Rochia de mireasa (9)
Raspunsuri - Pagina 4
dyadya spune:
Deci daca targu-i in martie si nunta in iulie fix 4 luni. Asa ca daca nu gasesc nimic la targ..o tai direct la croitoreasa de acolo!
pisu_miau spune:
Nushulica mersi de urare, la fel si tie, sa iti aduca noroc rochita caci esti o fetita tare norocoasa, ti-ai gasit o rochie superba si unicat pe deasupra!
revin, la noi materialele nu sunta sa de ca lumea ca la ei decat daca sunt importate si atunci te costa 2 milioane metrul .
La rochia mea au intrat 13 m de voal doar la fusta ...asa ca nu stiu la ce preturi ajungi...
Treaba cu amanarea la Salon Gabriela am citit-o tot la acest subiect, scria o fata care isi cumparase rochia de acolo...
In alta ordine de idei...vezi sa nu te frigi rau cu o astfel de rochie cu trena din fusta, si mie mi se pusese pata dar am probat una asa (tot la Gabriela) s mi s-a parut f grea si incomoda, asa ca am ales o fusta din cel mai fin voal georgette si trena detasabila...
oricum tu ai destul timp sa te gandesti, eu zic sa probezi mai multe feluri de rochii si apoi sa te decizi ce faci
Pupici
quote:
Originally posted by dyadya
[quote]Originally posted by pisu_miau
Daca rochia aceea de la Gabriela este singura in care te vezi mireasa eu zic sa mergi pana la capat si sa ti-o cumperi ca acolo...nici o copie nu se compara cu originalul . Ceea ce eu as face in locul tau ar fi sa evit achizitionarea din magazin de la ei direct...mi-as face comanda prin ei, acum nu stiu cat te va duce in plus transportul...
Hai ca m-am lungit iar...vreau doar sa adaug ca nu mi se pare normal sa cumperi azi o rochie si ei sa ti-o dea acasa cu 2 sapt inainte de nunta...
Vezi tu tocmai asta-i problema, ca mie nu mi s-a pus pata pe o anumita rochie si daca n-o iau pe aia, modelul nr. xyz mai bine nu ma marit!Mie imi place foarte mult croiala acelor rochii. Nu imi place deloc incarcatura de pe ele si aproape toate erau de-a dreptul hidoase din acest punct de vedere. Aia pe care am incercat-o nu era incarcata iar daca ar fi s-o fac pe gustul meu nu as alege brizbrizurile pe care le avea acea rochie. Deci vezi, nu-mi place rochia AIA, ci o rochie CA aia adicatelea gen printesa, cu trena din rochie(nu aplicata, sau prinsa in nasturi ca o coada!) si care sa stea cum statea aia(nu-sh ce avea pe dedesupt-materiale- dar avea si un jupon cu un singur cerc care o facea sa stea asa rotunda jos pe pamant, nu-ti intra printre picioare) Si mi-a mai placut materialul ca era bogat, plin, nu un satin de-asta plasa de tantari cum am vazut prin alte magazine. Deci de-aia intreb as putea gasi asa ceva la targul de nunti sau ar trebui sa-mi fac? Si daca-as face-o m-ar costa tot 900 de euro cat costa o astfel de rochie sau as iesi mult mai ietfin tinand cont ca nu vreau 2500 de pietricele. NU ma intelege gresit, tu ai avut obsesia cu pietricelele iar eu am alta:trena. Si tu zici ca te-a costat atat de mult tocmai pt ca ti-au cusut manual 2500 de pietricele. Dar daca ai fi facut-o fara pietricele te costa probabil in jur de 15 milioane. Ceea ce mie mi se pare rezonabil.Fata de 1000 de euro... Trena mea o face cat pietricele tale?...
Plus ca eu nu stiu cum e cu acu cumpar rochia dar mi-o da la anul. Adica eu ma duc maine, 26 august 2005 si dau banii si ei imi dau rochia in iulie 2006?! Pai daca le ia foc magazinul pana atunci, eu ce fac?!Un sg exemplu..
Pisu_Miau
Mai am trei saptamani pana la nunta
dyadya spune:
Adevarul este ca si eu cand am probat-o pe aia mi s-a parut destul de grea-mai ales cand mi-a prins trena si practic purtam pe mine si greutatea rochiei si a trenei. Eu am o idee salvatoare dar nu am vazut-o NICAIERI pusa in practica: si anume un fel de fusta detasabila (prinsa bine de partea de sus a rochiei) facuta din acelasi material si care sa contina trena. Practic o parte din zi port doua fuste pe mine( dar RABDA baba) iar seara, jos fusta cu trena si ramane doar rochia care are acelasi model ca si fusta numai ca fara trena. Bine variatiuni pe tema data se pot face: fusta nu tb sa fie intreaga poate fi modelul acela despicat in fata care curge in spate ca o trena etc. Iar ASTA eu chiar n-am vazut nicaieri si cred ca numai la croitoreasa pot face.
pisu_miau spune:
cred ca este mai simplu sa schimbi fustele intre ele caci asa cea fara trena daca este purtata pe sub cea cu trena se poate sifona, si oricum ar fi si mai grele toate vesmintele astea . inca ceva, daca iti faci 2 fuste sa stii ca si pretul va fi de o rochie jumate!
quote:
Adevarul este ca si eu cand am probat-o pe aia mi s-a parut destul de grea-mai ales cand mi-a prins trena si practic purtam pe mine si greutatea rochiei si a trenei. Eu am o idee salvatoare dar nu am vazut-o NICAIERI pusa in practica: si anume un fel de fusta detasabila (prinsa bine de partea de sus a rochiei) facuta din acelasi material si care sa contina trena. Practic o parte din zi port doua fuste pe mine( dar RABDA baba) iar seara, jos fusta cu trena si ramane doar rochia care are acelasi model ca si fusta numai ca fara trena. Bine variatiuni pe tema data se pot face: fusta nu tb sa fie intreaga poate fi modelul acela despicat in fata care curge in spate ca o trena etc. Iar ASTA eu chiar n-am vazut nicaieri si cred ca numai la croitoreasa pot face.
Pisu_Miau
Mai am 2 saptamani
pana la nunta
Laura10 spune:
fetelor, eu sunt noua ca sa zic asa... adika abia acum ma apuc de cautat rochita de mireasa si vreau sfatul vostru.
sunt putin mai nehotarata din fire, dar am probat cateva modele si stiu cam ce vreau. adika nu sunt genul care sa fi vazut o rochita pe net si sa se duca cu poza la salon ca sa mi-o faca. eu vreau sa gasesc un model si doar sa-mi faca masura mea. asa ca va rog sa ma sfatuiti (cu adrese daca aveti) unde sa ma duc sa caut. mentionez ca am fost pe Lipscani la toate magazinele si in unirea si in victoria la Creal design.
pisu_miau spune:
quote:
Originally posted by Laura10
fetelor, eu sunt noua ca sa zic asa... adika abia acum ma apuc de cautat rochita de mireasa si vreau sfatul vostru.
sunt putin mai nehotarata din fire, dar am probat cateva modele si stiu cam ce vreau. adika nu sunt genul care sa fi vazut o rochita pe net si sa se duca cu poza la salon ca sa mi-o faca. eu vreau sa gasesc un model si doar sa-mi faca masura mea. asa ca va rog sa ma sfatuiti (cu adrese daca aveti) unde sa ma duc sa caut. mentionez ca am fost pe Lipscani la toate magazinele si in unirea si in victoria la Creal design.
Mai incearca si la maximum chic, agnes toma, ioanin, salon gabriela .
Cam astea sunt magazinele din bucuresti pe care le stiu eu .
Pisu_Miau
Mai am 2 saptamani
pana la nunta
pisu_miau spune:
dar cam ce fel de rochita ti-ai dori, si la care magazin ti-au placut rochiile mai mult?
Pisu_Miau
Mai am 2 saptamani
pana la nunta
ooana spune:
quote:
Dya.....exact ideea asta o aveam si eu.....si chiar ma gandesc sa imi fac asa rochita....cu trena detasabila........chiar cu 2 fuste nu stiu daca as mai putea merge!
Oricum mi-a mai venit o idee .....oricum trebuie sa imi fac ceva pentru mers la nunti.....ca la anu' o sa avem vreo 5-6 si m-am gandit sa imi iau o dantela si sa merg sa imi fac un corset sa vad cum iese (exact modelul de la rochita preferata din pozele mele).....si daca imi iese corsetul bine.....atunci exact acolo o sa-mi fac si rochita de mireasa fara emotii! Asa un fel de repetitie sa vad cum iese! Sper ca ati inteles ce vreau....stiu ca e mai complicat!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
Laura10 spune:
pisu miau, eu am fost la donna alba la creal design si la christian phillipe
mi-au placut si nu mi-au placut. ceea ce imi sta foarte bine este rochita cu corset si fusta, chiar daca propriu zis nu este rochie.
doar ca nici una nu a fost AIA!!!
de-asta va ceream sfaturi...
pisu_miau spune:
quote:
Originally posted by Laura10
pisu miau, eu am fost la donna alba la creal design si la christian phillipe
mi-au placut si nu mi-au placut. ceea ce imi sta foarte bine este rochita cu corset si fusta, chiar daca propriu zis nu este rochie.
doar ca nici una nu a fost AIA!!!
de-asta va ceream sfaturi...
de ce nu combini mai multe modele Christian Philippe ? Stiu ca poti combina accesoriile de la unul cu croiala altuia...
Pisu_Miau
Mai am 1 saptamana
si 5 zile pana la nunta