Miresele anului 2006 (13)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinush2005 spune:

Fetele,
Sper ca nu v-ati suparat pe mine ca sunt singura (vad) de pe aici care nu isi doreste copii in acest moment.
Nu este vorba despre prejudecati, nu am chiar nici o problema cu copiii inainte de nunta sau in burtica in timpul nuntii...si nici nu ma intereseaza de ce ar zice lumea.
Este pur si simplu vorba de faptul ca nici eu nici iubi nu cred ca suntem pregatiti pentru o asa responsabilitate. In plus, carierele noastre nu sunt inca acolo unde ne-am dori noi sa fie, si de asta nu ne ofera aproape deloc timp liber...si sincer nici veniturile nu sunt acolo unde am vrea noi sa fie, si de aia vrem sa o facem cand vom putea sa ii oferim puiului tot ceea ce are nevoie.
De asta am fost fericita ca nu am ramas acum...dar va veni si momentul in care voi sari in sus de fericire si va voi anunta ca o sa am un bebe, sunt convinsa de asta!

Mergi la inceput

Salutare Ana-Maria
Wow ce lista lunga de invitati aveti voi ...200-250??
Dumnezeule, cum te descurci sa pupi atatia oameni intr-o zi?
Noi am facut o lista preliminara si au iesit vreo 60 doar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andita spune:

Alinush, vreau sa-ti spun ca si eu sunt de acord cu tine in problema asta, si asta poate pentru ca mereu am fost conformista si mi-am impus un ritm de viata de care am incercat sa nu ma rup. Pentru mine toate au un timp al lor, iar acum nu e timpul de bebe. Vreau ca in momentul in care o sa am bucuria asta, sa fie chiar bucurie, si sa nu ma intreb daca o sa am suficient timp sau suficiente resurse maeriale pentru puiul meu. Cu toate astea, felicitari celor care ati luat decizia sa aveti un bebe acum. Asta inseamna curaj, din puctul meu de vedere, curaj pe care eu recunosc ca nu il am. Si, nu pot nega ca uneori ma gandesc ca deja timpul trece, si sunt nesanse sa nu fiu mamica niciodata... acum am 24, bebele e preconizat la 27....daca nu o sa se intample atunci cand vrem noi?

Andita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by alinush2005

Ana-Maria
Wow ce lista lunga de invitati aveti voi ...200-250??
Dumnezeule, cum te descurci sa pupi atatia oameni intr-o zi?

Buna asta cu pupatu'....

Raza de soare

"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Cuuuuucuuuuuu!!!
Ati si dat-o in diverse, hai? Cotofane (scumpe) ce sunteti!
Si cu copilasi...si fara...important e sa ne iubim si sa fim oameni, nu?
Mah, la mine ar fi programat ashea: in august nunta si daca se poate, pana-n decembrie deja cu samburel de 2-3 luni...adeka vreau sa fim rapizi, ca il vreau pana-n 29 de ani....si cu banii, ne-om descurca noi.....ca daca stau mai mult si ma gandesc, nu-l mai fac nicicand....de cand tot astept sa devin milionara in parai si vad ca nimic, nimic...

anamariame, bine ai venit la miresici!!! Neam mare acolo la voi, la Iesi, din cate vad eu! Ia spyune-mi, te trec cu 17 iunie, sau cu 8 iulie?

Krelia...viitoare printzesita

Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Multumesc pentru primire, fetelor!Alinush, sunt multi invitati, stiu...Noi speram ca numarul celor care vor confirma sa nu depaseasca 200, acuma, cine stie...Krelia, nu ne-am hotarat inca pentru data, asa ca nu ma trece pe listuta inca Aaa, si nunta nu e in Iasi, e in Botosani, mi-ar fi placut mie Iasi-ul pentru nunta, dar acolo am stat pana luna trecuta, si asa a ramas la profil.Nu stiu daca ati vorbit despre numarul de nasi. Noi am vrea sa avem doua perechi, una de suflet, iar cealalta nasii de botez ai viitorului meu sot.Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"

Mergi la inceput

hihihi,
Ati vazut fetelor ce apare sus pe pagina?
"- hacked by redNe - don't search me, i will find you -"
Au hackerit smecherii site-ul.
Sa speram ca mai gasim maine dimineata tot ce s-a scris aici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Si eu care ma bucuram ca deja suntem si din Iasi mai multe, uite ce surpriza neplacuta... Ana-Maria a terminat-o cu Iasul si se duce la Botosani CUm sa lasi tu frumusete de Iasi??? Ai curajul asta? Eu nu as avea!!!
Toata viata mi-am dorit sa am buletin de Iasi si visul a devenit realitate...

Oricum, bun venit la Mirese 2006...

Alinush, toate la timpul lor!!!

Krelia, nu ar fi mai bine sa chemi preotul acasa la tine si sa faca acolo slujba??? Ca sa nu te mai chinui atat!!!

Andreea (mexxa), m-au dat gata vorbele tale, scumpo!!!
Raza, si povestea ta mi-a placut!!!

Alinush, am vazut si eu chestia aia din susul paginii.. Sper sa nu pateasca nimic forumul nostru...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/album?.dir=/2b1a&.src=ph

E si maine o zi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Ralnied, crezi ca daca eram pusa in situatia de a alege intre Iasi si BT as fi ales asa de usor BT? Din pacate nu toate lucrurile merg asa cum ne-am dori, si la urma urmei, mergi acolo unde iti e mai bine...Revenind la subiectul nunta, eu am o multime de nedumeriri, si presimt ca o sa imi vina tare greu sa iau anumite decizii. Cu ce o sa ma imbrac la cununia civila? Si ce coafura o sa am, tinand cont ca o sa fie in aceeasi zi cu petrecerea...aceeasi coafura ca la petrecere? Hmmgreu tare... Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

anamariame BINE AI VENIT !

Giova cred ca esti atat de fericita! si sunt sigura ca un copil uneste si mai mult parintii!

Krelia, si eu tot asa am zis, acu am 25, la anul voi fi o mireasa de 26 si.....pana la 29 trebuie sa "actionez", ca nu vreau sa fac 30 fara bebe.......si daca stam sa vedem cati bani avem, de cati avem nevoie pentru bebe, si cati o sa avem de acum in colo, nu mai facem nimic.......ca niciodata nu e momentul sau nu sunt bani sau avem altceva de facut.......si uite asa trece timpul!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius

Wedding Day

Mergi la inceput