Impreuna, Timisoara! (15)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
bulina_buclucasa spune:
Au fost la Gabi sotul meu si cu sotul ei (sunt buni prieteni), nu am mers, m-a apucat diareea de emotii Am vorbit cu soacra ei la telefon si a zis ca i-au pus ceva injectii pentri a declansa travaliu si acum e in asteptare.
Am vorbit si cu ea la telefon, are ceva contractii,dar slabe.... cred ca mai dureaza un pic...In rest e ok....doar ca nu mai are rabdare, i-au mai trecut un pic emotiile
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Ana68 spune:
Fetele,saru-mana de votari....Am intrat si am vazut ca Luana are 386 de voturi,iar primul copilas are 516....
Gabi,nastere usoara...Lili sa ne ti si pe noi la curent...
Miro,pozele sunt pe vine spre tine....
Fetele,eu aseara am ajuns tare bine,ca m-au dus Clau si Ioana pan' la scara blocului....Gagici care n-ati fost,iar ati pierdut o partida de ras pe cinste....
No,va pup mult si va multumesc la toate pentru voturi...
Vorbim mai tarziu,sa plece alti musafiri care ii am(nu se mai termina odata cu musafirii astia?)....
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Mirona spune:
Poate ca pana acum a venit pe ume Luca, nu?
Haideti careva cu vesti .... ce mai stiti de Gabi?
Doamne ajuta!
Mai fetelor ... nu a stiut nimeni sa-i spuna azi Ioanei mailul meu???
mirona_dc@yahoo.com
Am primit pozele de la Ana ... sunt deja in album.
Ana .... io am stat langa tine da nu stiu mama ce bausi ... ca numa Clau si Ioana n-ai pozat ....
Am inceput sa lucrez la listutza noastra.
Aveti aici un final PREVIW:
Poze cu noi:
(1), (2), (3), (4), (5), (6)
Miro
My ticker
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doris-Alina/Doris-Alina.jpg)
Doris-Alina spune:
Lili, merci ca ne tii la curent, am tot asteptat telefon de la tine!
Miro, nu mai am lista cu ID-urile, am sters-o cred, din greseala, stii doar ca eu suint maestra...
Sa-ti trimita toate fetele tie pe PM, din nou, ce zici?
Faine pozele, da titlurile puse de Miro, si mai si...
Fii pe faza, sa deschizi capitol nou.
Gabi, ne tii pe jar... ne rugam si-ti tinem pumnii, ardem de nerabdare sa chiuim pe aici, de bucurie...
Hai, curaj ca mai e un pic!
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
POZE CU NOI
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doris-Alina/Doris-Alina.jpg)
Doris-Alina spune:
MARE BUCURIE!!!
AZI NOAPTE, LA ORA 24,05 S-A NASCUT VOINICUL LUCAS, DE 3,950 KG!!!
Noi, mamicile din Timisoara, ii uram din toata inima un calduros
BUN VENIT PE LUME, LUCAS!
Sa fii sanatos, ca mare esti, sa papi bine si sa dormi, ...
Iar tie, Gabi, draga, sa te refaci repede, sa vii acasa, sa ne povestesti cum a fost!!!
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
POZE CU NOI
Doris-Alina spune:
Trezirea, Timisoara! inca mai dormiti???
Trebuie sa sarbatorim, nu am cu cine sa ma bucur...
Pentru cele care doresc sa o felicite pe Gabi, vedeti ca am deschis un nou subiect la Evenimentele Comunitatii!
DORIS siINES
POZE CU NOI
Doris-Alina spune:
Anunt urgent!!!
Anuntati-va toate cunostintele pe care le aveti in lista pe mesenger sa nu accepte contactul cu nokick@yahoo.com caci e un virus ce formareaza calculatorul vostru si al celorlalti cu care sunteti conectat si daca ei il accepta vi-l lipeste si voua...
DORIS siINES
POZE CU NOI
bulina_buclucasa spune:
Doris cum afli tu repede toate noutatile! Asa este s-a nascut Lucas, imediat dupa ora 12. Pe la 12:30 a sunat Gabi sa ne anunte si a zis: acum 10 min am nascut... Este o curajoasa!
Felicitari
Am fost plecata de acasa si am ajuns dupa ora 1, nu am mai intrat pe net si deabia acuma m-am trezit. Anuntul meu a cam intirziat, noroc de Doris....
Pupici
Mirona spune:
Buna Timineata!
M-am trezit si eu intr-un final ... am mai lungit-o in pat, ca a fost singura zi fara job. De maine iar incep. Ce nasol e sa nu ai parte de pauza de sambata+duminica ...
Bine ai venit! pe lume Mihael Lucas. Sa cresti mare si frumos si sa fii un papacios.
Bravo Gabi! - fata curajoasa.
Deci totusi s-a nascut la termen -> 7. august. Ce medic dom'le, ce medic. . .
A prezis la fix.
Miro
My ticker
Ana68 spune:
GABI,FELICITARI!!!!
SA-TI TRAIASCA BAIATUL,SA CRESCA MARE SI SANATOS,SA VA ADUCA NUMAI FERICIRE ALATURI DE SURIOARA LUI,IAR VOI SA FITI SANATOSI SI SA VA PUTETI CRESTE COPILASII IN BUCURIE....
Sa iti revi cat mai repede si sa revi,cand vei avea timp,sa ne povestesti si noua aventura venirii pe lume a lui Lucas!
Miro,da' naiba stie ce am facut,ca am stat de am behait sa se incarce pozele alea pe net sa le pot expedia catre tine.....Hai ca incerc sa le caut pe alea cu Clau si Ioana si sa le trimit iar....mama ma-sii de treba si de bolanda ce sunt!
Doris,mey fata draga,tu n-ai somn?Asa-i cand iti intri in ritmul de la lucru si cand ai reusit sa te obisnuiesti cu ala din conced' incepi munca....Naspa!Eu ma gandesc cu groaza ce voi face din octombrie...
No,gagici,hai ca mai vorbim.....Va pupicesc!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana