La noi,la Galati sa veniti (7)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
alinam spune:
LAURICA ori cu tigara ori cu para omori ficatul .....ai grija cu perele multe, mai bine mere.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
LauraFlo spune:
Alina, habar n-aveam. O sa le inlocuiesc cu mere ( m-am cam plictisit de ele )
Hana, ar trebui sa povestesti si aici ce i s-a intamplat nepotelei tale, sau macar sa da-i linkul catre subiectul celalalt. Sa stie si fetele ce se poate intampla in spitalul de pediatrie di Galati ! Doamne fereste !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
LauraFlo spune:
Poate Hana nu are timp sa intre si aici asa ca, cu scuzele de rigoare am sa va dau eu linkul :
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55531&whichpage=4
Hana, iarta-ma dar ceea ce s-a intamplat mi se pare monstruos, iar fetele trebuie sa stie ca sa se fereasca in caz de ajung prin spital.
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
vladhana spune:
Laura,draga mea,nu am de ce sa ma supar.Am povestit tocmai ca sa invatam cu totii ceva din aceasta intamplare.Si cand ne mai ducem cu copii nostri chiar si la o injectie,sa stam langa ei,sa fim atente la tot ce face asistenta.
vilma spune:
Si pana la urma ce diagnostic a fost pus la internare? Pana sa nenoroceasca bietul copil? Nu pot sa inteleg, asa neglijenta, nepasare, delasare, SILA de munca....e ceva de groaza! Hana, vreau sa stiu si eu detalii despre caz, pe PM daca altfel nu se poate, nu de alta, dar sa nu ma trezesc cu beleaua de asistenta la firma ca vrea sa se angajeze babysitter, ca are "experienta"...
Fetelor, care ati mai vorbit cu Corina? E la mare? Vreau sa-i dau un job la bona care a fost la ea si aveam nevoie de recomandari.
O seara placuta va doresc.
Vilma, Anca (4 ani) si Tudor (1 an si ceva)
alinam spune:
neata!
iar sunt prima la ....cafea
de fapt cafeaua mea e ....praf si moloz..... galagie de mori
vladhana spune:
Vilma,cred ca mai bine nu mai dau amanunte despre acest incident.Adica mi-e teama sa dau nume...dat fiind ca e vorba totusi de un proces care nici macar nu a inceput,se strang probe.Cred ca e mai bine asa deocamdata.
Insa am fost rugata de cumnatii mei sa aflu mai multe detalii legate de cazuri asemanatoare.Mai exact,ei ar vrea sa stie daca a mai trecut cineva prin o situatie similara si daca a fost neaparata nevoie de grefa de piele.Habar nu am de unde sa adun aceste informatii,va intreb pe voi daca ati mai auzit de arsuri de gradul 4.
Va multumesc anticipat!
cookie spune:
Alinam, nu te plange, mai, cine o sa stea la caldurica la iarna? Ei?
Bine ca ati inceput lucrarile, tu esti diriginte de santier? Cum te descurci?
Hana, povestea e de groaza, nici nu vreau sa ma gandesc cat sufera bietul copilas si parintii. Mi se pare justificata temerea ta, insa poate ne vom intalni mai multe fete si o sa ne spui despre cine e vorba...nu de alta, dar sa stim macar sa ne ferim... Desi...ce sa mai zic, se pare ca e o stare generalizata in sanatate...ar insemna sa te feresti de toti!
Sanatate la puiut si putere la parinti!
alinam spune:
Cookie nu ma plang, da vreau sa zic .... a, molozul nu e de la centrala cum te-ai gandit tu, e de la usa , mi-am pus usa metalica la intrare hehehe sa nu imi fure hotii .....nu stiu ce ar putea sa fure intr-o casa aproape goala