plata retroactiva a alocatiei???

plata retroactiva a alocatiei??? | Autor: Chaton

Link direct la acest mesaj

Am facut transferul alocatiei baiatului din ilfov in bucuresti. A venit acasa o hartie in care ma anunta ca se face plata retrograda incepand de la 1 aprilie 2005 in stdada Parintele galeriu nr.6,sector 2.Acolo au zis sa ma duc la oficiul postal de care apartin. Am fost si acolo!au zis sa vin pe 9 sau 10 august. M-am dus azi!!!Ca sa astept acasa factorul postal ca e pe teren si poate veni oricand..asta intre 9 si 25 august! pai si eu ce fac? stau acasa si astept sa apara maria sa cand vrea?nu e o zi anume? macar ziua..nu toata luna sa stau sa astept..credeam ca stau la poasta si iau de acolo..

cine ma lamureste si pe mine?

multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique spune:

Nu am un raspuns dar am o problema similara: intrucat azi cand a fost sotul meu la OP sa ridice alocatia copiilor a fost refuzat primind un raspuns dezarmant :"nu tinem banii de la o luna la alta !...", stupoarea noastra necunoscand limite intrucat am fost instiintati in 28.07... Stie cineva raspunsul : cum si de unde pot fi recuperati acesti bani ??? Anul trecut am pierdut alocatia/ 2 luni din acelasi motiv...

Care ar fi procedura pt ca astfel de neplaceri sa nu se repete ? Virarea directa a alocatiilor intr-un cont bancar banuiesc...dar ce "sfori" trebuie trase ???

Multumesc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chaton spune:

hai ca pe asta nu am mai auzit-o!pai daca dobitocii nu au dat banu,cum sa il pierzi?stiu ca daca nu te gaseste acasa,iti lasa flutures si o iei de la oposta;daca nu,te duci la directia muncii de la voi de acolo si le bati in geam(cap),da-mi ,nene,banu'!!mama lor!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique spune:

...intre timp m-am edificat : completez o cerere al carei formular l-am si gasit pe net, o depun si gata ! sper...

Mergi la inceput