Impreuna, Timisoara! (15)
Raspunsuri - Pagina 14
Mirona spune:
Mare intalnire mare!!!
mergem deseara pe la Gabi.
La 8.30 ne intalnim la catedrala si mergem la ea.
S-au anuntat: Doris, Miro, Ana, Giova si Giulia.
Simina ... am incercat sa te sun ... dar nr. de telefn este gresit.
Cine mai vine???
Miro
My ticker
Mirona spune:
quote:
Originally posted by bvali
hehe, draguta lupta asta cu voturile, dar mai este pana in 1 septembrie.
Ce poti face azi, lasa pe maine ca poate poimaine nu mai trebuie facut.
Curioasa sunt daca ai vre-o legatura cu faptul ca avem un nou inamic si ca are 646 puncte fata de noi numai cu 373.
Ce ma enerveaza ...
Miro
My ticker
Ana68 spune:
Miro,bine ai scris lui....Ba Vali ....care am senzatia ca ma cam urmareste si nush de ce....M-am tot gandit la chestia asta,pentru ca pe unde am postat si am cerut voturi hop si bvali.....Nu cumva,Vali draga,matale esti cel care moderezi concursul respectiv?
Si subscriu si eu la cele scrise de Mirona mai sus!!!!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Doris-Alina spune:
Ceau, fetelor!
Am fost impreuna cu Lili si sotul ei, la Gabi.
E foarte bine, a coborat, am povestit arata fantastic de bine...
Eu fac tot posibilul sa ajung la 8,30 la Catedrala, in centru, dar, daca nu pot ajunge, si mergeti fara mine, sa stiti ca nu puteti urca nici cu bani.
Asa ca, rugati portarul s-o cheme jos, ca poate cobori, ea este la salonul 17 et. 1.Rus Gabi
Va pup!
Iar referitor, la Bvali ala, nu prea inteleg ce cauta aici, la noi...
Are doar 13 ani, stiati?
Asa ca nu va enervati, ca saracu e adolescent inca...si mintea lui e inca in formare...
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
POZE CU NOI
Giova spune:
FELICITARI GABI!!!!!
BINE AI VENIT LUCAS!!!!!!!!!!!!!!
Fetele eu acum am venit la birou sa-l ajut pe Clau.
o tot sun pe Miro, pe mobil, dar nu raspunde.
unde la catedrala?
in p-ta Operei?
Luam ceva?
haide ziceti-mi si mie, please!!!!!!!!!
poze
gio si bb 17+
Giova spune:
MIRO am trimis pozele. Sunt 4, in 2 mail-uri.
sa ma anunti daca le-ai primit.
poze
gio si bb 17+
Mirona spune:
Fetele ... am fost la strand.
Ioana imi pare rau ca nu am auzit telefonul ... eram in apa ... normal.
Sigur ca-i luam cate ceva, noi ne-am gandit la un buchet de flori si la un suc ... dar cica nu ar avea voie sa bea suc ... mai degraba un ceai de crusin.
Voi ce ziceti?
Nici nu prea ai unde sa mergi sa cumperi ceva. Ar fi fost fain un ursulet ceva mai marisor ... dar de unde azi?
Miro
My ticker
Ana68 spune:
Miro,cum o fo mama draga,la strand?Ei,ce facem?Mai mergem la Gabi?Deci 8.30?Eu stiu ca la 9(21.00) mamicile merg la alptat....Zic si eu!
Vezi ca si io am trimis pozele cu Clau si Ioana....prin mail...
Bey,gagici,sa va spun o chestie dura:intru sa votez copila,3 voturi si ce sa vezi?Copilasul cela mititel,habar n-am cum il cheama,de e primul cu o groaza de voturi,avea atunci 649 de voturi.Vreau sa zic ca in cateva secunde,cat am dat de 3 ori vot la Luana ala a ajuns la 694 de voturi....Cum va explicati ca a primit 50 de voturi in 30 de secunde?E aiurea rau!
Am vazut ca voi ati muncit la greu acolo ,dragelor,sa ajungem cu Luana la voturi multe....Va multumesc la toate!
Hai ca mai vorbim.....
Doris,tu mai vi diseara?
Va pup!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Mirona spune:
Poze de la intalnirea nr. 6
Nu stiu de ce s-a razgandit Doris sa vina ... si pe mine m-a si prostit ca vom merge apoi la un suc ... io deja mi-am trimis sotu de acasa ... la meci.
In legatura cu acel Vali ... nu m-am interesat cine e ... dar faza cu 13 ani nu e valabila. Sigur are mai mult ... dar daca nu stii cum sa-ti setezi ziua de nastere apare aceasta eroare. Deci ziua de nastere se seteaza pe sistem american: luna ziua anul. Asa ca sigur are ceva creier doar ca vrea sa bage hira. IGNORATI personajul.
Da! Ana ... au venit pozele, le-am pus deja. Le mai astept si pe ultimele doua de la Ioana si gata. Azi am pregatit si lista pentru urmatorul capitol.
Sa-mi spuneti daca va place noua lista si daca mai aveti si alte doliante/pareri/sfaturi/idei . ok?
Va astept la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54905" target="_blank">Cap.(16)
Miro
My ticker
andanii spune:
FELICITARI GABI, BINE AI VENIT PE LUME LUCAS
ANA sa stii ca si mie mi s/a parut ciudata faza cu 600 de voturi in cateva minute, asta e facatura, cu vreun program de votat cu siguranta .... stiu ca exista , e nasol ca se recurge la asa ceva
maine mai merg la lucru de dimineata si seara plec la mareeeeeeeeeee
doua saptamani lipsesc , sa fiti cuminti si sa nu ma uitati pana ma intorc, cand vin poate mai facem o intalneala de la care sigur nu voi lipsi, PROMIT SOLEMN, trebuie neaparat sa va cunosc, sunteti extraordinare
va pup pe toate
andanii