VRANCEA (11).Poftiti!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorena.n spune:

Salutari!
EMMA, bine ai venit !
MOTANIK,te astept cu cea mai mare placere sa mergem impreuna la mare!
Ar fi frumos sa facem o intalnire forumista la Vama Veche!
KATALINA,succes lui CATALIN la scoala !
SIM,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Emma cum sa nu te primim!? Bun venit! Esti focsaneanca sau ai rude, prieteni in Vrancea?

D'apoi chiar daca s-a mai domolit caldura, si pe aici tot un aer sufocant era aseara Andrutule. Am iesit cu mandra mea la plimbare si abia asteptam sa ajungem la Mall (stam relativ aproape), ca aerul era tare greu respirabil.

Noi am avut de trecut cele 3 zile de curatenie de la gradi carand maimuta dupa noi la munca...a fost jale. I-a pus pe astia ai nostri sa-i citeasca din revistele ei cu Barbie, sa coloreze, sa scrie...a mers cu noi la masa la pranz si ne-a spus povesti (mai exact a fost Miss educatoarea care le cere copiilor sa fie cuminti la masa si sa manance tot). TE-RO-RIS-TA!!! Cred ca nu le mai trebuie oamenilor nostri alt sef daca le-o mai aduc pe aici. Dar ...de maine...am scapat...se reia activitatea la gradi! Yupiiii!

Lori, ce mai faci draguta mea? Poate ne vedem nitel la o bere ca saptamana viitoare trec prin Focsani. Zic "trec" pentru ca o sa stam doar o zi: vom fi in drum spre Sovata..."unde face Nicu armata si e buna inghetata...!" Huh, mergem sa induplecam BB2 sa se arate, poate macar niste tratamente or sa-l sensibilizeze... Daca nu, macar stim ca am avut 2 saptamani de concediu si liniste.

Daca gasesc o bucata de tzeava de net pe acolo, puteti fi sigure ca de mine nu scapati!

Mami Simona si printesa Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena.n spune:

SIMONA, hai vino mai repede ca numai am rabdare.Vreau sa bem o bere rece si sa faca RUXI si cu noi instructie !
MOTANIK,abia acum am vazut ce contineau mesajele tale.Esti super simpatica si abia astept sa bem o bere si sa stam sa lenevim intinse la soare , pe plaja in VAMA .
As vrea sa privim intr-o dimineata un rasarit de soare la malul marii si sa fim intr-un nr cat mai mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EmmaT spune:

Fetelor va multumesc mult de primire
Eu sunt bucuresteanca...insa am rude in Vrancea si am mai fost acum 3 ani o data si tare mult mi=a placut zona...
Voi merge in localitatea Jitia...
Maine dimineata plec si ma voi intoarce sambata! O sa va arat si poze...caci de 1 saptamana numai pe drumuri sunt...abia am venit de la munte ....
Va pupici si pe curand!!!

Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Dragele mele, va scriu in fuga un mesaj sa va doresc de pe-acum un week-end asa cum vreti voi, frumos si cu soare.Acum fug sa scriu si eu un mesaj ca al Andrei pe nisip..
Sper ca vremea sa tina cu noi desi azi e 1 septembrie.
Va povestesc despre aventurile noastre la intoarcere si voi pune si pozici cit de curind.

Andra, , cum ai facut chestiile alea, ??Le-am salvat,sunt superbe, si abia astept sa ne cunopastem live.

Emma, bine ai venit la noi,o sa te simti bine printre noi.Ma voi uita pe poze luni,acum fac ultimile bagaje.

Lorena, salutari de la noi, mi-e dor de tine,nu ne-am vazut demult...

Simona, concediu placut la Sovata si cu "roade"Ma bucur ca te gindesti la un fratior pentru Ruxi.

Acum va pup si vorbim luni(sau marti).

FLORI,UNDE ESTIIIIIIIIIIIII?????NE E DOR DE TINEEEEEEEEEEEE!!!!!!!

Catalina, ROBERT si CATALIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

LA MULTI ANI, ANDREIA!!!!!

Sa fii sanatoasa si norocoasa, sa fii fericita si iubita alaturi de printesa ta.

...si te asteptam acasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Salutare, Salutare..

noi citim tot..dar nu scriem ca nu avem prea multe de povestit..

Concediu placut tuturor celor care sunt pe picior de plecare..vreme frumoasa si intoarcere grabnica ca sa ne "revedem" pe aici

Alex

Mult noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Buna dimineata!

HELBI,La multi ani!Iti doresc sa ai parte numai de lucruri bune.
DidiAlex,cum am putea sa ramanem buni prieteni,cand ei ne-au tratat asa.Nici macar nu au trecut pe la noi la masa.Cand ma gandesc ca de sarbatori vor sa vina la noi...
EMMA,bine ai venit!Si eu tot din Bucuresti sunt.E super printre vranceni,nu??
Katalina,distractie placuta la mare!
Sim,super pustoaica ta!Data viitoare vreau sa o cunosc si eu mai bine.
Lorena,ce mai faci?
Motanik,am citit acum la generale despre Liviu...nu se poate!Ma gandesc sa o sun pe Ana,dar nici nu stiu ce sa-i mai zic...Trebuie sa-i vada si pe ei Dumnezeu,au suferit prea mult.

------------------------

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Salutare de la Londra!

va pup, am treaba dar revin..

La multi ani scumpa Andreia! Sa ne traiesti si sa te bucuri de orice moment din viata ta!

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Suflet de copil - povestea lui Andrei

Are 6 luni de zile dar lupta sa traiasca...

Mergi la inceput
Mergi la inceput