii vostri

Denisa
19+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Hai mai fetelor, pe pagina 4? Chiar asa... Mai cu viata

Eu n-am timp de nimic... am muuuult de lucru, sper sa mai scap din ele de sapt. viitoare ca nu mai vreau...

Eliana si Elena – 23 octombrie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

DENISAM... felicitari pt fetitza... Sa fie sanatoasa, frumoasa si mancacioasa...

Am trecut pe aici sa va zic ca nu v-am uitat , dar nu am timp mai deloc... Abia imi mai fac timp sa sciu cate ceva la subiectul lui Mihai...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=7" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

sa-ti traiasca fetiza Denisa offf ce frumos! o sa ai o printzesa
hai ca sunt curioasa Salisa ce-o sai aiba ....

fetelor sunt nauca ... am fost in we la munte la Rasnov .... cu cortu' si a fost super fain ... exceptand cortul (am luat o prostie ce cort .... mai ca nu mi-a cazut in cap, si-am dat 1.200.000 ... trasnaie de cort) ... si ursu ...

sa va zic cum a fost cu ursu ... toata ziua (sambata) a fost superb ... un peisaj de poveste ... cald, mult soare ... intamplarea face ca ne-am asezat destul de aproape de o stana ... asa ca avea in jur multi caini ciobanesti (nebunia mea), oi, vaci ... nici prin cap nu mi-a trecut ca ar putea sa vina ursu ... mai ales ca ala de la intrare nu pomenise nimik!

seara ciobanii au strans oile ... dar vacile au ramas "raspandite" ... iar cainii s-au dus la casa lor cand s-a inserat ... acu stiu de ce a fost asa ...

am petrecut nevoie mare (a fost ziua sotului) pana la 1-2 noaptea ... si cand sa mergem la culcare de la stana incep sa se auda fluieraturi, strigate, cainii latrau fioros ... mai sa fie ... na mai du-te la somn ... am stat io ce-am stat s'apoi m-am dus sa ma culc ca nu mai puteam ... si la o adica nici nu stiam sigur daca e sau nu URS ... baietii (cu capul mai pe umeri) au ramas de paza pana la vreo 4 ... toata noaptea ciobanii au fluierat si zbierat de mi-au facut capu ferfelita ...

a 2-a zi dimineata m-am trezit si m-am dus furioasa la stana ... iata discutia:

"Buna dimineata ... scuzati-ma ca va intreb ... dar ce-ati avut domle de ati zbierat toata noaptea ???!!!!"
ciobanul "D'apai doamna ... o venit URSUL"
"pai bine domle TOATA NOAPTEA ??" ... dupa care am realizat ca a zis "a venit ursul" ... "hai lasa-ma" ... "URS d'ala de'adevaratelea ?" ...si de aici incolo ... nu mi-a venit sa cred ce-mi tot zicea ciobanul .... concluzia a fost "pai bine domnule si'acu imi spui ?" ... s-o distrat ciobanul cu mini ... m-o pus la masa si m-o cinstit ... ca n-a mai ras asa de mult ... super oameni ....

asa ca ma gandesc acu ... pi cini sa trimit la munte ... ca frumos o fost ... amatori ?

pui si poze ... cand m-oi aduna de pe drumuri ... promit

va pupicesc si o saptamana linistita ... fara URS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Buna fetele!
M-am intors din mini vacanta de o saptamana , dar inca ma adun.
Va sarut si ne mai auzim.

Denisam, felicitari pt. printesa!Suscriu la Emma si Sara!

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Buna pestisori

va mai amintiti de mine......in primul rind

felicitari Denisa!!sa-ti traiasca fetita!sa fie sanatoasa si la termen!

Maruta frumos we ai avut, superb trebuie sa fi fost peisajul...te invidiez!mai putin la faza cu ursu' asteptam pozele, trebuie sa fie tare frumoase...

Noi suntem bine, cu exceptia trezitului noapte uneori, ba dintii, ba ii e foame fetei, ba habar nu am ce-i trebuie, cert e ca atunci cind nu misca in patut pina dimineata tare bine mai e...si are o mamica calma, linistita, vesela chiar si plina de viata...

Eu cu cursurile mele de franceza, imi place mult ca mai ies si eu in lume si mai fac si altceva pentru mine, ma simt bine in pielea mea.
Ilinca e o poznasa mare, dulce si isteata, ca toti copilasii de altfel.

va pupacim si mai intram cind mai avem ceva timp liber.
Numai bine!

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Hai ca iar am intrat la apa!

Eu abia mai intru pe net Sebilica al meu e crizat tare daca ma vede langa calculator! Cand doarme sefu intru si citesc pe fuga ori mai scriu cate ceva!

Marutule faina ai fost cu ursul!!!

Ellyanne spor la munci iubita! pupa printesa mica

Felis ! Multa sanatate puiului mic!

Iaaa sa viiidem noii!!! o mai stim pe Emilly fata asta??? Di undi o fi rasarit? Ai meeey chiar asa babe ne crezi care suferim de amnezie??? mai avem soro pana atunci! Nici acu nu te lasa gaza sa dormi noaptea? Uff... al meu doarme bine de vreo 3 saptamani! Ieri dimineata s-a trezit la 11 de fapt!!! Io nu stiam de ce ma doare capu! Dormisem muuuult de tot fata de ultimul an!!!

Daniela bine ai revenit din vacanta! ia-o incet si spune tot!

Mai dar de danamunti mai stie careva ceva? E in romania dar nu a mai dat nici un semn de viata! Cine are nr ei de tel? Marutule tu il ai? Mai stii ceva de fata asta draga?

Denisu multumim de pupicei! S-au lipit de obrajori! Sunt rosii de la atata pupat!

Va pupic pe toate

Nally si Sebastian (14.04.2004)

Sebi la 1 An!

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

www.sanatateata.com/exercitii/exercitii.htm" target="_blank">Gimnastica de intretinere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Naseara fetelor, cam slaba activitate pe aici,dar de, ne revenim noi,nu?Multuemsctuturor pt urariel pt Emmanoastrace ajucausa,vad ca totusi e si cumintia si ii place cu masina, si la lac si la cottage,de unde ne-am intors dupa 4 zile si acuma asteptam sa pelcam simbata diminetaza in caraibe,sa ne odihnim ca suntem obositzi, mai ales tati si mai avem si o saptamian grea, dar asta e, o sa ne si .
Poze noi cu noi puteti vedea la;
http://pg.photos.yahoo.com/ph/sdenisam/album?.dir=/1f1e&urlhint=actn,ren%3as,40%3af,0 (sub denisa, albumul nipissing 2005)

Marutzu-tare faza,mai spune-en e si cum:)
Nally nuai bine si sa-si revina Sebica;
daniela-welcome back, vrem evsti is poze!
Elyana numai bine iar pt Felis sanatate maxima si tine-mi pumnii sa fie bine in Italia.
Mergem acuma la treburi si la papa ca tomai am facut o ciorba de fasole, la oala de presiune , e mai rapida, va pupacim pe totzi

Denisa
20+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Iar pe pagina 3?

Am intrat sa va salut... multi de la noi... vad multa lume noua... ati inceput sa va intoarceti din vacante. Cred ca a fost foarte frumos... cand am timp o sa citesc din urma... promit.

Maine mergem la o zi de nastere... la un baitel care implineste un anisor... O sa pun poze cum am putin timp liber.

la toata lumea.

Eliana si Elena – 23 octombrie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Buna pestisori!
Sa o iau sustematic.In concediul acesta f.f scurt de numai 1 saptamana nu prea am facut mare lucru.Am fost la Bacau, prin zona pe akolo, Piatra Neamt, pe la Roman si nu in ultimul rand pe la mormantul parintilor mei, de la care m-am intors mai ravasita decat dupa inmormantarea tatalui....Poate si datorita faptului ca fiind departe am refuzat sa cred ca intr-adevar nu mai este...imi inchipuiam ca e akolo, dar acum cand am ajuns acasa si nu mai era absolut nimeni a fost cumplit. Pustiu, desi in casa toate sunt asa cum erau, dar parca prea la locul lor, prea curat....

Asa ca am sufletul greu si in consecinta nu am chef de nimik.
Altceva nu am prea facut ,am incercat sa ma odihnesc, vizite pe la rude, putin shhoping ...

Samabata trecuta am facut parastasul de 3 luni si gata....fuse si se duse mini vacanta.

Voi am vazut ca nu ati facut prea multe....V-ati intors din concediu unele, altele acum pleaka...
Denisam, vacanta plakuta in Caraibe!
Mamicilor cu bebei mici le doresc sa fie copii linistiti si sa le lase sa doarma noaptea si sa intre si pe aici sa mai scrie cate ceva.

Mirela, nu s-a intors din Grecia?

Va sarut si va doresc un wk-end plakut!

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput