La noi,la Galati sa veniti (7)
Raspunsuri - Pagina 14
cookie spune:
Alinam, cum mai, ce sa fure?
Pe tine, mai! ![]()
Las' ca-i buna usa metalica la casa omului!
Da' centrala cand o puneti? Ati rezolvat cu vecinii?
vilma spune:
Hana, nu stiu cazuri asemanatoare, insa ceea ce mi se pare cel mai greu in demersul lor este faptul ca in Romania nu exsita precedent rezolvat favorabil pacientului. Ar trebui sa afle de ex. ce s-a mai intamplat in cazul dr. Ciontu. Dar acel pacient a avut intr-un fel norocul ca i s-a mediatizat accidentul cumplit si probabil ca nu s-a putut musamaliza. Poate ca una dintre caile de urmat ar fi si accesul la mass media, care sa sustina si sa creeze o stare de spirit si sa sensibilizeze opinia publica.
Vilma, Anca (4 ani) si Tudor (1 an si ceva)
alinam spune:
Cookie, zau ca nu ma fura nimeni, si asa burtoasa cum sunt ...nu am nici o sansa si daca totusi se risca careva ma aduce repede inapoi ca sunt "rea".
Centrala sambata , adika de sambata, da am terminat cu vecinii, le-am dat fix 18 mil degeaba .... da lasa ca pe lumea ailalta o sa am de toate
.
vladhana spune:
Vilma,multumesc pentru sfaturi!Nu cred ca sunt genul de oameni care sa se simta bine dupa ce atrag atentia asupra lor,pentru ca asta se intampla dupa mediatizare.Nu pot sa zic nici ca e bine,nici ca e rau,nu stiu ce as face daca as fi in locul lor.Totusi suntem destul de uniti intre noi,in familie,si ne ajutam f. mult,cred ca asta conteaza cel mai mult.Ei nu se simt singuri deloc in aceasta confruntare.
Alina,succes la curatenie!Vad ca aveti treaba nu gluma...
cookie spune:
Alina,spor la treaba!
Sa stii ca cei cu centrala se misca destul de rapid, aia de la gaze termina intr-o zi, iar cei cu montajul centralei maxim 2. E adevarat, ce ramane dupa ei...
Si sa lucreze repede si legat, asta e important! Motiveaza-i si tu,zi-le ca te-apuca nascarea cu ei in casa, sa vezi ce spor o sa aiba!
Mai, dar restul de fete pe unde sunt?
Au treaba multa la serviciu sau mai sunt in concediu?
LauraFlo spune:
][b]Sunt si eu pe aici, chiar de dimineata de pe la 7, dar an-am avut timp decat sa va citesc. va pupacesc, eu plec dupa amiaza la tara s-o duc pe Daria, dar ma intorc cel tarziu sambata.[/b

bebelusa DARIA si mamica LAURA 

Album MARTIE-APRILIE 2004
ELIZA MIRON spune:
Alina,spor la treaba! Cred ca nu ti-e usor, dar bucura-te ca la iarna o sa va fie foarte bine; isi merita toti banii si tot efortul centrala, mai ales ii va fi bine si celui mic. Eu am nascut in ianuarie si stateam cu un radiator electric in camera aproape tot timpul, seara la baita ne miscam pe usa ca mig-urile sa nu facem curent, sa nu fie variatii mari de temperatura, cand aeriseam camera celui mic mutam caloriferul in celalalt dormitor sa incalzim inainte de a-l duce acolo si tot asa ne-am "chinuit" cateva luni; asa ca impacate cu ideea ca va va fi superbine si ca tot balamucul de acum cu montarea va trece. Inca o data spor la treaba si nervi tari!
alinam spune:
merci !!!
nervi tari nu mai am , azi m-am trezit de la 5 si m-am uitat pe pereti, am intrat in panica.
plus ca m-am stresat ca potaia de caine a omorat o pisica dimineata, nu stiu ce sssa mai fak cu el , cum prinde o pisica cum o omoara si eu zau ca nu am nik cu bietele animale .....