Miresele anului 2005 (21)
Raspunsuri - Pagina 17
rally spune:
Ma intreaba cineva daca am emotii; am pentru ca pana acum va citeam mesajele, iar din acest moment pot sa va si scriu.Sunt si eu o miresica 2005 pe 10 septembrie in Buzau si am mari emotii. Am reusit sa-mi rezolv o mare parte din problemele nuntii si datorita voua; aici am gasit raspuns la multe din intrebarile mele si pentru asta VA MULTUMESC SI-MI SCOT PALARIA IN FATA VOASTRA!
andreea c spune:
Anangel lexi si eu vreau bebe x 2, dar mai intai casa. Deocamdata stau cu socrii si chiar daca nu sunt probleme tot vreau sa locuim doar noi doi. Sper sa am si eu la intalnirea din 2008 cel putin un .
Spor la pregatiri...
pregatiri nunta...
nunta noastra 2 iulie 2005
nushulica spune:
rally bine ai venit pe si printre miresicidaca vrei pe listutza sa zici ca sa te trec
nunta
noi doi
rally spune:
multumesc pentru urarile de bun venit nushulica; cat despre listuta, cred ca as arata tare frunos acolo cu data mea - astept sa vad
rally spune:
as vrea sa ma adresez acum fetelor care au trecut peste etapa numita nunta;acum, cu o luna inaintea nuntii, viitorul meu sot a intrat intr-o stare tare urata:e nervos si se aprinde din orice prostie, nu mai vrea sa ma ajute deloc la pregatiri, are momente in care prefera sa stea singur sau cu prietenii. ma ingrijoreaza; e normal sau e un caz aparte? sa fie de vina emotiile sau gandul ca
dianette spune:
quote:
Originally posted by dianette
Fetelor, am si eu o intrebare: Merge la cununie sa-mi pun diadema sau flori in par??
am reusit si eu sa-mi iau rochitzele... si mai am doar o luna
urmeaza toate celelalte, deja cred ca o sa mor, ca de baloane nu m-am ocupat, de huse nu, de prajituri nu, ... de cumparat alune, suc etc etc etc nu, buchete inca nu stiu ce fel sa fie (am rochie de cununie rosie si vreau ceva sa contrasteze)...
Pentru cununia civila cu cat timp inainte trebuie aranjat? Mai trebuie ceva inafara de analize? trebuie completat un formular? Nu ma omorati , ca mor eu singura
DIANE
Nu am primit nici un raspuns, dar mai astept. Nushulica, pls. trece-ma si pe mine pe listutza ... 11 septembrie - Cernica. ''
DIANE
Alyna24 spune:
quote:
Originally posted by pisu_miau
Casa de piatra, Alina!
Ati fost superbi amandoi, cred ca a fost nunta pe care ti-ai dorit-o!
Mi-a placut mult tare de tot buchetul tau !
Cum a fost slujba la Elefterie? Ai plans la auzul corului ? Mie tare mi-e teama sa nu incep sa dau apa la soricei pe-acolo
Pupici si toate cele bune,
Pisu_Miau
Buna,Pisu_miau!Mersi tare mult pt urari!
Chiar a fost nunta mult visata!Totul a fost minunat!
La Biserica sincer m-am abtinut sa nu plang desi mi-a fost tare greu!Si in plus a fost teribil de cald!
Insa la tort toata lumea a plans!Pana si tata!
Pupici la toate!
http://photos.yahoo.com/alinafobl
Alyna
numeioana spune:
Rally, te inteleg foarte bine cand spui ca treceti printr-o perioada nasoala, acum, inainte de casatorie. De asta ma plangeam si eu in urma cu o luna si fetele de pe forum m-au incurajat. Am trecut peste toanele lui, el peste ifosele mele, am trecut impreuna peste micile certuri si neintelegeri si, odata cu ziua nuntii au disparut complet. E ca si cum n-ar fi existat vreodata. Am uitat si ca am mai scapat cate un cuvant mai rautacios. Totul se intampla din cauza stresului si a grijilor. Va fi totul bine, nu pune la suflet. Asa sunt barbatii, cu cat se apropie ZIUA, cu atat se sperie mai tare. Ar vrea ei sa dea inapoi, dar nu se mai poate! :)
Bafta la pregatiri!
Ioana
http://community.webshots.com/user/numeioana
anangel_lexi spune:
Andreea, si la noi tot cam aceeasi situatie e. Adica si noi stam cu socrii, doar ca noi nu vrem sa ne mutam ci sa etajam casa si etajul sa fie al nostru si parterul al lor. Speram ca peste 2 ani sa fie totul gata si atunci poate sa se nasca si primul bebe (si eu vreau mai multi, da' sa vedem daca o sa fiu in stare )
Mai stii ceva de celelalte colege ale noastre?
Nushulica, te rog completeaza la mine la listuta Manastirea Radu Voda si restaurantul Casa Gorjana. Mersic!
I wish I were an angel...
http://photos.yahoo.com/anangel_lexi