VRANCEA (11).Poftiti!
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
sim spune:
Mai, ce bine e sa fim iar cu totii "acasa"! Chiar imi era dor sa ne mai adunam de pe drumuri, de prin vacante si sa mai povestim una alta.
Si pentru ca suntem (aproape) toate, haideti sa si sarbatorim: doua - trei si...Multi ani traiasca, multi ani traiasca, laaaa muuulti aaani! Helbi sa traiasca, Laaaa muuulti aaani
Sa fii fericita si ai parte de tot ce-ti doresti!
Lori, stai nitel ca ajung acusica . Chiar planuiam cu Florin sa venim de vineri, asa ca ia Cristina, Monica si Ionut si vineri seara ...
sau suc pentru ai de nu-s inca majori.
Kata facem intalnire vineri 9 septembrie? Va intoarceti de la mare pana atunci? Zi ca da, zi ca da....pleeeease!!!!
Doru nu se accepta scuze! Sarbatoritele lunii dau de baut!
Danuta cu siguranta o sa va intalniti, mai ales ca e topita dupa "mireasa pe care a vazut-o ea la Focsani". Citez: "Mami, cam asa o sa fiu si eu cand o sa fiu mireasa, cu rochie lunga, lunga, ca o printesa!"
Emma ti-am vazut pozele. Mai da ce plimbareti sunteti, ati facut ceva drum! Foarte frumoase sa ne mai arati!
Alex, Motanik avem o bere si pentru voi, da' tare bine ar fi daca ati avea cum da o fuga pe aici la anu'.
Va pup pe toate.
Mami Simona si printesa Ruxi
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/motanik/motanik.jpg)
motanik spune:
Sa va spun...de cateva zile ma tot perpelesc..
Eu dupa facultate am predat un an engleza la o scoala la mine in oras.
Cunosteam majoritatea profilor, orasul e destul de mic..M-am atasat repede de ei si mai ales de copii. Meseria asta mi s-a potrivit ca o manusa, am pus atat suflet. M-am implicat in tot ce s-a putut, am scos revista scolii in engleza, am organizat seri ale limbii engleze si serbari in engleza, am obtinut doua burse (una pt scoala si una individuala)...ce sa mai, numai realizari am avut (ca tre sa ma dau si eu mare!!)
Apoi a venit nunta si decizia de a merge cu Lari in Anglia, Cand am plecat am zis pt 2 ani.
Un an s-a scurs deja. Mai este unul.
Actuala directoare a scolii imi este si foarte buna prietena. Tinem legatura si m-a anuntat ca fost directoare care pana acum a fost in concediu si nu era decisa daca sa se mai intoarca sau nu...a decis sa nu mai vina (si ea tot pe engleza era) asa ca va fis cos la concurs postul ei la anu' in vara.
Si Georgi (directoarea mea draga) mi-a scris sa vin sa dau titularizarea in iulie.
Noi ne gandisem sa stam pana in sept si sa merg pe suplinire. Dar daca s-a ivit aceasta sansa acum, o sa merg in iulie sa ma titularizez. Am si mai mult timp sa invat aici, in martie voi merge la Universitatea unde obtinusem bursa (dar acum platesc din banii mei ca am fost nevoita sa renunt la finantare plecand din .ro) la un curs de 2 saptamani deci ce voi invata acolo va fi ami proaspat si bun de aplicat daca merg in 06 la scoala.
Ca ne mai gandisem sa mai stam totusi un an ca sa luam Indefinite Leave to Remain.
dar trebuie sa ma gandesc ca am 25 de ani si ca vreau un copil si ca sunt departe de casa si ca alergand dupa bani mereu o sa treaca viata pe langa mine...asa ca trebuie sa fac ce vrea sufletul meu si sa ma intorc la anu' in iulie acasa.
Asadar...pregatiti prosoapele, la anu' mergem la mare si sper sa sarbatorim si reusita mea la examen!!
ca veni vorba...aoleu cat am de invatat...va las...pupici!
--------------------
Andra
Noi
Paris1Paris2
Suflet de copil - povestea lui Andrei
Are 6 luni de zile dar lupta sa traiasca...
sim spune:
ALO, ALO...MOTANIKULE ce zici tu acolo, mama draga??? Vii back to Romanika??? Lasi tu ploile eglezesti pe viiturile de pe la noi? Nici nu stiu daca sa ma bucur sau sa te intreb daca esti sigura!
Iti dai seama ca eu sar intr-un picior de bucurie ca ne vii acasa, dar na ca ma mai intreb o data...chiar vrei sa fii profesoara pe la noi...? Uf, zic si io si nu dati cu pietre, dar sunt o umbra a profei de latina care a predat vreme de un an in respectabilul liceu Cuza din Focsani si n-as zice ca n-a fost bine, dar la banii aia chiar nu cred ca merita sa-ti dai osteneala. Duh! Am scos si eu rezultate...olimpiade, premii, elevi intrati la facultate de pe manutele mele, evident cu transpiratia lor, dar chiar nu poti trai in tara asta cu leafa de profesor.
Tii, ce veste ne-ai dat, ca inca ma lovesc peste frunte de nu-mi vine sa cred!
Pai daca astea-ti sunt gandurile, sa ne traiesti ca noi te asteptam cu bratele deschise , iar prosopul sta gata pregatit in cui: l-am luat, agat copil si sot si hai la bronzat (cine poate, ca la pielea mea alba e vorba de parlit nu de bronz).
motanik spune:
quote:
Originally posted by sim
Iti dai seama ca eu sar intr-un picior de bucurie ca ne vii acasa, dar na ca ma mai intreb o data...chiar vrei sa fii profesoara pe la noi...? Uf, zic si io si nu dati cu pietre, dar sunt o umbra a profei de latina care a predat vreme de un an in respectabilul liceu Cuza din Focsani si n-as zice ca n-a fost bine, dar la banii aia chiar nu cred ca merita sa-ti dai osteneala.
Simo, eu am fost pe engleza si am avut meditatii tot timpul deci nu s-a pus problema banilor.
In plus, probabil vom avea si o mica afacere pt ca avem ditamai casa si trebuie intretinuta...numai gazele vin la 8-10 mil iarna...
![](bang.gif)
Dar da...asta vreau sa fac.
Londra nu m-a incantat prea tare niciodata. Sau poate nu a avut nici o sansa pt ca de la inceput am fost numai cu gandul acasa...la parinti, prieteni, locurile dragi..
Asa ca dau ploile de aici pe zapezile dragi, dau vanturile pe o plimbare la malul marii..
Mi-e dor tare de casa...
--------------------
Andra
Noi
Paris1Paris2
sim spune:
Motanikule drag hai ca m-ai facut sa rad si sa plang!
Ma bucur din tot sufletul ca vii acasa, de oameni ca tine este nevoie aici! Si noi am avut foarte multe oferte de plecare si am stat...si am gandit... si am cantarit mult daca e momentul, daca asta vrem, dar deocamdata fara a fi acuzati de fals patriotism, vrem sa stam acasa. Poate la pensie ne-om lua o vila in Noua Zeelanda pe undeva .
Mai, ce veste mare mi-ai dat pe ziua de azi. Uite ca pe o zi atat de urata (afara sta sa ploua) si cu depresii personale (BB ma ocoleste si luna asta cu gratie) tu m-ai facut sa rad si sa plang de bucurie in cateva secunde.
Hai acasa, eu una o sa te astept cu flori la aeroport Promit!
motanik spune:
Sim
Dar sa stii ca apoi de mine nu mai scapi ca stau la o ora jumate numai...
Iti doresc sa ne dai mai rpd vestea cu bebe2, nu de alta dar sa pic exact la botez!!
--------------------
Andra
Noi
Paris1Paris2
sim spune:
D'apoi te poftesc sa ma pui la incercare! Ca nici cu mine nu mi-e rusine: cand dau peste omul care-mi place, nici ca ma mai dezlipesti. Ne adunam toate la festivalul vinului la Focsani
si atunci sa te tii: nu te lasam sa scapi pana nu ne povestesti tot, tot despre anul asta departe de casa.
Cat despre bb2... permiteti sa raportez: sa traiti, am inteles! Pe 10 septembrie voi executa mars fortat pana la Sovata si apoi relaxare (mai putin fortata) vreme de 2 saptamani. Daca nici asa nu iese, ma rog de Mos Craciun, poate vine el cu vreun test pozitiv in traista.
A raportat Mami de serviciu (pana la 7 la birou, dupa 7 acasa) Sim, Simo sau Simona (ca raspund la toate)
motanik spune:
Tare draga imi esti!
--------------------
Andra
Noi
Paris1Paris2
sim spune:
Va pup cu drag si fug sa vaz daca imi mai dau odrasla de la gradinita.
Vorbim maine ca in seara asta sigur am iar program de pictura cu don'soara.
lorena.n spune:
MOTANIK, scump si f dragut eu deja mi-am facut bagajele si sunt pregatita sa mergem la mare.Si inca ceva , vin si eu cu Doru la aeroport sa te ducem acasa .Vb f serios!
SIMONICA, esti o draguta si ma inscriu si eu pe lista ta ptr o intalnire pe 9 septembrie!
HELBI,multi ani sanatosi si ffffffffff fericiti, alaturi d toti pe car
ii iubesti!