Sa plec de la mama fata…

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Sa va spun cum am facut eu.
Noi locuiam atunci la socrii mei (spun "atunci" pentru ca de sambata trecuta ne-am mutat cu chirie) dar vineri seara am dormit impreuna la bunica mea care sta pe aceeasi scara cu mama. Saraca ne-a lasat singurei sa ne odihnim. Sambata dimineata ne-am trezit frumusel, ne-am imbracat pentru cununia civila si am plecat impreuna spre primarie. Dupa ce s-a terminat cununia m-a adus acasa la mama si el s-a dus acasa la ai lui. A venit impreuna cu nasii si cu lautarul sa ma ia.
A fost foarte frumos desi eram total impotriva lautarului si a horei in fata blocului. Mi-a placut teribil de mult si ma bucur ca am ales pana la urma sa fac asa.

Incetisor, ca ma grabesc!
Roxy

Album poze
Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

noi locuim impreuna de aproape un an, in apartamentul meu din Bucuresti.
eu costumele lui, de cununie civila si de nunta, l-am pus sa le duca la mama lui imediat dupa ce le-am cumparat. chiar si camasile pentru acest eveniment i le-am trimis soacrei, ca sa se bucure de acest eveniment, ca odata e soacra mare.

Vineri cand am avut cununia civila, m-a asteptat pana am venit de la coafor, apoi am plecat la ai lui ca sa se echipeze si am plecat la primarie.
Noaptea dinaintea nuntii am dormit impreuna, la socrii mei, ca la mine acasa devenise balamuc. Sambata dimineata m-a adus acasa, iar el s-a dus la restaurant sa faca ultimele aranjamente.
Eu am fost la coafor, am venit acasa m-am imbracat si pe la 16.30 a venit sa ma ia de acasa impreuna cu parintii lui si nasii. Cand au ajuns eu m-am ascuns dupa o usa, si i-am lasat sa "negocieze" cu parintii mei. cand s-au terminat "negocierile" am iesit si eu.

Cand am facut nunta la Tg. Mures (acasa la parintii mei) noi am dormit la hotel, ca la ai mei nu prea mai aveam loc. i-am pregatit hainele cu o seara inainte. eu dimineata am plecat la coafor si apoi la parintii mei sa ma imbrac. pe la pranz a venit cu nasii si parintii lui si bineinteles cu lautarii, ca eu asa am visat sa plec mireasa de la parinti. a fost foarte emotionant.
atunci m-am simtit mireasa, cand am plecat din casa parintilor mei si mi-au cantat lautarii.

http://photos.yahoo.com/micumonica

Mergi la inceput

raza de soare, e atat de emotionant sa pleci din casa parinteasca mireasa. si nasul meu a zis ca mireasa trebuie sa fie mireasa in comunitatea ei, ca sa o vada lumea, iar parintii sa fie mandrii.

nu stiu in ce relatii esti cu soacra,dar ai putea sa-l trimiti pe mire sa se imbrace la ea. asa va simti si ea ca e soacra mare.

eu soacra-mi i-am trimis camasa de mire sa o calce. si ca sa nu par lenesa, i-am spus ca eu pot sa-i calc camasa, dar nu vreau ca ea sa piarda un asemenea eveniment, mai ales ca sotul meu este singurul ei copil. a fost sincer incantata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by m_monique

nu stiu in ce relatii esti cu soacra,dar ai putea sa-l trimiti pe mire sa se imbrace la ea. asa va simti si ea ca e soacra mare.

Relatii ? Nu... compromisuri... Si tre' sa-l " trimit " acolo, pt ca acolo locuim amandoi... acolo, e " casa " noastra...

Raza de soare

"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Nici eu nu ma gandesc sa nu dorm cu ubi al meu cu o seara inainte. O sa mergem impreuna la civila dupa care cred ca o sa ma imbrac la mama. Spun cred, pentru ca daca vin cu lautari (desi eu am fost foarte categorica, sper, la capitolul asta), atunci probabil ca nu ma voi imbraca la mama ci la noi acasa.

I wish I were an angel...

http://photos.yahoo.com/anangel_lexi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellamiss spune:

Si eu mi-am dorit sa plec de la mama dar nu s-a putut.Eu sunt din Tulcea, sotul meu din Bucuresti, nunta a avut loc in Bucuresti si chiar nu se putea sa ma ia de acasa, asta insemna sa fac 4 ore si jumatate pe drum si pe caldura aia. Ce sa-i faci, daca m-am maritat in Bucuresti.Nu mai conteaza asta pentru mine, conteaza sa ne iubim si sa ne intelegem noi doi.pupici

Nunta noastra-16 iulie 2005
mihaela&adrian16iulie2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Of, nimic nu poate fi perefct sau asa cum am visat de ani de zile, fiecare are situatia lui si cred ca doar cei care au parintii in acelasi oras reusesc intr-adevar sa plece in ziua nuntii de unde si cum doresc ei!

Iubi al meu s-a mutat la mine, fiind din alt judet, pana la anul sper sa stam singurei ......... si cum imi doresc sa plec de la mama de acasa........ si sa i se faca putin dor de mine.......... cu siguranta(desi nu-mi va fi usor) voi dormi la mama si adoua zi il voi astepta sa ma ia. El va ramane cu ai lui in apartamentul nostru, mai corect viitorul nostru apartament!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius

Wedding Day

Mergi la inceput

ooana, vei avea si lautari?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

urasc chestia asta cu lautarii si asa ca nu o sa plec de la mama ca noi stam deja impreuna dar sa imi mai cante si lautarii

nunta
noi doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlueEyes spune:

Noi stam deocamdata cu parintzii Asha ca o sa plecam fiecare de la casa lui in ziua nuntzii... Parintzii nostri totzi vor lautari... Noua nu prea ne convine ideea. Inca nu stim daca acceptam sau nu. Probabil n-o sa murim cateva minute cu lautari...ca sa le facem pe plac

Am shi cateva intrebari... Care-i faza cu ruptul turtei shi hora din fata blocului? Shi...inca ceva... cre ca toata lumea o zis ca se duce la starea civila...apoi se imbraca in mireasa shi celelalte... Voi nu mergetzi imbracate in rochie de mireasa la cununia civila? Ca la noi asha se face.

Nunta noastra
Noi doi

Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...

Mergi la inceput