Copilasi de oct-noi-dec 2003 (63)
Raspunsuri - Pagina 12
ciuf spune:
Salutare,
Laura, de abia astept sa vad pozele si sa ne mai povestesti despre locurile de acolo. Ma bucur ca te avem iar printre noi si felicitari pentru munca ta foarte organizata ref. la teledon.
Fetelor, eu ma topesc cand il aud pe Luca vorbind. E atat de dulce, are o voce atat de frumoasa, ca ma termina. Aseara stateam pe YM cu o prietena, mama ii facuse lapticul iar Luca ma striga din capul scarilor "hai, mamaaaaaaaaaaaaa", "haide, mamaaaaaaaaaaaaaa". Doamne, cum sa refuz eu o asa invitatie??? Am lasat incolo de chat si gata cu puiul in patuc sa pape lapticul. A terminat biberonul si l-am dus la el in pat, fara sa schiteze cel mai mic gest cum ca nu ar vrea sa-l transbordam. E tare cumintel si intelegator. Ma mandresc cu un asa copil.
Umbla prin casa si zice "asta-i mama" (imi vede o crema de fata), apoi se duce in dormitor "peii mama" (ciorapeii mamei). Si creste inima in mine cand il vad cate stie.
Azi am niste emotii ca o indragostita. Imi vine sotul si de abia astept sa-i vad reactia copilului la intalnirea cu taticul lui.
Venera, distractie placuta si sa va simtiti ca niste porumbei. Copilul va fi pe maini bune, asa ca sa va ganditi decat la voi doi. Sa petreceti impreuna niste zile frumoase.
Numai bine,
Ciuf si Luca
Camera lui Luca/Finding Nemo
uki spune:
Buna!

eu nu mai am net acasaaaa! ma duc la douaj'de mii ora, fir-ar sa fie!![]()
Ciuf, ce bine ca mai scrii, am citit tot ce face Luka! e un mare smecher, sa strige le in guritza lui mare
"haide mama!", te-a topit, nu?
Marioan, ai fost la dr cu strabismul? ce ti-a zis? ca si noi tre' sa mergem...
. Poate ne vedem in Herastrau!
MAI VINE CINEVA IN HERASTRAU? DIN GRUPA NOASTRA???
AR FI FRUMOS SA NE VEDEM MAI MULTE!!! HAIDETI!
pupici si sanatate!
ah, Ven, nu spui nimic de dintisori? au aparut noutati?![]()
Mami Gabriela si fetitzuca
Mariuca(31 dec 2003)![]()
sympa spune:
Salutare mamicute....
Hai ca va mai scriu si eu cate ceva ca nu reusesc sa ajung la zi cu voi decat cu cititul.Daca acum Andrea e la gradinita...am si eu timp sa-mi fac asa cum vreau curatenia...asa mai minutioasa si nu numai de suprafata.Lui Andrea ii place la gradinita, doar ca acum deja a inceput sa planga cand o las....si mi se rupe sufletul ca trebuie sa o las asa.Educatoarea mi-a zis ca totul e o.k dupa ce plec..se duce la copii si uita de mine dar pana sa ies din casa e greu tare.In week-endul asta n-am facut mare lucru...sambata a fost vreme nasoala si n-am iesit decat seara la plimbare prin centru..si ieri am fost la un festival de baloane,la vreo 50km de Montreal. A fost fain tare..O sa pun si poze sa vedeti si voi.
Mia....ti-am trimis mesaje pe privat.Iti las aici nr. meu d etelefon..poate e mai usor pentru tine, daca nu reusesti s aintri pe privat..514-388-0161.Sau intra pe yahoo MSN mariana200 e ID-ul meu....
Va pup fetelor...ca trebuie sa plec la cumparaturi....
Album1Album2Album3
Florida2004-2005
poze noi
sympa spune:
Mia.sper sa mai intri aici pe forum...eu ti-am trimis si mesaj pe privat...Am vorbit cu fratele meu si poti sa-l suni oricand la nr. de telefon...(250)491-1184.
Album1Album2Album3
Florida2004-2005
poze noi
adameasca spune:
'neatza!
m-am facut o lenesa si n-am mai scris nimic de cateva zile... dar parca n-am chef nici sa respir :))
Luca e bine, a inceput sa mai zica si el una-alta, si ma topesc toata cand il aud, asa cum zicea si Valeria.
Am fost cu el la tara si s-a jucat cu puii, vroia sa-i calce numa ca nu stateau
si el se supara pe ei. S-a jucat cu pisicile si mieuna de zor la ele, cu catelul, cu gainile, cu tot ce-a gasit prin ograda. In weekend mergem la Bucuresti, ne serbam niste zile aniversare cu prietenii: ziua mea, sf. Alexandru (sotul meu) si ziua prietenei mele. O sa facem un mare chef
.
Ma duc la treaba...
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
uki spune:
Neata!
Ven, oare mai e timp fain pt mare? cand mergeti? te rog tare mult cand vii, sa-mi spui cum e, ca noi inca n-am ajuns si vreau sa stiu daa e cazul sa-mi mai fac sperante sau sa-mi iau gandul

distractie placuta mey![]()
Mami Gabriela si fetitzuca
Mariuca(31 dec 2003)![]()
adameasca spune:
Uki, nici acum n-ati ajuns la mare? Io anul asta nu mi-am asumat riscul sa mai merg la mare in sept, ca de obicei. Anul trecut am fost, dar anul asta am zis "pas".
_
Ven spune:
Salutare!
Uki, noi mergem in perioada 24-27 aug., adica miercuri-sambata. Ne-am facut rezervare la Club Tismana, in Jupiter. Sper sa fie fain. Oricum in 3 zile nu apuci sa te bronzezi nu stiu cat, asa ca noi ne vom distra oricum, vom bantui litoralul, principalul e ca suntem doar noi 2
![]()
Sunt in sfarsit gata cu bagajele, iar am doua valize mari (una Markus pt. Intorsura, una noi). Am reusit sa ajung si la coafor in dimineata asta, mi-am tras niste suvite super (5 nuante, de la blond la rosu), m-am tuns putin mai in scari, sunt tare incantata! 
Fetelor, noi plecam peste 2 ore, ne auzim din nou lunea sau miercurea cealalta. Sa ne tineti pumnii ca Markus sa se adapteze bine cu ai mei la Intorsura, ca am ceva emotii
....
Pana atunci va trimitem niste pupici mari-mari de tot, sa fiti cuminti si sa papati tot!
![]()
See you soon!
Venera
, mama lui Markus:
->
-> 
adameasca spune:
Ven, drum bun! daca ziceai ca pleci in Jupiter iti vindeam un pont bun unde sa mancati bine si ieftin
Noi am fost in Jupiter si anul trecut si anul asta si e tare frumoasa statiunea. Si Club Tismana e ok. Drum bun, distractie placuta si soare!
_
paula2003 spune:
Stie sa numere dar noi spunem 1 si ea ne arata degetul mic si tot asa pana la 5, atat momentan. E o dulcica mica si sunt foarte multumita de evolutia ei, se poate si mai bine dar e bine si asa. Azi am fost la Grigore Alexandrescu de i-am facut toate analizele si eco....si fisa de internare si maine la 7.30 intram in operatie. Imi este o frica de anastezie......sper sa fie bine. Am niste emotii si imi vine sa plang. Nu stiu cand mai intru ca am sa stau cu ea acolo, de fapt mama se interneaza ca sa nu patesc eu ceva cu bb 2, dar voi fi si eu cu ele.
Cu zugravii....... nu am terminat dar daca nu-mi termina astazi de maine nu-i mai primesc....Se scarpina, se cacae, se odihnesc, se mai plimba....si seara se vede ca nu-i nimic. Nu mai spun dupa ce pleaca ce va fi, am praf toata casa, mizerie, moloz si sper sa gasesc sa ma ajute cineva sau ....dau in branci cu maicamea. In rest nimic, nu am mai intrat de 2 zile, nu am avut timp.
Paula
20+
Alexandra