Clubul parintilor cu doi sau mai multi copii

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Buna,

Intru si eu sa va dau binete si sa va povestesc de copilasii mei: Alex si Julia.

E diferenta mica intre ei, iar eu nu am experienta multa cu 2 copii, Julia e tare micutza inca si Alex e de o luna in Romānia la mama. Atit cit au fost impreuna Alex a fost foarte incintat de surioara lui, o mingiie, vrea s-o pupe, s-o tina in brate. El e insa un copil foarte activ si mi-e frica sa n-o loveasca din neatentie.

Ne-am ocupat mai mult de Alex dupa nasterea Juliei tocmai pt ca sa nu se simta neglijat. Am avut noroc ca Julia este un copil foarte cuminte. Dar dupa plecarea lui Alex am putut sa ne ocupam mai mult de ea, pur si simplu am descoperit-o. Si pot spune ca si mie si sotului ne-a prins foarte bine.

Eu am fost singura la parinti, sotul meu mai are 2 surori. El este mezinul si diferenta nu e mare intre ei, cu sora mijlocie are 1 an de diferenta, iar cu cea mare 3 ani. Nu s-au batut niciodata, s-au mai certat, dar nimic grav si acuma se inteleg bine. Sper ca si copiii mei sa fie la fel.

Pt lista, imi pare rau, nu ma bag pt ca intru pe forum o data la citeva zile si nu as putea asigura actualizarea regulata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Hai ca vad ca nu se-nghesuie nimeni.....fac eu listuta....tot am timp de pierdut momentan. Net am non-stop, mai ramane de vazut cum stau cu timpul liber s-o si pot actualiza, ca la 2 bebici mici e cam greu!

Deci...lista in ordinea mesajelor primite (varianta neprelucrata ) - cel mai bine e sa trecem data nasterii pentru ca varsta ar trebui schimbata lunar si-i prea complicat (acum am trecut doar ce-am avut):

1. mcrmiki
- Bogdan, 24.12.2000 - 4 ani si 7 luni
- Vlad, 17.11.2003 - 1 an si 8 luni
2. Ana68
- Alex, 9 ani si 5 luni
- Luana, 1 an si 9 luni
3. adita
- Nectarie Ioan (5 ian. 2005)
- Elena (21 mai 2003)
- Antim (27 sept. 2001)
4. acs
- Maria, 3 ani
- Ioana, 1 an si 5 luni
5. alessia105
- Sebastian, 7 ani jumate
- Beni, 5 luni
6. gagibarta
- Gabi (20.05.1997)
- Robert (20.05.1997)
- Lili (17.05.2002)
7. rrox3
- Mariuca (1 iulie 1999)
- Ioana (23 martie 2005)
8. Cornelia
- Maria (2 iulie 2003)
- Stefan (4 mai 2005)
9. craluca
- Alexandru - aproape 12 ani
- Ioana - aproape 2 anisori
10. loreen
- Bianca, 9 ani in octombrie
- Delia, 3 luni si o saptamana
11. Mickyyy
- Malina Ioana (31.03.2004)
- Daria Maria (22.06.2005)
12. mihaela imai
- sara, 5 decembrie 2003
- antonio haruki-4 aprilie 2005
13. Marox
- Alex (14.06.03)
- Julia (29.03.05)
14. tinatache
- Andra - 04.03.2002;
- Patrick - 10.12.2003
15. elisor
- Andreas 7 ani (17 aug.)
- Bianca 8 sapt. (13 iun.)
16. Laura Takacs
- Calin 9 ani 8 luni
- Alex 1 an 10 luni
17. mihaela_s
- Diana 9 ani (22 noiembrie)
- Silvia 2 ani (10 septembrie)
18. nelia
- Agata (28.06.2001)
- Tudora (30.05.2005)
19. camelia72
- Georgiana (4 mai 1999)
- Mihai (23 iulie 2004)
20. roxana c.
- Oana-Andreea 8 ani(21 iulie 97)
- Ana-Maria 3,6 ani(4 febr 2002)
21. Kulta
- Daniela Helena 15.04.2004
- Sebastian Mikael 25.08.2005
22. sofiabebe
- Sofia 3 ani (14 august 2002)
- Filip 11 luni (26 septembrie 2004)
23. gandacelu
- ileana (4 iulie 2002)
- ioachim (25 nov. 2004)
24. georgiana.david
- Ioana (20.06.1998)
- Damian (01.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

hai ca pana am bibilit eu listuta a mai aparut una !

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (31.03.2004) Daria Maria (22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

am sters-o pe a mea ca a ta e mai frumoasa:)
suntem si noi pe lista cu Andra : 04.03.2002; si Patrick - 10.12.2003

Cristina
-----------------------------------------------
accepta, sau schimba!
iertarea este parfumul florii ramas pe talpa pantofului ce tocmai a calcat-o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrmiki spune:

Multumesc pentru lista. Trebuie sa imi mai aduc poze de acasa si sa incerc sa-mi fac un album, sper sa reusesc.

Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
Miha&Sorin&Bogdan&Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela imai spune:

mikyyy merci pentru lista ai facut-o foarte frumoasa!pupici

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaela_imai/detail?.dir=dbf4&.dnm=91b4.jpg&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

ams a va povestesc un pic si de ai mei.
Andra e un copil tare asteptat, 1 an de zile ne-a tot lasat sa planificam si sa ne facem ganduri negre. Dar a apoi a venit ca o minune blonda cu ochi albastri. O minune de 4 kg si 54 cm.
La Patrick nu a fost asa. A fost un "accident". Intre timp am aflat ca f multi dintre bb nr. 2 vin neplanificati. Dar si el a fost tot o minune , tot blond cu ochi albastri dar "doar" de 3,5 kg pt ca iesit un pic mai devreme decat sor-sa. De data asta am stiut ce sa facem si am programat cezariana mai devreme.
Intre timp Andra nu mai e blonda, dar frac-su, da! Amandoi au ramas cu ochii albastri, desi nici unul dintre noi nu avem ochii albastri. Cica seamana cu buncii... Sunt niste dracusori amandoi, se impung, se bat, se pupa, iar se cearta... si tot asa. Din fericire diferenta dintre ei e f mica asa ca Andra nu a fost geloasa pe bebe. Acuma in ultima vreme se cam bat ei care sta in brate la mami, nooc ca mami are 2 picioare si 2 copii, ca sa aiba toata lumea loc. Andra vrea sa fie bebe atunci cand considera ea ca asa-i convinea, iar Patrick vrea sa faca totul singur, ca si surioara lui. Si e un capos si jumatate, mult ami incapatanat decat sor-sa. As putea vorbi o saptamana despre ei...
Inca mai stua cu ei acasa, dar din toamna va merge care incotro: la gradinita si la cresa. O sa vedem cum functioneaza si treaba asta.
Un lucru e sigur: nimic nu a fost in viata mea mai greu decat acesti ani in care i-am avut pe amandoi mici. Gurile rele spun ca greul abia incepe... Mamicilor cu copilasi mai mari: asa e??? plizzzz say noooo:)))

Cristina
-----------------------------------------------
accepta, sau schimba!
iertarea este parfumul florii ramas pe talpa pantofului ce tocmai a calcat-o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salut mamici,
N-am mai fost p-aici ca m-au napadit musafirii si vad ca nu se mai termina....Cand a fost cald nu venea nici dracu' la noi acum,dupa ploaie,au rasarit si musafirii....
In fine.
Mickyyy,tare faina listuta,imi place tare mult si ai bibilit-o bine...Problema e ca ,virgula,ca sa apara listuta in capatul capitolului trebuie sa mearga Miha si sa editeze prima ei postare si sa introduca listuta la prima ei postare acolo....Si tot timpul cand se deschide capitol nou sa apara si listuta...Nu stiu daca am scris bine...Sau poti face tu urmatoarea deschidere de capitol si atunci tu vei pune listuta in frunte si mereu sa apara la al capitol al subiectului.
Miha,ce zici,e bine asa....?!
Zic si eu bun venit in clubusorul asta tuturor mamicutelor noi...
Va doresc tot binele din lume tuturor,sa fie puiutii sanatosi si voiosi si,,va asteptam cu vesti despre nazdravani....
Va pupicesc!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrmiki spune:

Nu stiu daca o sa ma descurc, asa ca mai bine sa se ocupe Mickyyy de listuta.
Cu ce se mai joaca copii vostri pe asa o vreme? Cand era cald mergeam toata ziua in parc, dar acum nu prea se poate, la desene nu prea vreau sa-i las, dar se cam plicti si nu stiu cu ce sa le mai umplu timpul.
Va pupacesc pe toate si va doresc numai bine!

Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
Miha&Sorin&Bogdan&Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Miha,e ok....Cum crezi tu ca e mai bine....As fi incercat eu,dar ,sincer,sunt tufa de Venetia la capitolul asta,asa ca ma dau la o parte si las pe altu' care se pricepe....Oricum,e faina lista facuta de Mikyyy....
Ce sa zic de ai mei?Iaca:Alex inca bantuie maidanul toata ziulica...Dimineata,dupa micul dejun,face din cartea de vacanta 2-3 povestiri - citit si povestit - apoi afara.Vine la 16.00 acasa la masa si pe urma iar afara pana la 21.00...Dus,masa si somn....
Cu Luana e mai greut,ca pe mandra nu o pot multumi usor...Ea e in continua miscare si se plictiseste repede...Pana azi a fost mai simplu ,ca era si tatal ei acasa,dar de maine o sa fie mai greu,ca tatal ei va incepe serviciul....O scot zilnic afara,cand gasim si copilasi de varsta ei se incinge joaca....dar in rest colindam cartierul sau mergem la leagane...In casa se joaca cu ....iti sta mintea in loc:are doua cutii pline cu jucarii(pe langa alte doua cutii sigilate,ca le schimbam din cand in cand),le rastoarna,le arunca prin casa,la pune pe unde ii vine si gata;pe urma vrea castroanele de plastic din bucatarie sau debara,spumierele...capacele de oale...si tot asa..Plus ca e fan Atomic si toata ziua tre' sa mearga TV-ul
Cam asa petrecem noi....
Voi?!
Va doresc tot binele din lume tuturor!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput