Copilasi de oct-noi-dec 2003 (63)
Raspunsuri - Pagina 11
super mami spune:
Vai, multumim tare pentru complimente. Sunteti tare dulcele. I-am povestit si lui Isabel ca ati zis ca e o frumoasa
Sympa....felicitari. Ce bine ca-i place si ca nu-s probleme. Minunat. Chiar am vorbit ieri cu sora mea care l-a dus pe cel mic la gradi si nu-i prea place, nu papa si nu doarme. A si plans f mult saptamana asta.
Sa vezi ce de lucruri noi o sa invete repede repede. Ma bucur mult, sa ne mai povestesti.
Hi, hi normal ca-i plac copilasii romani, sunt destepti si frumosi foc.
Isabella spor la treaba. Ce au crescut copiii !!! Si seamana tare mult cu tine amandoi.Ma bucur ca ai mai scris, chiar ma gandeam la voi.
Va tinem pumnii cu mutarea si cu noua gradi. Spre sa nu sufere tare Yael. Oricum, chiar daca se supara, cred ca o sa-i treaca repede. Copii noi, jucarii noi...s-ar putea chiar sa-i placa.
Primim si tinerei, ne plac tinereii de fapt ![]()
Pupacim pe ciufulicii mici.
Ven....merci...da' nu ma simt.
Inainte de vacanta slabisem, dar am pus la loc tot. N-am rarat nimic.
E urat la voi ? E rece ?
Au aparut deja dintisorii noi ?
Anca bravo. Sa o cumparati mai repede si sa o stapaniti sanatosi.
Paula...sunt absolut impresionata. Alfabetul ??? Bravo, bravo. vezi ca totul e bine, iar cu muncitorii...nu prea ai ce face, asa a fost dintotdeauna. Las' ca trece repede timpul. Si cine o sa aiba casa frumoasa????
Noi suntem bine, Isabel a invatat un cantecel nou si e super incantata ( adica mai zice cate un cuvintel si stie "dansul"din manute). Cantecelul cu maimutelele:Ten little monkeys jumping on the bed
One fell off and bumped his head
Mama called the doctor
And the doctor said
No more monkeys jumping on the bed !In rest nu avem noutati. Toate bune si frumoase.
Abia astept sa mergem in Miami. Mi-e asa dor de prietenele mele. Vorbim pe net zilnic aproape si la tel destul de des...dar am un chef de o intalneala ca pe vremuri...mama mama.va pupacim pe toti tare,
Alexandra si bebelina bulina Isabelita
Ven spune:
Bonjour!
Da' ce-i, mai cu lenea asta pe aici? Pe unde va preumblati?
Noi pe-acasa in dimineata asta, mama a facut papa bun (porumb fiert, printre altele
), iar Markus s-a jucat prin curte cu atata spor incat a reusit sa fie piscat de o albina sau viespe in 2 locuri!
- pe 2 degetele, de la ambele maini! I-am dat o doza de Claritine ,local Fenistil Gel (dar si-l sterge repede, il enerveaza), speram sa nu faca o reactie alergica mai puternica...
In rest, cam plictiseala, parca intr-un fel abia astept sa incep scoala, desi mi-e si groaza, ca toate treburile casei pe care pana acum le faceam dimineata, cand tanti e cu Markus, va trebui sa le fac dupa ce vin de la scoala, cu Markus printre picioarele mele...Nu stiu cum va fi, cred ca va trebui sa o solicit pe tanti sa ma ajute si cu alte treburi (mancare, etc.), macar pana imi intru in ritm...Dar vorba ardeleanului, "A fi ce-a fi, ca n-o fost niciodata sa nu fie cumva"
Asa ca, cu Dumnezeu inainte! ![]()
Markus a devenit foarte comunicativ de la o vreme, a inceput sa ne strige "mama" si "tata" de ne topim amandoi cand suntem apelati, si vorbeste foarte multe, ce-i drept ca inca pe limba lui, dar imita tot mai des ceea ce aude, si asta ne bucura, ca eu sincer eram cam ingrijorata ca vrea sa ia exemplul lui Blaga
Azi am vorbit cu mama la telefon (pe ea o cheama Cecilia, dar i se spune Cici, si vrea ca Markus sa-i spuna asa, pe nume). A fost in delir si ea cand nepotul i-a zis de cateva ori "Tchitchi", ceva de genul asta
Drept pentru care am hotarat sa i-l duc pe nepot plocon cam 1 saptamana, poate reusim si eu cu Cristi sa facem asa, o minivacanta in doi 
Daca aveti vreo idee pe unde am putea merge cateva zile sa ne simtim bine si sa avem cat de cat si ce sa facem, astept sugestii! Sa fie nu mai departe de 200 km in jur de Brasov. Si sa nu coste cazarea mai mult de 1 milion pe noapte camera. Any ideas?
Gata, va pupam pe azi! 
Venera
, mama lui Markus:
->
-> 
uki spune:
Buna!
si noi am intrat sa va dam niste pupici dulci

...ca nu prea avem ce povesti![]()
Ven, sa pupe mama de baietel mititel, va creste inima cat bostanu' cred si eu...![]()
Mariuca zice cam asa: tzitzi (mama mea), tati, mama, nani, papa, apa, cutu cutu, pisi, haide, sus, oa-oa (broscuta)...pa, afa-afara, si cam asta e
nu-s multe, poezii nu stie, dar intelege tot, pe bune! e comoda!
weekend placut!
Mami Gabriela si fetitzuca
Mariuca(31 dec 2003)![]()
Mia. spune:
Sympa,ti-am scris si eu un mesaj privat,pe care sper sa-l primesti!Daca poti sa-mi raspunzi si mie,te rog!Stii cum e:"bine faci-bine gasesti!"Sper sa ne ajuti si pe noi..Mersi!
www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze
ciuf spune:
Salutare
Mai, fetelor, nu stiu ce sa fac cu vaccinul lui Luca de 18 luni. Nici pana acum nu l-am facut si ma gandesc cu groaza ca ar trebui sa-l duc la doctor sa-l faca. Mi-e tare teama sa nu faca febra dupa el si alte complicatii.
Pe de alta parte ma gandesc ca vaccinul, in sine, isi are si el un scop si ar trebui sa nu mai tot aman si sa-l facem.
Nu stiu ce sa zic. Dar mi se pare ca nu procedez corect.
Luca vorbeste pe zi ce trece mai multe. In fiecare zi vine cu cate un cuvintel nou.
E innebunit sa-i aratam animale, din carti, de la TV si uraste povestile. Nu are rabdare deloc.
In schimb e in culmea fericirii cand ii spun sa aduca carticica sa mai invatam niste animale.
Ieri a vazut pe cer un avion si un planor. La care zice "acolo e tata". Ca noi ii tot spunem ca tata este in avion.
Aseara am fost la magazin de i-am luat acoperitori pentru clantele de la usi asa ca nu mai poate sa le descida decat pe cea de la el de la camera.
Il intreb: Cum te cheama? La care el raspunde: Uca. Stie cum ne cheama si pe noi, pe ai mei ii striga pe nume, iar pe taica-sau il cheama ca pe bunicu. Asta este. Lasa ca se rectifica el cand vine taticu.
Ne luptam cu operatiunea "Olita". Nu e chip sa-l convingem sa faca. Nici nu mai stiu cum sa incercam. Am impresia ca nu o sa fim niciodata capabili sa-l invatam sa-si faca nevoile la olita.
Elena, ma bucur pentru tine ca va duceti in Ro. Stiu ca nu ai mai fost de mult si iti e dor de cei dragi.
Alvarica cum se mai simte? Acusica se face timpul sa-l operati. Dar sotul?
Fetelor, ce mai stiti de Dpintilie? E in State?
Eu azi o sa ma duc cu mama la o inmormantare, la un roman, iar pe tata il las acasa cu Uca.
Apoi trebuie sa ne pregatim si noi ca maine ne vine taticul. Uraaaaa.
Va pupicesc si sanatate la toti,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa
Mia. spune:
Cred ca nu ma pricep sa trimit mesaj privat.Am ajuns in Kelowna si am avea nevoie de ajutor pt gasirea unei locuinte.Asa ca daca poti sa ma ajuti cu nr de tel de care mi-ai spus,please!
www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze
Elenalove27 spune:
Salut dragelor si dragilor![]()
Eu sunt pe margine citesc dar lene mare sa scriu.(mereu ma intrerupe careva cand ma apuc de scris)
Alvaro creste mare si frumos ca taicasu
dar rele face ca mumasa
.A inceput sa vorbeasca si nu ii mai tace gurita deloc, imi vine sa il pap de fundulet.Azi de dimineata a inceput sa strige din somn BALON BALON...toata ziulica a jelit sa ii cumpar balon(eu cred ca a visat baoln) si dupa-amiaza cand am mers sa ii cumpar mancarica i-am cumparat balon si el asa de bucuros mi-a dat pupici multi si m-a strans la piept cu o asa putere de l-am simtit pana in adancul inimi.
Este un smecher si jumatate cand vrea cate ceva.
Stie sa spuna muuulte cuvinte si mai si canta catecelul cu happy happy...(el stie continuarea
)
Operatie la coite va fi pe 1 septembrie si tremur toata cand ma gandesc.
dar speram ca totul sa fie bine 
Ciuf, despre vaccin .Sa intrebi pediatrul daca poti refuza vaccinul cu pricina(nu stiu care din ele este dar sigur este unul care face alergie , sti tu povestea lui alvarica...)iar daca poti sa refuzi vaccinul numai bine sper sa fie.
Pupam pe LUCA.
Sincere Condoleante.
Mia. vad ca incerci sa o gasesti pe mariana(sympa), de ce nu o suni direct daca nu o gasesti aici pe forum!?
Numai bine si sper sa o gasesti pe Mariana si sa iti rezolvi problema cu gasitul de ap.
super mami, felicitari pentru cantecel
chiar stie sa il cante !!! BRAVO ei fetita frumoasa si dulce.
Deci pana la urma voi aveti in Miami cunostinte(prieteni)!!! si eu care credeam ca nu ma aveti decit pe mine
.By the way abia astept sa ne vedem cu bine.
Noi in noiembire pe 10 plecam in Romania deci sper sa ne intalnim aici la caldurica.
Ven , pai bine mei , voi numai in vacante stati.ce bine de voi si ce noroc ca aveti pana la urma cu cine sa il lasati pe Markus.
Numai bine si distractie placuta.![]()
uki , lasa tu ca este bine ca este comoda, pai ce vrei tu ca este cea mai mica din grupa noastra si sa sti tu ca conteaza enorm diferenta de 1 luna sau 2 luni intre ei.Pai alvaro acum 2 luni nu scotea un cuvant sa inteleg in afara de DADA
iar acum trancane de imi vine sa imi astup urechile
asa ca lasa fetita sa fie comoda.
anca , ce bine zici tu acolo de casuta.Este cel mai bine la casa cu gradina si curte(este si visul meu)
Succes.
marioan, sunt impresionata de faza cu nectarina.Pupam pe Andrei.
Felicitari.
Yael , sunteti minunati ca intotdeauna.

Paula , felicitari Alexandrei pentru alfabet si multa sanatate.
Pupici pentru voi luptatorilor.

VIKINGA
pentru cat bine faci multe pupicuri
si sanatate lui ALdo.
Despre mine tot ce va pot spune este ca tot GRASA si frumoasa sunt 
![]()
Nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37862" target="_blank">A fost odata...
Fat-Frumos din LACRIMA
super mami spune:
Neataaaaa !!!
Mey, nu stie tot cantecelul, ca avea mama geniu ![]()
Stie jocul cu manutele si mai zice cate un cuvintel cam din fiecare vers.
Elena super, mi-ar place tare sa ne vedem. Noi avem niste prieteni foarte buni in Miami si altii in LVegas. O sa mergem si acolo sa o botezam pe finuta noastra. Asta e de fapt scopul oficial al vacantei.
S-a potrivit sa plece cu totii in SUA...de fapt cam toti prietenii nostrii au plecat din Ro.
Asa ca....abia astept.![]()
Va tinem pumnii pe 1. Ce scump a fost smecherica cu balonul....

valeria....eu zic sa il faci. Si noi suntem in urma cu vaccinele. Abia sapt asta l-a facut pe cel de un an si o luna. A facut putina febra ieri dar a trecut.
Nici nu cred ca poate merge la gradi fara toate vaccinelele.
Pupicei
Ven....vreti distrati fara copil!!! Aha !!!!! Vrem si noi...![]()
Bunicii astia....si muma soacra a inceput sa o iubeasca pe Isabel de cand ii zice Yaya. Si cu ea ii place cel mai mult sa vorbeascala telefon. Cu mama...mmm, mai putin.
Eu nu stiu unde sa va zic sa plecati in vacanta, dar...distractie placuta....tradatorilor...![]()
![]()
Eu sunt cam plictisita rauuu de vreo doua zile. Nu stiu ce m-a apucat. Ieri am stat numai afara cu tati si cu domsoara...si tot plictisita m-am trezit.
Sambata e botezul, o sa fie tare haios. Botezam o dolofana care are doua luni si un pic si a luat in fiecare luna cate 2 kg.
O sapunem poze, sa vedeti ce frumusica e 
Va pupicesc, ma duc sa-mi fac o cafea.
vikinga spune:
Buna fetelor!Inapoi din vacanta! Bronzati putin suntem, ne-am mai dezmortit si noi la caldura in italia, am fugarit si porumbeii in piata San Marco in venetia, zborul a fost ok fara probleme, ne-am descuract bine. Abia ce am ajuns azi noapte inca nu am pus totul in ordine prin ce am lasat balta in sapt trecuta. Poze tre sa scanez ca am afacut cu aparat normal ca ala digital mi l-a busit puiul exact in ziua cind am plecat:)) da... asa ca am filmat la greu pe camera si in rest citeva poze pe aparatul normal.A fost o vacanta foarte frumoasa! Tre sa fug acum mai stam la povesti pe seara, pup. va citesc mai tirziu sa vad ce s-a mai intimplat nou.Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)TELEDONUL EUROPENCELOR INIMOASE PENTRU CEA MAI FRUMUSICA BEBELUSHA:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53837"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."
Ven spune:
Buna fetele!
Vikinga, welcome back! Asteptam sa va vedem bronzati!
Elena, tinem pumnii stransi pt. 1 sept. Pupici
lui Alvaro curajosul si vorbaretul!
Super-mami, felicitari pentru poezioara! 
Ciuf, felicitari pentru progrese!
Ileana, mersi de sugestie, s-a notat! Cine stie, chiar daca nu apucam acuma, facem altadata vreun chef pe acolo!
Mey, io m-am indragostit de mare, asa ca am hotarat in felul urmator: maine plecam la Intorsura, il lasam pe Markus acolo cu ai mei, si miercuri decolam spre Marea Neagra (ne-am facut rezervare pe 3 nopti). Pe urma, sambata mergem undeva pe langa Bran, la Valea cu Struti, inca 2 nopti, dupa care ne intoarcem la Intorsura si mai vedem daca mai mergem sau nu undeva pana miercurea cealalta, in 31 aug. Ca pe 1 trebe musai sa fim acasa, e inchidere de luna (pt. Cristi) si deschidere de an scolar (pt. mine).
Cam astea-s noutatile de la noi.
Ah, da, tre' sa purtam de-acum numai incaltaminte ortopedica, ca a zis tanti dr. ca are copilul un platfus total (si Cristi are la fel), si e bine, macar sa nu-l doara la mers. Asa ca am pus-o in tema pe bunicuta din Germania sa ne caute chestii din alea, nu-sh cum le zice, de se baga in pantofi...Desi eu sunt cam sceptica, am tot citit articole cum ca de fapt platfusul nu se trateaza si nu se vindeca (dovada Cristi, care a purtat la greu din alea, si tot degeaba). Voi ce stiti de asta?
No, gata, fug la
, ca doarme crocodilul mic! ![]()
Venera
, mama lui Markus:
->
->