Miresele anului 2006 (13)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
krelia spune:
Iar mi-a scazut entuziasmul pentru biserica aia....am vazut niste poze, e micuta rau...si am vorbit si cu o prietena, cica preotul de acolo e cam ciufut..in plus..si o miresica de aici, de 2005 (andreea_c) nu a fost nici ea multumita...uf...am trimis mesaje...mi-am intins antenutele ...sa vedem...
Fruntea sus! Nu?
Ce problema am si eu....
...superstitia asta e tare rau fetelor, merge-un film comic cu ea!!
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
alinush2005 spune:
Alte superstitii despre nunta, ce-am mai gasit si eu pe net...
pentru cine crede in ele, ca eu una nu prea cred:
...e semn bune in ziua nuntii: sa vezi un curcubeu, sa ai vreme insorita, sa intalnesti o pisica neagra, sa intalnesti un cosar.
...e semn rau in ziua nuntii: sa vezi un mormant deschis sau sa vezi un calugar sau o maicuita.
...miresele nu trebuie sa poarte perle (nici bijuterii, nici pe rochie).
...miresele nu trebuie sa-si croiasca propria rochie de nunta.
...mireasa nu trebuie sa probeze voalul cat timp este imbracata in rochie de mireasa.
...aduce ghinion sa te casatoresti in ziua ta de nastere sau dupa asfintit.
...daca mirele scapa pe jos verigheta la ceremonie, casatoria este blestemata. ...mireasa trebuie sa intre in casa noua numai pe usa principala si nu trebuie sa se impiedice si sa cada.
...cel care il calca pe celalalt pe picior in timpul ritualului bisericesc din timpul cununiei numit "Isaia dantuieste" va fi conducatorul cuplului.
...aduce noroc sa plangi la nunta sau botez. ...daca in ziua nuntii ploua, se zice ca vei avea o viata imbelsugata
krelia spune:
Fetele, mie mi-au inghetat piciorusele...cred ca sunt defecta!!! ..ah, si am si nasucul rece
Am gasit niste site-uri...cehesti ..cu rochite de mireasa, le-am pus la subiect, cand aveti timp, sa va clatiti si voi ochii pe acolo
26 august 2006
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anangel_lexi/anangel_lexi.jpg)
anangel_lexi spune:
quote:
Originally posted by alinush2005
...e semn rau in ziua nuntii: sa vezi un mormant deschis sau sa vezi un calugar sau o maicuita.
Pai si eu care ma marit la o manastire, ce fac? Ca mie imi oficiaza slujba un preot-calugar. Na! Aideti, mai fetelor, aveti timp sa credeti in superstitiile astea? Eu una, n-am
![](icon_smile_big.gif)
Kreliuta mama, ce te tot stresezi atata cu biserica? E Bucuresti-ul plin, vorba aia. Uite, poti sa incerci si la Manastirea radu Voda, unde facem noi nunta. Mergi, uita-te vezi daca iti place...e in zona Unirii, daca vrei iti spun exact unde. Acolo se afla si seminarul teologic, corul e format din studenti care canta super, slujba superba...nu au pret fix, noi cand l-am intrebat pe parinte ne-a zis ca sa dam cat vrem si cat ne lasa inima. Noi ne-am indragostit de manastirea aia, de Inviere tot acolo am fost.
I wish I were an angel...
http://photos.yahoo.com/anangel_lexi
krelia spune:
quote:
Originally posted by anangel_lexi
Kreliuta mama, ce te tot stresezi atata cu biserica? E Bucuresti-ul plin, vorba aia.
O fi Bucurestiu' plin, da' io nu vreau oriunde...ci in apropierea restaurantului...n-am chef sa strabat toata capitala
![](icon_smile.gif)
![](icon_smile_blush.gif)
![](icon_smile_big.gif)
mersi ca-mi porti de grija
![](icon_smile_blush.gif)
![](pupic.gif)
...
parca vad ca pana la urma iau una "de cartier", aproape de mine, intreb daca are cor, daca nu, ma socotesc eu
![](icon_smile_wink.gif)
26 august 2006
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Raza de soare spune:
Citeam temerile unei miresici, legate de un posibil bebe si m-am intristat… De ce ? Hai sa va spun…
Acum cateva luni, cand am vrut sa facem cununia civila, iar soacra-mea si fi-sa si-au unit fortele ca acest lucru sa nu se intample, am suferit ca un caine. Vazand cat sufar din cauza celor doua si stiind cat de mult ne dorim un bebelus, puiu’ m-a rugat sa renunt la pilule.
I-am spus odata, ca din punctul meu de vedere, sunt 3 mari dovezi de iubire : sa te casatoresti, sa ai copii cu cel pe care-l iubesti ( pe astea le prefer ) iar ultima este sa iti dai viata pt persoana iubita, dar nu ma refer la sinucidere.
A spus ca daca nu ne putem casatori, macar sa avem un bebe. Voia sa imi arate cat de mult ma iubeste si cat de serios este. Voia sa ma asigure de acest lucru, pt ca in asemenea momente, cred ca se gandea ca nu il mai cred.
Acum imi dau seama ca acest lucru m-a facut sa trec mai usor peste scandalul care a fost.
Buuun… Cand mi-a spus, cu lacrimi in ochi, ca vrea sa fim parinti, eram chiar in perioada dintre pilule. Cateva zile ne-am tachinat, am glumit, am facut planuri… totul se referea la bebe…
In dimineata zilei in care trebuia sa reincep sa iau pilule, m-am trezit cu teama in suflet. Ore intregi m-am intrebat daca vreau sa fiu mamica inainte de a fi mireasa… Parca nu mai eram eu… Imi doream 2 lucruri diferite, cu aceeasi intensitate. A trecut ziua, discutand cu puiu’; isi dadea seama, dragul de el, ca dau inapoi. A trecut noaptea… o noapte aproape alba… in care m-am imaginat mireasa, cu bebe in brate… ceva nu-mi convenea… era frumoasa imaginea, dar…
Cand s-a trezit puiu’, i-am repetat ce ma macina si l-am intrebat daca acum e intr-adevar momentul. Nici o clipa nu m-am indoit ca nu vorbeste serios, cand a spus “ Imi doresc sa am un copil cu tine de cand te-am cunoscut “. Dar l-am convins… timp de 4 ore, m-am legat ca un copil, de… nici acum nu stiu de ce… am fost egoista, mi-am dorit mai intai sa arat bine mireasa, sa dau bine in poze, sa nu iasa alt scandal, sa…
Ei, nu va spun, cum stateam cu ochii pe ceas, calculand cat timp mai am ca sa iau pilula… ce batalie se dadea in mine… cum astepta puiu’ sa iau o decizie, ce privire plina de speranta avea…
Si cand mai aveam doar 20 de min, am tasnit din pat, ne-am imbracat in mai putin de 1 minut, am sarit in masina si direct la farmacie ne-am dus. Ca nu aveam rezerva de pilule..
Acolo coada, cateva minute, cat am asteptat, mi s-au parut ore… Cand in sfarsit, aveam cutia in mana, fugi si cauta un magazin sa iau apa. Vanzatorul, cand i-am urlat din usa « O apa, va rog… « , se uita interzis la mine, ceva de genul « Unde arde ? “… Statea calm, in fata vitrinei cu diferite tipuri de apa, intrebandu-ma de care vreau…. “Vreau apa, dom’ne, apa, n-auzi, nu conteaza de care, numai da-mi odata !!! « … Mi-a dat, omu’, ce, se-ntelegea cu nebuna ? #61514;
Cand am inghitit pilula, deja regretam… acum, luna de luna regret… dar ma consoleaza ceva : compromisul facut cu puiu’. Acela de a fi insarcinata in 3-4 luni, la nunta… numai bine, sa iasa Scorpion ca tac-su…
Acum nu numar doar lunile cat mai am pana voi imbraca rochia de mireasa, ci si lunile pana voi putea spune, mandra « Sunt insarcinata « .
Sa nu va para rau ca ati putea fi miresici cu bebici ; eu una, abia astept !
Raza de soare
"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)
alinush2005 spune:
Raza, foarte frumoasa povestea ta. M-a impresionat.
Insa diferenta majora dintre noi este ca al tau iubi vroia un bebe iar al meu nu. Mie mi-a zis ca vrea, dar sa inteleg ca acum nu e momentul. Mult mai bine ar fi peste un an doi dupa nunta.
Eu am inteles (si intr-un fel i-am dat si dreptate), ca e mult mai bine sa le luam pe rand, astfel ne putem bucura in tihna de fiecare eveniment in parte si il putem organiza cum se cuvine.
De asta m-am bucurat...ca nu a trebuit sa aleg intre a face cum zice iubi sau cum simteam eu...asa, s-a rezolvat de la sine si am scapat de alegerea, care sunt sigura ca ar fi fost teribil de grea.
mexxa spune:
Noi suntem doarte fericiti ca in viatza noastra va exista un bebe.La anul abia vom avea cununia religioasa si acusi (luna asta) starea civila...eu am fost dezorientata cand am aflat pentru ca ma simteam ciudat...nu ma credeam in stare de asa ceva...insa dupa prima ecografie in care l-am vazut mi-am dat seama ca nu ne nastem invatati ci cu timpul vom invata sa fim parinti!! Nu regret nici o secunda acest pas chiar daca sunt foarte tanata si inca nu mi-am terminat nici macar studiile...insa ma simt fericita ca voi aduce un suflet pe lumea asta care pentru restul va fi un nimeni poate dar pentru mine va fi TOTUL.
Va pup si aveti grija de voi.11
me&baby
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anamariame/anamariame.jpg)
anamariame spune:
Ma inscriu si eu pe lista miresicilor de 2006, nunta noastra este in iunie, pe 17, de ziua viitorului meu sot. Cel putin asa ne-am gandit pana acum, dar oscilam intre 17 iunie si 8 iuilie...Noi abia ne-am hotarat duminica seara, nici local nu avem. MAine mergem sa mai discutam si ne hotaram unde o sa aiba loc petrecerea.Am vazut cateva localuri, insa toate sunt cam mici. Noi o sa avem peste 200 de invitati, spre 250.Am citit cate putin din ce ati scris voi, si ati facut planuri serioase. Noi stim doar numarul de invitati.Aaaa, si stim unde o sa mergem in luna (saptamana) de miere. La Barcelona, speram sa reusim.Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"
Giova spune:
Bine ai venit pe Ana maria!!!
maine te va trece krelia pe lista, ca azi a plecat mai repede acasa de la birou.
Raza frumoasa povestea ta!!!
Noi n-am planuit nimic si uite ca s-a intamplat. sincera sa fiu (asta stie numai mama)cand am vazut testul pozitiv, am ramas dezamagita, nu ma asteptam, dar pe urma vazandu-l pe clau ce entuziasmat era, toate grijile mele s-au naruit.
Asa a vrut D-zeu!! Tot asta zic, nici nu se punea in discutie un avort.
Pana se naste bebe, facem cununia civila, iar la anul in aug. cum am programat, nunta.
Si ce daca voi fi miresica cu bebe de 6 luni in brate? Voi fii foarte mandra.
Si nu ma intereseaza, de gura lumii (oricum, am mai evoluat si noi), ca noi il grijim pe bebe, noi ii dam sa pape, pe banii nostri, nu ni-l va ingriji nimeni. Asa ca.....
Este un sentiment asa placut sa simti, vezi cum creste ceva in tine.Ne tot miram, de la primul eco cand era un punct negru, a ajuns la 17 cm, si mai nou sa-l simti cum misca. cred ca nu se compara cu nimic pe lumea asta, nici chiar cu momentul cand imbraci rochia alba de mireasa.
Si ce e mai frumos e faptul ca traim impreuna toate aceste stari. e foarte important sa ai alaturi de tine persoana iubita.
Acest copil ne-a unit parca mai mult. pe zi ce trece il iubesc tot mai mult pe Clau. Parca m-am dezghetat, am devenit mai umana, totul s-a schimbat, si numai in bine.poze
gio si bb 17+