Miresele anului 2005 (21)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Ma bucur ca ti-au placut pozele mele anangel lexi. Abia astept sa le vad si eu pe ale tale. Iti doresc bafta la pregatiri si sa ai o nunta ca in povesti. Apropo...la ce restaurant faci ca nu am vazut in lista?

P.S. Cine este fetita din album? Sa nu-mi spui ca este a ta...

Abia astept intalnirea din 2008

pregatiri nunta...

nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

quote:
Originally posted by floricika

La floraria Dalmi din Amzei, [editat de moderator]*

http://photos.yahoo.com/flory1008

Si eu tot la Dalmi imi fac buchetele, lumanarile si cocardele.
Flori... sa-mi spui si mie dupa nunta cum au iesit a sunt foarte curioasa. Nasa mea sta in Amzei si a mai lucrat cu ei de multe ori si e tare multumita. Spune-mi daca ai luat si aranjamente pt restaurant!

Pupi,
Dilaural

niste chestii...

*Ne pare rau insa firma recomandata este o concurenta a celei recomandate www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41145" target="_blank">aici de catre administratia site-ului DespreCopii.com

Catalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

quote:
Originally posted by andreea c

Ma bucur ca ti-au placut pozele mele anangel lexi. Abia astept sa le vad si eu pe ale tale. Iti doresc bafta la pregatiri si sa ai o nunta ca in povesti. Apropo...la ce restaurant faci ca nu am vazut in lista?

P.S. Cine este fetita din album? Sa nu-mi spui ca este a ta...

Abia astept intalnirea din 2008

pregatiri nunta...

nunta noastra 2 iulie 2005

, nu e fetita mea. E fetita unor prieteni. Dar oricum Cristi al meu (si pe-al meu tot Cristi il cheama ) deja m-a innebunit ca el vrea o fetita. Mie una mi-e indiferent ce-o sa fie, oricum de facut bebe ne apucam abia din vara. Asa ca la intalnirea din 2008 s-ar putea sa apar cu bebe Dar tu?
Restaurantul la care facem nunta e Casa Gorjana, vis-a-vis de agentia CFR.
Si eu abia astept pozele, sa ma laud cu ele

I wish I were an angel...

http://photos.yahoo.com/anangel_lexi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yrys78 spune:

Draga anangel_lexi,
Sincera sa fiu nu m-am gandit la decoratul cu petale. Chiar o sa o intreb si pe doamna care imi furnizeaza florile - cred ca firma se numeste smartflowers si e importatoare de unde nu te gandesti de flori. Cred ca e o chestie draguta, in plus o sa le dau de munca oamenilor de la restaurant sa le stranga a doua zi
Io nu am pantofi si sincer e o mare problema pentru mine pt ca nu am niciodata chef sa merg, probabil ca o sa ii iau cu cateva zile inainte, ca deh, daca atunci cand am fost la Budapest sa imi iau, nu-mi venira, erau ori prea mici, ori prea mari. La husbantul e pe vine o pereche de pantofi, el a gasit mai repede. Nu am rabdare si cand ma gandesc ca sunt o groaza de maruntisuri de care a existenta nici macar nu stiu...Noroc ca mai citesc pe-aici ca ce, credeati voi ca io am auzit vreodata de tiara si alte treburi? Neam...Va multumesc. Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura10 spune:

Va multumesc mult pentru urari si abia astept sa stabilesc data nuntii si atunci, cu parere de rau, o sa va parasesc, ma duc la miresele anului 2006... Am invatat de la voi, fetelor, ca daca vrei un raspuns trebuie sa fi perseverenta. Asa ca nu ma las. Voi cele care v-ati facut cununia civila la o distanta mare de timp de cea religioasa, vreti sa-mi dati sfaturi? Vreau sa stiu ce credeti despre tinuta pentru cununia civila, credeti ca e musai taioras dragutz sau merge si rochita? Eu ma gandeam sa-mi fac o rochita de tafta, culoarea untului, dar nu stiu, oare merge taftaua in miezul zilei?

Cat priveste verighetele, se fac verighete pentru cununia civila sau astept pana la nunta de la anu?

Pot sa-mi fac un buchetel de mireasa, chiar daca nu ma duc la biserica?

Cum imi aranjez cu un fotograf? La Primarie(am uitat sa intreb ) exista un fotograf cu care as putea sa vorbesc?

Pupici si casa de piatra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianette spune:

Fetelor, am si eu o intrebare: Merge la cununie sa-mi pun diadema sau flori in par??
am reusit si eu sa-mi iau rochitzele... si mai am doar o luna
urmeaza toate celelalte, deja cred ca o sa mor, ca de baloane nu m-am ocupat, de huse nu, de prajituri nu, ... de cumparat alune, suc etc etc etc nu, buchete inca nu stiu ce fel sa fie (am rochie de cununie rosie si vreau ceva sa contrasteze)...
Pentru cununia civila cu cat timp inainte trebuie aranjat? Mai trebuie ceva inafara de analize? trebuie completat un formular? Nu ma omorati , ca mor eu singura

DIANE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

quote:
Originally posted by Laura10

Va multumesc mult pentru urari si abia astept sa stabilesc data nuntii si atunci, cu parere de rau, o sa va parasesc, ma duc la miresele anului 2006... Am invatat de la voi, fetelor, ca daca vrei un raspuns trebuie sa fi perseverenta. Asa ca nu ma las. Voi cele care v-ati facut cununia civila la o distanta mare de timp de cea religioasa, vreti sa-mi dati sfaturi? Vreau sa stiu ce credeti despre tinuta pentru cununia civila, credeti ca e musai taioras dragutz sau merge si rochita? Eu ma gandeam sa-mi fac o rochita de tafta, culoarea untului, dar nu stiu, oare merge taftaua in miezul zilei?

Cat priveste verighetele, se fac verighete pentru cununia civila sau astept pana la nunta de la anu?

Pot sa-mi fac un buchetel de mireasa, chiar daca nu ma duc la biserica?

Cum imi aranjez cu un fotograf? La Primarie(am uitat sa intreb ) exista un fotograf cu care as putea sa vorbesc?

Pupici si casa de piatra!

Dupa cum ti-am mai spus, am avut cununia anul trecut,iar nunta anul acesta.Iti voi spune cum a fost la mine:Nimic nu este musai. daca vrei taioras iti ei taioras ,daca vrei rochita porti rochita.Eu am avut doua rochite(de zi si de seara).Am avut buchet de flori si verighete(nu cred ca rezistam inca un an fara ele).Verighetele le puteti purta pana la anul pe mana dreapta.
In legatura cu fotograful din cate stiu eu, la fiecare primarie este unul.Dar nu-ti va face decat cateva poze acolo in sala.Daca vrei mai multe, cel mai bine este sa-ti ei si un alt fotograf.
In legatura cu rochita...cred ca ar trebui sa te grabesti daca vrei sa o faci la comanda.Am inteles ca ai nunta pe 20 august.Nu?
Mai ai intrebari?

------------------------

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

Buna miresici!
intru scurt(maine dim plec in Gr)sa va pup,sa va multumesc pt sprijin si sa-mi cer scuze daca uneori am fost putin mai impulsiva
VA DORESC TUTUROR CASA DE PIATRA! SI SA AVETI NUNTILE VISATE!!!sin tineti-mi si mie pumnii sa nu ma ciondanesc preea mult cu socrii

Nicolemami de pici cu lipici (19.03.2005)

People see God every day, they just don't recognize him.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yrys78 spune:

Felicitarile mele si sunt sigura ca totul va fi ok. Si eu aud tot felul de lucruri legate de traditii si cutume legate de nunta, insa sincer, daca nu simti ca trebuie sa faci ceva, e cel maio bine ssa nu faci. POrti verighetele daca vrei, insa pe celalata mana, iti pui taior sau rochie sau amandoua, important e sa te simti bine in piele ta. Cat despre rochia de tafta, eu cred ca e potrivita oricand, mai ales ca nu e vorba de un eveniment foarte comun. Eu o sa imi fac o fusta lunga de tafta, insa inchisa la culoare - am vazut eu la Carolina Herrera o combinatie mortala: fusta lunga din tafta si camasa de in alba cu volanase si am zis ca asta e si asta a ramas ca tinuta. Nu imi pasa ca e sfarsit de octombrie si s-ar putea sa fie mai frigut, daca eu asa vreau, asa o sa fie...
Felicitari inca o data si totul o sa fie ok, doar incredere trebuie.
Zuzunachi si eu sunt impulsiva si tare rau este, insa am incredere ca o sa fie ok cu socrii. Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Dragele mele.
Va doresc casa de piatra tuturor miresicilor din acest week-end si toate celorlate.Eu in aceasta dimineata plec spre romania si nu cred ca o sa am mult timp sa va mai scriu pana dupa nunta.
Va multumesc tuturor pentru sfaturile voastre, va doresc spor la treaba cu pregatirile si sa aveti parte de nunti de vis, asa cum vi le doriti si asa cum le meritati .
Pupici multisi sa ne auzim cu bine.

Mergi la inceput